Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Of, Alina(023), neplacuta veste; sa dea Domnu' sa nu fie asa grav!
E greu, dar incearca sa te gandesti la buburuzele tale (Ana si Luca) si cat de bine v afii in contzed.

PS. Si eu sunt 'pro' cautat , mai ales pe la "subsol".

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Multumesc pentru incurajare! La copii ma gandesc si ma rog la Doamne Doamne sa ma lase sa ii cresc si sa ii iubesc pana vor fi mari mari (cel putin ). Doctora mi-a spus ca nu as avea motive sa ma panichez...dar pana nu se vede exact ce este...nici nu cred ca exista medic care sa se hazardeze in cine stie ce sfaturi. Pe mine m-a speriat faptul ca mi-a spus ca trebuie sa fac acea rezectie (se pare ca este o interventie mai usoara decat o conizatie, dar oricum este o interventie chirurgicala cu anestezie generala). Ooofff...abia astept sa treaca astea 3 saptamani si sa vad Papanicolaul. Poate ma mai linistesc atunci putin (sau o dau in si mai rau...Doamne fereste!).

Cat despre ingerasii din maternitate...nici animale nu se pot numi femeile care isi abandoneaza puii. Poate ar fi bine sa anunti tu Protectia Copilului. Nu stiu in ce masura cei din maternitate s-au obosit sa o faca. Bebelusele vor merge la un asistent maternal care ii va ingriji pana la adoptie (asta daca vor fi declarate adoptabile....ce kkt de legi avem noi...uuuffff...). Ma rog pentru minunile mici.
Eu ma gandesc serios sa adopt un copilas daca reusesc sa ma mut intr-o casuta ceva mai mare. Cat de mult mi-as dori!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stancutza

Alina, nu te ingrijora...HPV - ul asta e la fel de banal ca si herpesul. Ca exista CATEVA tulpini cu potential periculos, asta e alta problema. Te rog eu mult sa nu te stresezi pana vine rezultatul analizei ADN, nu are rost, mai ales ca dureaza mult din cate stiu eu. Fii vesela si in forma pentru cele doua comori - Luca cel energic si Anita cea frumoasa si care imediat va implini..sase luni! God cand a trecut timpul asta???

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Stancutz Multumesc! Stiu ca sunt numai cateva tulpini ale virusului care au potential crescut oncogen. Cu toate astea...ma sperie celulele acelea modificate. Am vazut si eu pe monitor zona aceea albicioasa si mi s-a parut destul de marisoara (desi pe foaia de diagnostic apare ca fiind mica...hmm...). Trebuie mai intai sa astept rezultatul examenului citologic si apoi voi face testarea HPV. Cica asa se face...nu stiu exact care este logica...
Documentandu-ma pe net am fost ingrozita sa vad cate de multe persoane sunt infectate cu nenorocitul asta de virus. Se pare insa ca Insitutul Pasteur lucreaza la un tratament care este posibil sa iasa pe piata in 2010. Doamne ajuta!

Da, asa este....nici eu nu stiu cand au trecut aproape 6 luni. Anita mica si mofturica a prins gustul bircanaselor Hipp si le haleste cu mare pofta. Ieri a mancat un borcanel intreg de morcov si mar iar azi am inceput si cu piersici. Sper sa ia mai bine in greutate.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

alina , capul sus iubita. iti spune cineva care s-a luptat cu HPV-ul asta nenorocit vreo 9 luni de zile .dar AM INVINS:-) eu am avut pozitive cateva (multicele) tukpini cu risc scazut oncogen ,am avut o rana oribila, am si poza cu ea:-)))la ce mi-o trebui :-) mi-au rezecat portiunea care era cat o moneda si destul de adanca, cauterizat locul de 2 ori ca nu dorea dumneai sa se vindece dar tot eu am invins nenorocirea. te rog mult nu te lasa afectata ,rezultatele dureaza pana sunt gata, nu are rost.
la mine a tot insista 'mnealui papilomma virus , dar se rezolva fara prea multe probleme . la mine a duirat atat pt ca au fost foarte multe tulpini,dar sunt cazuri care se rezolva imediat dupa aflarea rezultatului. te pup dulce dulce si parerea mea este sa savurezi din plin concediul minunat ce te asteapta si la intoarcere "ii dai tu in cap" DACA ar fi rezultat pozitiv

Irina de Matei

www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

alina, nu inteleg de ce anestezie generala? mi-e mi s-a facut toata operatiunea in ambulatoriu ,anestezie locala ,a durat vreo 20 minute,nu am simtit nimik ,am sangerat doar o picatura in urmatoarele 30 de minute si dupa am plecat la cumparaturi si tocmai ce ti-am zis ca afost foarte mare si urata .eu am mers la sanador

Irina de Matei

POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Of, of Alinutule... si eu care te credeam deja plecata de lunea asta la vacanta, la distractie...
Sa dea Dumnezeu sa nu se adevereasca diagnosticul...
De cate boli am fost "suspecta" eu sau eleni....!!!!
Ma gandesc... cum pana mea sa patesti asa ceva.... doar ai mai facut recent testul papanicolau in sarcina si a fost totul ok!
Si cum de te-ai gandit sa mergi sa faci colposcopia asta? Aveai ceva simptome?
multi si o calda imbratisare. Fruntea sus!
Totul va fi bine!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Laurici , pe 26 plecam. Incerc sa ma setez in asa fel incat sa ma pot bucura de vacanta. Pana la urma indiferent de rezultat vacanta trebuie sa fie frumoasa. Cine stie daca voi mai apuca alta? (asta e umor negru de proasta calitate :)) ).

Din pacate in sarcina nu am facut Papa...nu ma intreba de ce... Pur si simplu nu l-am facut. La colposcopie m-a chemat doctora cu care am nascut. Ea le recomanda tuturor celor care nasc cu ea sa faca investigatia asta la cca 4-5 luni dupa nastere. Si bine am facut ca m-am dus...desi nu m-as fi duuuuuus... Investigatia a fost fff usoara, nici un fel de disconfort, de durere nici vorba. O recomand! Mergeti neaparat! Nu va costa mult si va poate scuti de multe neplaceri!

La multi ani cu intarziere micutei tale Eleni si multa multa sanatate! Nu am apucat sa citesc ce problemuta are insa sper din suflet sa treaca repede. Si pupici si lui Dimitris, baietel scump!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ereena

alina, nu inteleg de ce anestezie generala? mi-e mi s-a facut toata operatiunea in ambulatoriu ,anestezie locala ,a durat vreo 20 minute,nu am simtit nimik ,am sangerat doar o picatura in urmatoarele 30 de minute si dupa am plecat la cumparaturi si tocmai ce ti-am zis ca afost foarte mare si urata .eu am mers la sanador

Irina de Matei

POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Irinuku' , daca ai sti ce bine imi face sa aud ca a mai fost cineva in lupta cu nenorocitul asta si a invins...(sa nu intelegi ca ma bucur ca l-ai avut si te-a chinuit ci doar ca imi da mari sperante!). Da, ii dau la cap, mama lui! Numa' sa aflu exact cu ce lupt!
Mi s-a spus ca se face anestezie generala, da. Tot la Sanador merg si eu la dna dr Ciuvica (cu dumneaei am nascut). Nu stiu daca mi-a recomndata generala pentru ca ma stie fricoasa si mamaliga sau pt ca asa se practica acum.. Chiar nu stiu; insa mie imi convine de minune asa. La nastere am fost viteaza pt ca stiam ca o voi vedea pe Anita si aveam emotii sa nu aiba ea ceva...dar acum cred ca as lesina de cateva ori in decursul celor 15-20 min cat dureaza. Mai bine somn si apoi sa stau cateva ore in clinica. Zic eu...

Pupici multi de tot! Si ma bucur mult ca ai scapat de uratul ala! Bravo tie!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

alina,acum fuguta sa te pregatesti de concediu ..........

Irina de Matei

POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mariuca Rares Benji Ioan Alexandru Beatrice
Alina Doamne ajuta sa fii bine. Incearca sa gandesti pozitiv sis a te bucuri de vacanta cu ambii copilasi. Cand te vei intoarce vei vedea ca nu e decat o alarma falsa.
Thea vad ca nu imi ia deloc in greutate. Avem aceeasi greutate de acum 2 saptamani Daca o tine tot asa, o bag pe supliment.
Nu mai stiu cine se plangea de bebe ca doarme pe burtica, dar am patit-o si eu! Toata noaptea am tot pazit-o si am intors-o si am invelit-o ca avea o treaba! La noapte o pun iar in sac, ca acolo nu facea figuri de balet

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Astea sunt jucariile pe care le-am comandat.
Si toate costa 310 RON !

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alina, welcome back, sorry ca nu asa bine dispusa. O sa vezi ca nu-i nimic foarte grav, scapi tu de balaur. Apropos de greutatea Anei, cum zicea si Miri, nu cred ca o sa ia in greutate la inceputul diversificarii. Cam asa se intampla....dar pe urma recupereaza ea, mai ales daca zici ca a atacat cu bine fructele.

Roxana, faine jucarii. Am vazut si eu buburuza la 5 luni. Doamne, ce frumoasa s-a facut!! Iti vine s-o mananci toata, ochioasa mica!

Stoisor, sorry de pb. fetele frumoase. Eu cred ca are o faza fata, nu-i nimic in neregula cu ea. DAR mai bine sa te linisteasca dr. deseara. Sau poate are o usoara forma de reflux??? Imi dau si eu cu parerea...

Ramona, ce sa faci mergi mai departe, daca ai inceput cu papa si copilu accepta. Desi, cum ziceau fetele, e pacat sa te grabesti, tu alaptezi exclusiv si e o minune treaba asta. Mai bine l-ai lasa in pace pana la 6 luni....hai, macar 5! Ce zici? Poate chiar nu e pregatit pt. asta. (Al meu e pe formula demuuuult, de aia am inceput la 4 luni jumate).

Stancutza, pe unde umbli? Hai mai zi ceva, ca eu savurez la maxim postarile tale! Imi pari un monument de rabdare, calm, tandrete, caldura.....tare-mi place felu' tau de a fi.

Irinoukaaaaaaaa!!!!
Angiiiiiiiiiiii!!!!!

Mergi la inceput