Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by ceska777
Asa...
am deschis pe webshots un album nou Benjamin -5 luni unde apar momentan trei poze ale unui alt bebe....v-am facut curioase????
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ce frumusica erai!!!
Are ceva benji si de la tine.
Cred ca seamana in egala masura si cu tine si cu sotul...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Laura sincer si cu parere de rau laptic nu mai am de 2 saptamani decat o mica rezerva la congelator, si ii da mama o data pe zi lapte de la mine, si cu diversificarea la supa am inceput cu morcov, apoi am adaugat dupa ceva zile pe rand dovlecel, cartof, conopida, ceapa (dar ceapa nu se paseaza), albitura si o picatura de ulei de masline. Poate vor zice unii ca nu e bine, dar asa cum am crescut noi pe vremuri eu zic ca nu-i va face rau.
Laura D imi pare rau de cele intamplate dar schimba mama doctoru ca asa nu ajungi nicaieri, si ce faci daca ai o urgenta nu poti sa suni la telefon, eu am numarul de mobil si a mwa pwdiatra azis daca cred ca e vreo urgenta sa sun sa intreb orice
ceska, sa inteleg ca ti-ai scanat pozele de bebe? erai o dragalasa, ar trebui sa facem si noi la fel ar fi misto
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena![]()
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Ce sa nu fie bine??. In toate cartile si articolele am citit ca este recomandat o picatura de ulei ... Cred ca la fel voi proceda si eu. Cu piure pasat de legume...
Cat despre dr. .... Eu si acum o sun pe dr. pediatru de la ploiesti pe care am avut-o la dimitris... Super femeie, super doctorita!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
Neata zuzici!!(da eu is treaza de la 5)LA MULTE LUNITE scumpilor clopotei care sunt sarbatoriti azi!!!
NOI azi am facut vaccinul de la 4 luni(da fara polio sau cum io zice,ca nu au primit si nici curand nu primesc,pe piata am inteles ca nu se gaseste ca sa-l cumpar)si cum am ajuns acasa a adormit bustean si vroiam sa-i dau ceva preventiv sa nu faca temperatura,da mi-e mila s-o trezesc o avea ceva daca ii dau cand s-o trezi?!
Cea mai optimista mamica!
Laurade
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Eu lui dimitris ii dadeam intotdeauna ceva. El, oricum facea febra vreo 2-3 zile...
La doua luni nu i-am dat nimic lui elebni si nici nu a fost nevoie ca nu a facut niciun pic de febra...
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Shose
La multi ani Mariuca, Palugel, Benji, Ioan, Alex si Beatrice!! sa aveti o iatza frumoasa alaturi de parintzi.
Ellenutza, Laurici I, Laurici D, Naty fetelor va multumesc de urare si sa ne dea DoamneDoamne la toate ani multi alaturi de bblusi si de jumatatile noastre
Sanatate multa pt Eleni si Markus
Referitor la intrebarea ta LauriciD, nici doc a mea nu masoara pipetzica...o cantareste doar si nu mi se pare ca o analizeaza asa minutios. In plus io mai am si semnul de intreare referitor la vaccinul facut in umar. Ori eori asa stie ea ca trebie.
In plus m'a mai mirat si cu altceva...io i'am spus mandra de ce fac, caci i'am luat Pipetzicii pe cineva care ii face masaj si gimnastica profi...iar ea mi'a zis ca gimnastica si masajul tre' sa le faca mami si tati....parca ziceai ca nu ii facem de lene.
Cam toti doc de familie sunt superficiali si ...greu de gasit la cabinet.si daca ai cu cine sa o inlocuiesti fa'o.
Shose siPipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
multumesc mult!
![](pupic.gif)
voi pleca cu siguranta de la ea.
cand imi amintesc cum decurgea controlul lunar la dimitris 9 si mai citesc si pe aici despre alti doctori...), cum il masura in fiecare luna cu o cutie speciala de bebelusi, ii masura caputul cu un centimetru, ii palma burtica,fontanela, ii indoia piciorusele ma intreba ce face, daca mucisorii sunt albi sau galbeni etc....
Iar asta in 2 minute a terminat consultul. Ce spun eu 2 minute??? Cred ca doar un minut dureaza...
Oi fi suparat-o eu cu ceva sau asa o fi ea...?!
Alinat, cu stefi la fel procedeaza???
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
neata zuzici
eu mi-am savuratsi acum bantui pe aici cat se uita bitzi la desene .. e fascinata.
mari de cate zile ii dai lass baby?? si mie mi*a facut bitzi tot in somn. o pusesem la nani si s-a trezit plangand .. eu, mama denaturata ce sunt, i-am pus pe suzi si fata s-a culcat la loc .. am observat de fapt am mirosit abia cand am luat-o din patut sa-i dau sa pape.
gratiela ce printesa frumoasa ai!! pe bune, sa-i mai spui o data din parea mea ca e tare frumoasa!!!!! si ce haine la moda are!
laurici doctorita ta e ..bien ca te-ai mutat de la ea. a mea e super draguta, vine si acasa .. bine ai mei sunt prieteni de familie..
ven cred ca esti tare obosita. eu nu stiu daca m-as descurca cu doi copii .. nu fac fata unuia dar la doi .. eu i-am promis sotului ca dupa ce termin cu alaptatul, vom face program de avut grija de copii .. o zi pe saptamana e numai a lui, o seara/noapte pe saptamana merg la distractie cu prietenele .. se inverzise la fata..
ceska cred ca pe benji l-ai facut singura. nu are nimic de la tati!!!
