Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Ereena spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
Ereena...deci e stelist baiatul tau...pai se vede...se pregateste intens pt.campionat!
Cea mai optimista mamica!
Laurade
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
uff ,hai ca nu ma trage sa merg la somn
lala, taticul lui e dinamovist si moare de ciuda cand ii pun body asta,primit cadou de la un prieten ,culmea, tot dinamovist.am intrebat-o pe mitsu de unde a luat body cu cainii rosii dar m-a uitat.am vazut pe site la dinamo, cred ca fac comanda
Irina
![](mamica.gif)
![](baietel.gif)
www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
lala ... ce sa mai spun .. nu se poate asa ceva ..
ereena vad ca bitzi tot in sensul acelor de ceasornic se intoarce .. cred ca mateiu a vrut sa se dea jos din patut, e mortal!! imi place tare si cu basca pe cap , e super frumos grasunu' lu' mami!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
ereena am vazxut la bucur obor dar nu in magazin ci in piata paralela.
si sotu meu e dinamovist dar d'ala infocat .. pe bitzi o fac stelista sa-i fac in ciuda .. nah ... sac!!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ereena spune:
pozele continua sa se incarce, i-am luat un balon gargaritra si tare incanta e de ea, si a descoperit locul de lovit de la salteluta,am pu o gramada filmulete
se pare ca matei a avut o perioada exploziva la 4 luni:s-a intors pe burta, a ras in hohote, a realizat ca daca loveste locul respectuv canta si acum da cu piciorul asculta melodia si iar loveste
Irina de
Matei
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
Ereena spune:
ellenuta, saru'mana
sper sa fie baiat cuminte pe 3 cand vin la bucuresti sa am timp sa fac toate cumparaturile ,sa merg si la medic, poate gasesc prin drumul meu , la obor nu cred ca ajung
Irina de
Matei
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Buna seara fetelor!Missed me? Sau nu ati obs ca am lipsit?
Noi am fost ieri toata ziua la tara la aer curat, azi am fost iar toata ziua la plimbare.Bobicu meu e bine, se pare ca nu marul l-a deranjat in noaptea aceea in care a fost fatait si nu a dormit.A mai baut suc de mar si nu a mai facut figuri. Acum de vreo trei zile ii mai dau dupa ce suge si vreo 40-50 ml lapte din rezerva din congelator.Nu la fiecare masa doar atunci cand cred eu ca nu a mancat destul, de vreo 2 ori pe zi.Cateodata bea, altadata nu.
Am avut o gramada de recuperat, am vazut o gramada de poze, nu mai stiu a cui ca au fost multe, bineinteles copii dragalasi si grasunei.Am citit si despre minunea de copil de 284 de gr.Uite ca si minciuna salveaza vieti.
Lala tare-i prietena asta a ta.Mai zi mai zi ce spune ca tare bine ne distram.Asta ii un fel de nasa a Iuliei.
Apropo Iulia pe unde umbli?!
Ereena si al meu se intoarce asa pe latimea patului si isi baga picioarele printre gratii si mai da cateodata si cu capu in ele.Intr-o noapte chiar asa a dormit pe latimea patului.(patul meu are latimea de 70 asa ca incape)
Bun va las acum ca merg la somnic noapte buna va doresc si linistita sa va doarma bebeii pana dimineata.Pusi pusi
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2532645420102497651kvZhPA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Helau, helau, si noi pe aici!
Bebeloiul s-a culcat, iar mami... Freaca menta, asteapta sa se faca 00:00 sa ii felicite pe nasi pentru 1 an de la casatorie... De fapt, cred ca ii sun mai devreme, ca mi-e tare somn...
Asaaa... Am citit despre avionul lui miri, muah si tie, sa mai crape nitel peste noapte, poate chiar primesti vestea buna si iei si tu concediu de ... o zi sa mai stai cu bulgaru'... Btw, de mult ma tin sa te intreb... Il lasi la cresa sau cum faci?
miky, am vazut si eu poza cu castile, foarte sweet Saara, cu fata ei de bulgaras de zapada, foarte frumos o incadreaza! Cred ca tati e topit dupa ea!
Ereeenaaa, nu am uitat, mereu cand dau de body-ul ala imi aduc aminte de tine, l-a primit de la nasi, dar are si la clubul Dinamo, ca am fost eu acolo sa ii cumpar nasului o scrumiera si nu mai stiu ce, si am vazut o groaza de hainute pentru ei cu Dinamo... Dar nu i-am luat, ca i-a luat nasul unul cu Sunt Dinamovist! si altul cu Cainii Rosii! si o caciulita din 4 clini, 2 albi, 2 rosii, care alterneaza... Dar aia e mai maricica, pentru la toamna, asa Io am vazut ieri sau alaltaieri cum se strofoaca Mateias, pe blog, sa traiasca cine l-a inventat... Iar pozele sunt criminale! Are baiatul tau o fata asa de expresiva, se vad deja trasaturile ca lumea, hihi, cred ca esti tare fericita, mai ales ca iti seamana!
Ah, era sa uit, deh, inhibitia de protectie, LaLa, de ce nu-i dai cu parul in cap nefericitei? O scapi de un chin si scapi lumea de o mama ... nu denaturata... deviata total... Afumatura? Bere?? Pai de ce nu il duce direct la bodega, sa ii dea mici cu bere, cot la cot cu navetistii care ies din "shkimb"?! Geez, io as castra asemenea exemplare!!!
Aaa, si Ellenuta, se vede ca Bitzilina e o agitata mica, eu am "mirosit-o" din parc, o sa fie o capricioasa si o sa faca numai nazbatii, hihi, atunci sa te tii! Parca te vad mergand in urma ei si prinzand lucrurile din zbor!
Nu stiu ce mai aveam de spus, va pup, oricum, ca sunt capie... See ya maine noapte... Cand o sa fac noapte alba sa imi scriu niste referate + un proiect...
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
LaLa_20 spune:
Apropo de obor...sta cineva prin zona?sau aproape de Grigore Alexandrescu?in iunie(nu stiu exact cand,inca)o sa venim cu Bibi la control la ochi si la inimioara...si dat fiind vremea...o plecam de dim si o sa ne intoarcem pe seara...DECI SUNT AMATOARE PT O INTALNEALA?sau nu am nimerit cu zona?!
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
a, si mie mi-e dor de Irinouka, si abia astept poze de Rareshel, sa vad cat s-a mai facut de mumos/ gras, etc.
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
Ereena spune:
mitsu
mai bine ma duceam la somn mai devreme.m-a tinut webshotsu ma-sii 20 de minute sa incarce un filmulet de 50 de sec ca apoi sa zica ca e prea mare si nu l-a incarcat.................acusi trebuie sa fug la somn sa-mi potolesc nervii
NOAPTE BUNA!!!!!!!!!!!
Irina de
Matei
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI