Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mitsule..iti spun sigur ca lamaia e alcalina...acu..sucul de lamaie indulcit cu miere e pansament gastric ...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ottilia spune:

cand ma gandesc ca de multe ori cand nu stiam ce sa-i fac de papa la dl.sot mi se parea o problema si iata ca acum mai avem un pic si va trebui sa ne gandim si noi la diversificare la bb...Danutzul nostru e alimentat la san exclusiv,am incercat de cateva ori sa-i dau ceai dar refuza bibe asa ca nu am insistat.acum,citindu-va ma apuca groaza...nu atat reactia lui la noile alimente cat efectul lor asupra lui.noi nu am avut niciodata probleme de constipatie/diaree si ma gandesc ca toate astea se vor schimba odata cu introducerea de alimente noi.ma rog la DD sa mai am lapte macar pana implineste Danutz 6 luni si pana atunci voi avea de la cine sa iau modelul pt diversificare
Ottilia de Daniel07.02.2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

stancutzaintardevar am schimbat laptele ,nu firma doar tipul i dau Nan HA 1 acum pt ce desteapta de doc abia acum sa prins ca fata e pe teren alergic deoarece si eu si Cipi avem astm cu div alergii defapt Cipi are doar o bronsita asmatiforma dar eu chiar am avut si mai am unele alergii gen mucegai mixt si acarieni la acre se declanseaza crizele si a zis ca ar fi bine sa i dau hipoalergic ,insa si inainte Sara facea scheme la papa,si nu pot sa i dau mai repede pt ca nici macar nu deschide gura deloc mai mult daca i dau cam la 4.30 spre 5 papa umpic mai bine,in zilele cand a papat jalnic a papat defapt 350 ml la 5 mese deci fff putin nu....despre reflux stiu ca il are dar dadea semne ca sa potolit pt ca nu se manifesta cu voma doar cu regurgitari umpic mai cantitative nu cu vomat tot lapticul...acum nici nu mai stiu ce sa ma zic ,azi a fost parca umpic mai binisor,mi frica de mesele ei dar nu stau chiar crispata incer sa fiu cat mai calma si sa i cant sa o legan sa o ajut cumva sa pape

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Bibi s-a inrosit de atatea laude...
Mishlue vrea sa intreaca toti bebei la capitolul razgaiala...
Ieri a mancat foarte,foarte bine...da azi...dezastros...am inceput sa ma obisnuiesc o zi mananca dezastors,a doua binisor si a treia exagerat de bine si apoi de la capat...deh importan e ca i-a in greutate,pana si in ultuma luna tot un kg a luat...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

Bibi s-a inrosit de atatea laude...
Mishlue vrea sa intreaca toti bebei la capitolul razgaiala...
Ieri a mancat foarte,foarte bine...da azi...dezastros...am inceput sa ma obisnuiesc o zi mananca dezastors,a doua binisor si a treia exagerat de bine si apoi de la capat...deh importan e ca i-a in greutate,pana si in ultuma luna tot un kg a luat...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

o lauda si de la mine primti!!ca ama pucat sa vad poze cu bibi..o minunatie de fetita!!!cate kg are?tare bine a crescut draga de ea!
stoisor imi pare rau sa aud ca te simti asa aiurea!!ai mai fost prin sb??eu inca astept o invitatie la plimbare sper sa va reveniti curand la normal!

acum am apucat sa arunc o privire la odiseea de ian-feb 2009...si mi-au dat lacrimile de emotii!!deja mi dor sa fiu gravi
mi-am culcat piticu si fug la un dus si nani si eu ca sunt tare somnoroasa, va pup

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by ottilia

cand ma gandesc ca de multe ori cand nu stiam ce sa-i fac de papa la dl.sot mi se parea o problema si iata ca acum mai avem un pic si va trebui sa ne gandim si noi la diversificare la bb...Danutzul nostru e alimentat la san exclusiv,am incercat de cateva ori sa-i dau ceai dar refuza bibe asa ca nu am insistat.acum,citindu-va ma apuca groaza...nu atat reactia lui la noile alimente cat efectul lor asupra lui.noi nu am avut niciodata probleme de constipatie/diaree si ma gandesc ca toate astea se vor schimba odata cu introducerea de alimente noi.ma rog la DD sa mai am lapte macar pana implineste Danutz 6 luni si pana atunci voi avea de la cine sa iau modelul pt diversificare

otilia ne-am gasit deodata sa scriem la odisee :))
nici eu nu-mi bat inca capul cu diversificarea ca mergem bine pe laptic, o ducem asa pana la 6 luni, apoi ma gandesc sa incep cu legumele..o sa ma apuc eu sa citesc..da sunt de acord cu mitsu ca mai bine incepem cu legumele si apoi cu fructe..
Ottilia de Daniel07.02.2008.

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Si eu am aruncat azi o privire la gravidutzele de ian-feb 2009 si nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul.Acum stau si ma uit la puiutz si ma apuca plansul(de fericire),nu imi mai imaginez viata fara el.Ma tot bate gandul sa mai fac unul anul viitor dar in primul rand nu stiu daca ma lasa dr.(mi-a recomandat 2 ani repaos dupa ceza)iar cand i-am spus mamei mele a invocat o sumedenie de motive cum ca nu m-as descurca singura cu doi copii asa mici.Singurul incantat de idee ar fi sotul(adevaru-i ca nu el ar sta cu ei acasa)
Mai am timp sa ma gandesc pana la anul dar tare mult as vrea.Cred ca as mai vrea inca doi copii,doi sa fie de varsta cat mai apropiata si inca unul dupa cativa ani.
Nu va mai plictisesc cu fanteziile mele.
Ottiliade Daniel07.02.2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Wow, jelimoni, mai rasfoiam ceva prin pozele tale si acum am vazut ca ai nasit... Foarte frumos! Dar altceva voiam sa spun... Arati demential! Imi place la nebunie rochita verde, sexy, feminina, arati ca o Cleopatra, si verdele ala tare... Eu nu am curajul sa port culori d'astea... Mai vrem poze cu Robi carn si grasun! Cate kg mai are?

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

LaLa,acum am citit povestea nasterii tale...impresionant.Sa va dea DD sanatate in continuare tie si lui Bibi.Nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce clipe ai trecut,dupa 32 de sapt de sarcina sa nu iti poti tine comoara in brate,sa nu stii nimic de ea,sa traiesti cu frica si nesiguranta.Offf...
Ma bucur pt voi ca le-ati trecut pe toate cu bine.
Ottiliade Daniel 07.02.2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ottilia, nu ne plictisesti cu fanteziile tale; si imi permit s-o spun in numele tuturor fiindca stiu ca si pe aici sunt mamici de doi sau chiar 3 puiuti care inca mai vor... Eu una ma gandesc serios la aceasta treaba, voiam chiar in toamna asta sa raman din nou, numai ca mi-as dori sa il alaptez pe Conrad cat mai mult... Asa ca astept pana la anu', hihihi!

Speaking of mamici cu 3 copii - CameliaaaaaH, ce faaaci? Ooof, iti sunt datoare cu cateva poze cu rochita, dar in frustrarea mea cea mare am uitat-o la mama, si mereu zic ca o iau... Poate maine cand ajung acolo trag niste "duble" daca nu uit! Si mai da un semn de viata!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput