Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Buna zuzici!
Iar nu am mai intrat de cateva zile pe forum. Nu am citit....sunt rupta de voi si nu-mi place deloc...
Luni urmeaza sa plecam la Albena iar eu sunt intr-o stare psihica jalnica. Am mers la medic pt colposcopie si mi s-a descoperit o zona cu celule modificate. Sunt suspecta de virus HPV si mi-a cazut tot cerul in cap. Astept rezultatul la Papanicolau si apoi va trebui sa m se faca rezectia acelei zone si biopsia ei precum si stabilirea tipului de HPV.
Ma simt tare apasata de problema asta si desi incerc sa fiu optimista si relaxata...nu prea-mi iese. Ma bucur doar ca am facut aceasta investigatie si chiar daca e sa fie ceva...iau problema din pripa si se poate trata.
Sfatul meu pentru voi: faceti-va testele anuale!! Nu stati pe ganduri! Pe langa Papanicolau este f recomandata si o colposcopie, mai ales dupa sarcina cand organiszmul este mai slabit.
Va pupacesc dulce! Sper sa-mi mai revin putin psihic. Trebuie!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Shose
Fetelor mi'e mi'e dor de Irinuka noastra...si evident Pipetei de Palugel. Ce fac ei de nu mai intra?
Shose siPipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
SUBSCRIU !!!!
IRINUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
si ANGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Si eu am facut "curatenie" la buburuza in garderoba, sambata trecuta; am strans o punga de metro, da' nu le-am pastrat - am fost la Gr Alexandrescu (am o prietena cu baietzelul ei de 1 si 3 luni, internat acolo) si le-am dat ca erau doua fetitze gemene de 3 luni parasite (cel putin, asa pareau - prietena mea le schimba, le tinea sa ragaie, ca de cand e ea de 2 saptamani, nu venise nimeni la ele; iar asistentele stiti prea bine cum sunt)
Asa de tare m-au impresionat ca, desi erau bolnave, tot zambeau in somn.
Am plecat bolnava de-acolo.
M-am tot gandit, cat de nenorocita sa fii sa-ti parasesti copilul dupa ce l-ai simtit cum prinde viata in tine?! dar eu cred foarte tare in vorba ca "roaat se-ntoarce" si fiecare va plati pentru ce-a facut.
Alte femei se chinuie cu anii, sa aiba copii si jigodiile astea ii parasesc. Niste nesimtite (ca acum sunt ataea metode, ca sa nu mai nenorocesti un sufletzel).
Ma scuzati ca m-am ambalat asa! N-am vrut sa va stric ziua.
Roxana si Adela!
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
oh Doamne!!!!
M-am pleostit de tot.
Vorba ta... ocupata cu ingerasii mei am uitat ca sunt si altfel de mame pe lumea asta....
![](bang.gif)
Saracii copilasi...
Bravo tie ca ai donat hainutele!!!!!
si Eleni - 05.02.2008
ginnette spune:
Of, Alina(023), neplacuta veste; sa dea Domnu' sa nu fie asa grav!
E greu, dar incearca sa te gandesti la buburuzele tale (Ana si Luca) si cat de bine v afii in contzed.
PS. Si eu sunt 'pro' cautat , mai ales pe la "subsol".
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Laura D, habar nu am ce a putut avea si are si acum ca nu a mai dormit decat o jumate de ora de zi dimineata, el care era la ora asta la a doua tura de somn deja.Nush daca il durea ceva ca nu plangea nici nu gemea ci doar se fataia.Chiar, cum arata gingiile inainte de a iesi dintisorii?Cum va dati seama ca urmeaza sa apara?
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2532645420102497651kvZhPA
este gingia un picutz umflata si mai rosie... in cele din urma se vede si putin alb de la dintisor.
poate avea si diaree inainte si lipsa apetit...
si Eleni - 05.02.2008
ginnette spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitrisquote:
Originally posted by ginnette
Si eu am facut "curatenie" la buburuza in garderoba, sambata trecuta; am strans o punga de metro, da' nu le-am pastrat - am fost la Gr Alexandrescu (am o prietena cu baietzelul ei de 1 si 3 luni, internat acolo) si le-am dat ca erau doua fetitze gemene de 3 luni parasite (cel putin, asa pareau - prietena mea le schimba, le tinea sa ragaie, ca de cand e ea de 2 saptamani, nu venise nimeni la ele; iar asistentele stiti prea bine cum sunt)
Asa de tare m-au impresionat ca, desi erau bolnave, tot zambeau in somn.
Am plecat bolnava de-acolo.
M-am tot gandit, cat de nenorocita sa fii sa-ti parasesti copilul dupa ce l-ai simtit cum prinde viata in tine?! dar eu cred foarte tare in vorba ca "roaat se-ntoarce" si fiecare va plati pentru ce-a facut.
Alte femei se chinuie cu anii, sa aiba copii si jigodiile astea ii parasesc. Niste nesimtite (ca acum sunt ataea metode, ca sa nu mai nenorocesti un sufletzel).
Ma scuzati ca m-am ambalat asa! N-am vrut sa va stric ziua.
Roxana si Adela!
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
oh Doamne!!!!
M-am pleostit de tot.
Vorba ta... ocupata cu ingerasii mei am uitat ca sunt si altfel de mame pe lumea asta....
Saracii copilasi...
Bravo tie ca ai donat hainutele!!!!!
si Eleni - 05.02.2008
Laura_D, pai asa si trebuie sa fii, ocupata cu ingerashii
![](icon_smile_kisses.gif)
Eu, n-as fi aflat (si recunosc, ca nu ma gandesc) dak n-as fi avut drum acolo.
O sa vorbesc cu prietena mea, dak le-ar trebui si pampersi; macar cat mai sta ea acolo, sa-i duc ei; cand o pleca ea, nici nu vreau sa ma gandesc cum vor ramane sufletzelele alea (si mai ales pe mana cui!
![](hailabataie.gif)
Gata, nu va mai intristez; sa va arat (dak m-oi pricepe sa pun link-urile) cu ce i-am comandat buburuzei de la quelle)
Roxana si Adela
![](mamica.gif)
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
emabucuresti spune:
Ereena desi nu folosesc, am semnat si eu, astept sa primesc pe email linkul.Pupici!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
Alina, nu te ingrijora...HPV - ul asta e la fel de banal ca si herpesul. Ca exista CATEVA tulpini cu potential periculos, asta e alta problema. Te rog eu mult sa nu te stresezi pana vine rezultatul analizei ADN, nu are rost, mai ales ca dureaza mult din cate stiu eu. Fii vesela si in forma pentru cele doua comori - Luca cel energic si Anita cea frumoasa si care imediat va implini..sase luni! God cand a trecut timpul asta???
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
laura_dimitris spune:
Of, of Alinutule... si eu care te credeam deja plecata de lunea asta la vacanta, la distractie...
Sa dea Dumnezeu sa nu se adevereasca diagnosticul...
De cate boli am fost "suspecta" eu sau eleni....!!!!
Ma gandesc... cum pana mea sa patesti asa ceva.... doar ai mai facut recent testul papanicolau in sarcina si a fost totul ok!
Si cum de te-ai gandit sa mergi sa faci colposcopia asta? Aveai ceva simptome? multi si o calda imbratisare. Fruntea sus!
Totul va fi bine!!!!
si Eleni - 05.02.2008
emabucuresti spune:
Stoisor si Ramona of, imi pare rau ca va fac bebeii zile fripte, or avea ei ceva micutii, poate de la caldura si de la presiunea atm. sunt ceva mai agitati.Pupici la bebici!
LauraD cum este Eleni azi?Mai bine sper!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/