Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Nana am vazut fluturasul e un scumpic.Vladut ii trimite multi pupici si cica vrea sa-l cunoasca ca sunt nascuti in aceeasi zi.Poate au ei ceva de povestit.Cand plecati in tara?

teo

Mergi la inceput

Voi ati dat peste copilasilor?

teo

Mergi la inceput

Slippers,sanatate multa lui Vladut.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Fetelor, nu va suparati pe mine, insa sunt total impotriva budincilor la plic, mai ales la bebei. Sunt pline de E-uri, pana si eu ma feresc sa mananc asa ceva...

Annisia, sper sa nu te superi, eu doar mi-am exprimat o parere, fiecare da ce vrea la bebe

fetele

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceaU!

multumim mult pentru urari!

greyeras-

luy-am fost tare surprinsa sa vad poze cu alesia la poezie! nu ma asteptam! sincera sa fiu nu stiu cand am pus ultima data link-ul cu blogul nostru (nu mai stiu nici cand am scris ultima data, ca de citit imi aduc aminte ca acum vreo 7 zile)

noi suntem in excursie prin tara- am plecat la vizitat bunici si strabunici! e tare placut! dar de luni revenim pe meleaguri dambovitene, cu aglomeratie, praf, urlete....

am trecut si noi prin prima viroza- credem faringita din aproximarile noastre, cu febra de 39,7, dar fara rinoree si fara tuse! bine ca a trecut!

dinti nu avem, dar nici nu ne grabim ca inca mancam la san! ziua mai rar la san, noaptea insa si la 12 si la 3 si la 6!

diversificatul merge- avem o masa de fructe, o masa de legume cu carne de gaina de la strabunica si masa de cereale! cerealele cred ca o sa renuntam la ele, ca deja ne apropiem rapid de 8kg (cand am inceput diversificarea acum o luna aveam 6830gr iar acum o saptamana cand am plecat de acasa aveam 7710gr!!!)

gluten vom folosi doar dupa 8 luni! asa pare mai sigur!

bb alesia 23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Rnico ma bucur sa aud ca va merge bine cu diversificarea. Plimbare placuta in continuare si sa faci bine sa mai pui poze sa vedem si noi cum creste Alesia.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Am fost si noi pana la urma afara, e chiar placut. Acum a papat un iaurtel cu cereale si face nani. Mi-e mie lene sa ma apuc de bagaje, mi-e groaza si pt doua zile. Mai bine ma duc sa fac o baie si apoi vad eu ce fac..... Va urez un week-end placut!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am fost nevoita sa intrerup brusc mesajul de mai devreme. Pana la urma am facut overtime la greu. Si acasa nu a mers net pana acum.

Pinacolada, copiii sunt bine, multumim. Bona e...acceptabila de cand s-a consolat ca nu ii dau nici un imprumut si de cand a renunta la concediu. Uneori ma enerveaza, alteori e chiar ok. Azi a venit mama neanuntata acasa si totul era in regula.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

azi i-am dat iaurt de fructe cu un sfert de ou si la papat tot.Maine iar nu mai vrea nimic

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sara buna!
Multumim mult de aprecieri la adresa exploratorului. Se pare ca s-a oprit din explorat totusi, pentru ca azi a spart gingia si dintele nr. 4. Am vazut sange la el in gurita azi, nu mult, dar suficient cat sa ma panichez pentru o secunda, pana sa-mi dau seama ca am asistat exact la momentul cand gingia a cedat. Asa ca acum e veritabil.

Se pare ca a venit primavara in Islanda, ca am vazut ca au iesit fluturasi superbi anul asta. Trimitem un celui mai dulce si mai luptator dintre toti!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput