Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Lala, deci FOARTE TARE FRATE!!! M-am cracanat aici de ras, mai sa trezesc cupilu' abia adormit.

Aha, te vad eu cand o sa ai o sclifosita care la 6 luni cu mananca deja sarmale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

ne-am intors si noi de pe la tara. a fost o zi superba. am facut gratare, bitzi a stat la aer curat, ce mai super!

miki e tare haioasa Sara. si e frumoasaa foc.

otilia e tare frumusel Daniel. si e in grafice la kg lui. ce super ca de la arad ajungeti imediat la budapesta, viena, in germania .. daca ar fi autostrazi ca lumea si in romania ar fi super.

ceska off .. in ce stres trebuie sa fii. eu iti doresc, ca si miri, sa fie cum vrei tu.

alinuscha va doresc sa aveti o super vacanta si copilasii sa fie cuminti. distrati-va cat mai mult si relaxati-va!

miri cum merge soferia??

fetelor, maine o sun pe irinuka .. nici irinal nu a mai intrat, macar ne dadea de veste despre palugelu si mamica lui.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

lala INCREDIBIL!!!! cat de idioata poate sa fie tipa aceea??? nici nu stiu ce sa fac .. sa rad, sa plang, saracu' copil! chemati protectia copilului frateee!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ce a facut bitzi ... s-a frichinit in patut pana s-a intepenit de-a curmezisul patului ... patutul are 55 cm latime si ea saraca era prinsa acolo .. o parte e la perete si tocmai acolo avea picioarele .. macar daca era cu ele in partea cealalata, putea sa le scoata printre zabrele ... zbiera saraca ca din gura de sarpe .. eu n-am vazut faza caci eram in baie dar socrellei i-a crescut instant tensiunea .. o cauta de cucuie .. caci caputul era lipit de zabrele si deci presat ... offf .. nu mai stiu ce sa ma fac cu ea, e o frichinita, o zbantuita .. nu sta locului o clipa, cand o merge in picioare .. sa te tii eleno .. ce mai fitness .. ce mai electrostimulare .. ma slabeste fii-mea .

pupici

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by ottilia

Fetelor,ma intrebam daca ma puteti ajuta cu o dilema de-a mea...saptamana viitoare vreu sa merg la coafor si va sta mama mea cu puiutzul,pt cazuri din astea am o cutie de formula in stand-by.Pana acum s-a intamplat o data sa trebuiasca sa ii dea din ea si ma intrbam daca dupa aceea trebuie sa ii dau si ceai pt sete sau e ok daca il alaptez la san si ii trece si de sete.Stiu ca daca papa numai tzitzi numai are nevoie de altceva dar daca odata prin exceptie papa formula si pe urma iar tzitzi?

Ottiliade Daniel07.02.2008.
http://community.webshots.com/album/563582356NKtOFj?start=0

da de ce nu te mulgi si ii lasi laptic in frigider?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

seara buna

am ffost si noi la plimbare cu tati astazi ,ca doar azi e liber vreo cateva ore:-) asta e , il stoarcem duminica de puteri cat putem:-) aavem si poze noi si filmulete

ellenuta ,imediat ce pun pozele iti dau linkul sa vezi prima intoarcere pe burta a lui matei ,circul globus scrie pe el:-)))el se intoarce ca acele de la ceas cand sta in pat:-)))

lala, no comment dar ras la maxim:-)))

am vazut si revazut poze cu toti bebeii ale caror mame au postat astazi.acusi ma bag la somnic.......ah ,donsoru' meu a binevoit sa se trezeasca noaptea trecuta la 4.30 , 7.30 si 9.3-........asa da ,fata de 1 ,3, 5, si gata somnul.ma rog sa il tina asa,desi la felul lcum am mancat e nu stiu daca pot dormni e u dar el mititelul"fasole batuta ca nu mancasem de vreo 4 luni, gratarel cu salata, o supica, inghetata,cirese,bere, prajituri si cola :-(((((nu in ordinea asta).......cu Dumnezeu inainte:-))))

Irina de Matei

www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ellenutza...pai fata a vrut sa-i masoare latimea patutului...eu rad ...da bine ca nu a patit nimica domnisoara frichinici...
Ven...pai saracul puit a gustat si sarmalele de cateva ori si supa de fasole,si in general mananca se mananca si familia lui...sa va mai spun ca la terasa...tasu ii inmoaie suzeta in bere de cateva ori,sa va mai spun ca bunica lui i-a dat sa guste si cola de cateva ori ca de copilu pofteste...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

http://good-times.webshots.com/album/563584975HLXQXX

Somnic pufos va doresc

Irina de Matei

www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Eu am zis ca o sa inebunesc in orasu asta

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Mergi la inceput

Ereena...deci e stelist baiatul tau...pai se vede...se pregateste intens pt.campionat!

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Mergi la inceput