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
In somn sau treaza... sa dea Domnul sa faca in fiecare zi sa scapi de belea!!!
![](pupic.gif)
si Eleni - 05.02.2008
emabucuresti spune:
Multumim frumos de aprecieri Ginette,NataliaS ,lauraD,Creata si celorlalte fete
AncaDiana asa si eu, cand ii cumpar hainute sunt asa bucuroasa de parca mi-as cumpara mie,hihi!
Doc Monica mii de scuze pentru incurcarea ce-o facui!Am vazut filmulete cu Serbanel "mic mic dar cu nervi" e super dulce, mi-am amintit ca mai vazusem filmulete cu el in recital si gangureli, asta acu vreo 2 luni, pe-atunci insa tocmai ce ma inscrisesem pe site si nu va cunostem de loc-atunci cred ca as fi facut la confuzii,cu zecile, dar pastram un low profile ca sa ma familiarizez cu voi.
Merci fetelor de ponturi cu flickr,mai micsorez pozele sau fac cunt altundeva.
LauraDimitris of, imi pare rau de experienta proasta cu doctora si mai ales imi pare rau ca Eleni este putin bolnavioara, pupici si sa-i treaca repede repede.Eu am avut o experienta neplacuta cu dr. de fam la care m-am inscris cand m-am mutat unde stau acum, asta anul trcut, si nu mi-am mai inscris si copilul la ea.Chem in sistem privat o doctora la domiciliu, ca sa evit aglomeratia si scarbosenia unora ca doctora de care vorbeai.Nu or fi toti dr de fam. si pediatri asa, dar multi sunt.Eram insarcinata in luna a8a si m-a lasat sa astept mult si bine la usa.Si cand te gandesti ca ei iau bine merci bani pt ca suntem inscrisi acolo.
Ven iti urez ca restul zilei sa-ti fie mai bun decat inceputul!!Ce razacios este Mathias!Pupici!
Gatta, Sara nu a primit si pupicul de la Milan pentru ziua ei?I-l mai da o data !
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Ereena
ceska, am copiat modelul de la tine, am pus poze cu mine la 5 luni si la botez http://good-times.webshots.com/album/563556235xrGjQg , sunt poze vechi , nu grozave
Irinade
Matei
www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
sub rezerva faptului ca este posibil sa gresesc ca nu ma pricep prea bine...
matei este leit mama lui!!!
![](icon_smile.gif)
imi plac tare mult fotografiile vechi, alb negru. Erai la fel de frumoasa cum este si matei acum, pupa laura pe el
![](pupic.gif)
mie mi se parea ca benji seamana si cu tata-sau dar daca fetele spun ca este leit ceska...
sunt curioasa...
i se mai pare cuiva ca tu matei seamana tare mult cu tine...?!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Ereena
ceska parerile sunt impartite,sunt unii care spun ca seamana cu sotul altii ca seamana cu mine perfect si altii se minuneaza de unde un copil asa frumos ,si se intreaba oare cu cine seamana:-)))))o rog pe socrela sa imi trimita poze cu sotul meu mititel sa facem o comparatie
Irinade
Matei
www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
asta ne-ar edifica si am da verdictul corect!
![](icon_smile.gif)
si Eleni - 05.02.2008
emabucuresti spune:
La multe lunite si la multi ani
MARIUCA
RARES
BENJI
IOAN
ALEXANDRU
BEATRICE
Sa fiti sanatosi norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by stoisor
salut...azi e randul meu sa sed in umbra ....am o zi groaznica si nimic nu ma va scoate din starea asta ....vreau doar sa trimit un pupic pt piticutii care azi sunt sarbatoriti incepem cu fetilele MARIUCA si BAETRICE sa cresteti marii,sanatoase si frumoase,cumintele si delicate ca niste printesite
baietei BENJI,RARES IOAN SI ALEXANDRU la multi anisori sanatosi ,voiosi si plini de nazbatii si descoperiri
SARA mea a dormit binisor azinoapte dar a papat ff putin si iara a vomat in jet,acum la 9 iara papa putin ,macar nu a mai vomat...am vb cu doc ,o sa o sun dinnou la 19 sa vedem ce si cum ,pana atunci sper sa nu mai verse macar, daca tot nu papa suficient,inaninte avea 4 mese de 150 ml si una cea din noapte de 120 ml ,fara voma acum e jale ,in 24 ore a papat 300 ml si a vomat aproape dupa fiecare biberon,.....ne mai auzim,sunt intr-o pasa extren de proasta ,ma ajuta si timpul de kk de afara si toate buluc .....pusi voua si la ingerasiSara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
prima zi in maternitate si botez Sara Ioana
Of, of.... stiu cum este!
Mie imi venea sa ma catar pe pereti cu doua saptamani in urma cand eleni a mea manca cate 60-70 de ml. la masa....
![](bang.gif)
sanatate multa si
![](pupic.gif)
si Eleni - 05.02.2008