Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 10
moldoveanca spune:
Dani aici a tot plouat si a fost vant daca e vreme frumoasa cu siguranta ne intalnim.Unde e cununia civila?Sau mai bine intrebat prin ce zona ajungeti voi?
teo
moldoveanca spune:
Rox sa-mi spui si mie ce gasesti pt Turcia te rog Noapte buna daca te bagi la nani
teo
Yaia spune:
Ana, Roxana, Betty, Roxali, Alehiam, Sabina, Melania, Mandarinutza, Bernix, Gabitz, Danielle, Celia, Cecilia, Nana, Afibebe, Alinus, Carpatina, Luy, Greyeras, Isabeluta, Myral, Danuta, Bikmaria, Andreea11, Marunzika, fetelor, multumesc mult, sunteti minunate! E un sentiment minunat sa primesti atatea felicitari de la prietenele de pe DC. Va pup pe toate si incerc sa nu dau la soricei.
Pentru mamicile care nu sunt la dieta, sa stiti ca mi-a ramas un tort intreg, neinceput, asa ca sunteti invitate. Si mai avem si multa bautura.
Luy, superb cadoul. Multumesc.
Va multumesc din suflet tuturor si va imbratisez.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Yaia
Maria de Luy si Maria de Tomasa
Cecilia, multumim de felicitare
Multumim pentru urari celor care s-au gandit la noi. Am fost plecati la Bacau, o sa pun cateva poze maine. Ma duc la nani, sunt obosita rau dupa drumul asta.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Hai ca mai scriu repede despre peste. Facusem pentru mine pangasius la steamer si a mancat si el cateva bucatele, i-a placut. Nu am incercat in piure, oricum nu prea mai mananca piure de legume, vrea sa ii dau cu mana bucatele pe care sa le mestece. Nu a avut reactii alergice de la el. I-am dat la Bacau si cirese si a fost ok, plus 2 capsuni din gradina de la bunica. Si ciresele si capsunile le musca si mesteca singur, pasate nu sunt bune deloc.
Gata, am disparut, revin maine. Noapte buna.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Ramona, te intrebasem pentru ca am ramas cu o obsesie cu picioarele lui Andrei dupa ce am vazut pozele acelea de la voi din care sincera sa fiu nu intelesesem exact ce li s-a parut lor ciudat. Asa ca am terminat cu statul in fund si acum am trecut la picioare cu obsesiile mele. Andrei sta cu picioarele departate si are tendinta sa stea pe varf numai cu unul din picioare. Sigur ca il si pune corect, dar predomina pozitia asta ridicat. Sunt convinsa ca iar e vreo paranoie de a mea, si ma gandisem sa te mai intreb si pe tine ce si cum.
Pai nu lor li s-a parut ciudat, ci eu, ca mama, m-am autosesizat ca fata sta aiurea (stramb) cand sta in picioare (mde, pricum copil, sari in sus de orice chestie dubioasa). INSA acum fata merge foarte bine de-a busilea, si se ridica in picioare pe orice e posibil: masuta, patut, pat, canapea. La inceput tot asa pe varfuri statea si ea, insa acum tine picioarele bine, aproape toata talpa e pe podea. Asa ca ai si tu putintica rabdare, o sa vezi ca in timp invata el sa aseze picioarele bine. Sa nu uitam insa ca Eliza are doar 7.400 kg, pe cand andrei al tau .. e la categoria grea .
papanasha Eliza (06.09.07)
luy spune:
Cutu, cutu, www.flickr.com/photos/15009148@N07/2505010488/" target="_blank">mai Grivei,
Hai sa fim prieteni, vrei ?
Stiu ca nu esti caine rau –
Esti un pui ca mine, zau !
Ce e drept, am mai crescut,
www.flickr.com/photos/15009148@N07/2505010226/in/photostream/" target="_blank">Tare smecher m-am facut,
Mananc bine, www.flickr.com/photos/15009148@N07/2504179069/in/photostream/" target="_blank">sunt fortos
Si – normal ! – www.flickr.com/photos/15009148@N07/2505010346/in/photostream/" target="_blank">sunt si frumos !
Cu o mica intarziere, uram La mai multe lunitze ! micilor sarbatoriti de azi (hmmm, ma rog, ieri )
dragului nostru prieten Stefan de Sim
delicatei Maria de tomasa de care ne e foarte dor
dulcetelei Maria de tzuc - mami, ne-ai promis pozeeee
albastrelei Miruna de andreea1002
dulcetelei Eliana de mihastroescu
papanasului Eduard Stefan de bumbita
papanasului Robert de laurici_27
Sa cresteti mari si sanatosi,
Sa fiti foarte norocosi,
Iara viata sa va fie
Nesfarsita bucurie !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Multumim mult pentru urari si va trimitem muuuuulti pupici
Cecilia, esti tare ! Ne-a placut mult cadoul, a fost o adevarata surpriza ! Eeeee, vad ca imi calci pe urme
luy spune:
Melania, ma simt magulita... M-ai facut sa ma uit in lista sa vad in ce an esti nascuta tu, ca sa vad ce inseamna "sora mea mai mica "
luy spune:
Felicitari tuturor dintzosilor pentru noile "dotari" ! Spor la rontzait va dorim !
Teutzei de Maria ii dorim multa sanatate, sa nu fie nimic grav !
Roxali
Piciulikaaaaaa ! Gabrielaaaaaaa ! Nu mai dati si pe la noi ?
Gata, ma bag la nani, ca-mi pica ochii in gura ! Somn usor tuturor !