Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
ottilia spune:
Si eu as vrea sa-l alaptez pe Danutz cat mai mult dar peste tot se spune ca de pe la 4 luni nu le mai ajunge doar laptele si ca organismul lor are nevoie si de altceva.Sora mea si-a alaptat fetita pana la 7 luni exclusiv,ma rog,toata lumea a condamnat-o,ca fetita isi da deja seama ca ei mananca altceva si pofteste si ea,ca ei le-au dat copiilor de la 3-4 luni biscuiti cu mar,ca e deja destul de mare sa manance,dar ea nu a cedat insistentelor.Si bine a facut.Are acum o fetita sanatoasa de 1an si ttrei luni,bine dezvoltata si careia nu ii lipseste nimic.Tare as vrea sa mai am si eu macar pana la 6 luni.
Ottiliade Daniel
07.02.2008.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
quote:
Originally posted by ottilia
Si eu am aruncat azi o privire la gravidutzele de ian-feb 2009 si nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul.Acum stau si ma uit la puiutz si ma apuca plansul(de fericire),nu imi mai imaginez viata fara el.Ma tot bate gandul sa mai fac unul anul viitor dar in primul rand nu stiu daca ma lasa dr.(mi-a recomandat 2 ani repaos dupa ceza)iar cand i-am spus mamei mele a invocat o sumedenie de motive cum ca nu m-as descurca singura cu doi copii asa mici.Singurul incantat de idee ar fi sotul(adevaru-i ca nu el ar sta cu ei acasa)
Mai am timp sa ma gandesc pana la anul dar tare mult as vrea.Cred ca as mai vrea inca doi copii,doi sa fie de varsta cat mai apropiata si inca unul dupa cativa ani.
Nu va mai plictisesc cu fanteziile mele.
Ottiliade Daniel
07.02.2008.
Otilia, si eu ma gandeam la fel acum ceva vreme...repede-repede bebe2...dar de cand "a crescut" Sofia, privesc mai cu realism problema si stiu ca mi-ar fi foarte greu cu doi copii asa mici acasa, sa am doar eu grija de ei. Asa simt eu acum. Deci pentru mine ar fi mai potrivit ca bebe2 sa vina pe cand Sofia si-ar incepe gradinita, pentru a avea mai mult timp pentru cel mic si mai multa liniste. Le admir tare mult pe mamicile de aici care au grija singure de doi pui. Altfel, si mie cifra trei mi se pare frumoasa...
Stancutza,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ottilia spune:
Cand eram copii,ne imaginam viitorul(eu si sora mea).Ea zicea ca va avea 5 copii iar eu ziceam 7.Acum imi dau seama ca 7 e o cifra cam exagerata,nu ca nu mi-ar placea.E adevarat ca nu-i usor sa cresti mai multi copii,dar eu imi imaginez tot timpul cum ar fi sa am multi copii,sa creasca mari,sa fie tot timpul unul in preajma mea,sa aiba la randul lor copii,sa fim o familie mare si fericita,ca in povesti.Nasii nostri de cununie sunt 7 frati si tot timpul de sarbatori merg toti la pariniti,cu copiii cred ca sunt vreo 20.Mi se pare asa frumos cand vad o familie asa mare si unita.Asta mi-as dori si eu.
Ottiliade Daniel
07.02.2008.
jelimoni spune:
mitsule uite de aici http://good-times.webshots.com/photo/2898508190102331993TsLSTt sunt ceva poze noi care imi plac MULTTT..nu stiu daca le0ai vazut si aici http://community.webshots.com/album/563576198EFeOZo?start=0 poze de ieri
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
am uitat ca m-ai intrebat de kg...e cam ciudat ca la-m cantarit acum o sapt si avea 8500 si alaltaieri seara 8250...sa fi scazut??sau poate o fost constipat si mancat de o avut mai mult??asta inseamna ca din 5 mai sa fi luat doar 250 de gr...caci in 5 avea 8 kg...e f putin nu??nu mi-am facut griji ca il vad ca se satura, laptic este...cred ca deja o ajuns la un nivel in care nu mai pune atata in greutate nu??o mai fi si crescut in lungime...credeti ca ar trebui sa ma ingrijorez??el pare tare fercit
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Ooofff, Stancutza, nush ce sa fac! Cred ca o bag pe completare de luni, ptc mi-a luat doar 330g de pe 3.05. Mi se pare tare putin...nu reusim sa trecem de 6,5 kg. Ba urca, ba scade
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
ottilia spune:
http://community.webshots.com/album/563575217NzTlas
am incercat sa pun niste pozici...sa vedem daca am facut bine...
daca nu,cred ca voi avea nevoie de ajutor...
Ottilia,de Daniel
07.02.2008.
LaLa_20 spune:
Da adevarul e ca avem o poveste a nasterii tare trista...da multumim lu Dumnezeu a trecut...si finalul e unul foarte fericit...nu e zi sa nu imi amintesc si sa plang de fericire ca acum suntem tare bine...am plecat cu 2050 gr si 42 cm si am ajuns la 7300 gr si 65 cm(o fetita la termen ar trebui sa aiba la 5 luni 7000 gr,desi suntem un pic si peste grafic)
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
jelimoni, la gabaritul lui... na, cat vrei sa mai ia? Am vazut pozele, mare smecher e el acolo cu palaria si in pozele in care se tine de cuculetz, hihihi, pup pe el de baiat destept! Voiam sa te intreb daca il mai duci la gimnastica... Cum ii mai merge... Eu tot zic sa mergem dar NU AM TIMP!!! Voiam sa fac asa de multe cu copilul asta... Dar... E greu... A! Si mai voiam sa te intreb de suportul pentru baita, acuma'l vad, e genial, vreau si eu!!! Si imi mai place hainuta lui in poza bau, aia cu ochelarii de soare De unde gasesti asa minuni?
Ottilia, ti-am admirat si eu comoara, frumos baiat mai ai! Sa iti creasca mare si sanatos si sa iti aduca numai bucurii!
Ma mai bag la un Seinfeld mic, apoi dus si sooomn! Pup!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
ottilia spune:
Credeam ca am ramas singura huhureza de pe-aici...
cred ca ieri am citit sau azi dimineata,numai stiu,ca site-ul asta creeaza dependenta,ei bine eu pana acum eram dependenta doar de citit,sunt mai retrasa de felul meu,acum insa nu ma mai pot opri din scris.Danutzul meu doarme de la 21:30,sotul e plecat in delegatie si cand as putea savura si eu un somn bun,ce fac?stau in fata la pc si abia astept sa mai citesc ceva nou
Acum nu are rost sa ma mai culc,imediat il trezeste foamea pe bebitza(noi inca mai mancam de 2 ori pe noapte)
Ottiliade Daniel
07.02.2008.
http://community.webshots.com/album/563575217NzTlas