Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici

pe unde v-a prins furtuna??? eu asa m-am speriat .. am fugit dupa bitzi si socrela in parc .. bine, am mers cu masina. incepuse un vant, ridica tot praful .. am ajuns acasa si in 5 minute a inceput ploaia torentiala cu tunete si fulgere ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ellenuta noi eram in casa dar eu vreau sa va intreb altceva, voi iesiti cu bebelusii acum dupa ploaie, cand este mai rece si umiditate?Noi cred ca o sa ratam azi iesirea in parc.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Eu am de gand sa scot plodilina la plimbare, racoarea o sa-i faca bine si umezeala mi se pare suportabila, mai buna decat zapuseala de ieri in orice caz. Numai sa se trezeasca :-) vad ca a fost mai somnoroasa azi :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Poze noi cu noi si cu zambariciul meu. Chiar la sfarsit sunt niste poze facute azi la mare: http://good-times.webshots.com/album/561954877bXFvSl?start=216

Pupaaaaaam!

PS: Ven, frumosi mai sunteti! Numai pozele tale am, apucat sa le vad, din pacate...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Si eu am facut "curatenie" la buburuza in garderoba, sambata trecuta; am strans o punga de metro, da' nu le-am pastrat - am fost la Gr Alexandrescu (am o prietena cu baietzelul ei de 1 si 3 luni, internat acolo) si le-am dat ca erau doua fetitze gemene de 3 luni parasite (cel putin, asa pareau - prietena mea le schimba, le tinea sa ragaie, ca de cand e ea de 2 saptamani, nu venise nimeni la ele; iar asistentele stiti prea bine cum sunt )
Asa de tare m-au impresionat ca, desi erau bolnave, tot zambeau in somn.
Am plecat bolnava de-acolo .

M-am tot gandit, cat de nenorocita sa fii sa-ti parasesti copilul dupa ce l-ai simtit cum prinde viata in tine?! dar eu cred foarte tare in vorba ca "roaat se-ntoarce" si fiecare va plati pentru ce-a facut.
Alte femei se chinuie cu anii, sa aiba copii si jigodiile astea ii parasesc. Niste nesimtite (ca acum sunt ataea metode, ca sa nu mai nenorocesti un sufletzel).

Ma scuzati ca m-am ambalat asa! N-am vrut sa va stric ziua.

Inainte de a ramane insarcinata mereu ziceam ca da Dumnezeu copii la cine nu ii merita,eram tare frustrata pe chestia asta,daca nu voi reusi sa raman insarcinata cu cel de-al doilea copil sigur voi infia unul sau doi cine stie...

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris
Ce sa nu fie bine??. In toate cartile si articolele am citit ca este recomandat o picatura de ulei ... Cred ca la fel voi proceda si eu. Cu piure pasat de legume...
Cat despre dr. .... Eu si acum o sun pe dr. pediatru de la ploiesti pe care am avut-o la dimitris... Super femeie, super doctorita!

Ce medic ai avut la Ploiesti?

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

angi ce mare s-a facut pupi!!! e un frumos, iar tu arati tare bine!

emma eu cred c-o scot pe bitzi .. nu mi se pare umezeala mare.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by emabucuresti

Stoisor si Ramona of, imi pare rau ca va fac bebeii zile fripte, or avea ei ceva micutii, poate de la caldura si de la presiunea atm. sunt ceva mai agitati.Pupici la bebici!
LauraD cum este Eleni azi?Mai bine sper!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

si multumesc pentru grija!!
este bine. nu cred ca are bronsita...
tusea mititica de la mucozitatile adunate in gat.
i-am dat eurespal aseara si astazi de dimineata, i-am aspirat nasucul mai des pana in pranz iar deja de dupa pranz nu a mai fost nevoie sa o fac...
iar de tusit nici nu am auzit-o astazi....
dr. imi prescrisese si ospamox in cazul in care nu-i trece in 3 zile. cred ca nu ajungem la antibiotic. sper.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Angelique am vazut pozele cu Pupi cel mare si frumos.Si pozele de la mare sunt faine, ce bine de tine ca locuiesti asa aproape de mare si o ai la dispozitie non stop.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2532645420102497651kvZhPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Poze noi cu noi si cu zambariciul meu. Chiar la sfarsit sunt niste poze facute azi la mare: http://good-times.webshots.com/album/561954877bXFvSl?start=216

Pupaaaaaam!

PS: Ven, frumosi mai sunteti! Numai pozele tale am, apucat sa le vad, din pacate...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Ce circumspect se uita frumusetea la valuri , Angi e un dulce si un frumos, abia astept sa il vad peste cateva luni mergand prin valuri :))
Aici e bestial, cum se uita :
http://good-times.webshots.com/photo/2710363790065968642RIYcMB

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput