Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nope, nu am auzit, pentru ca inca nu mi-am pus in cap sa apelez... Vrei sa ma interesez pentru tine?
Eu mi-am comandat niste pastile de slabit, de la o firma de la care am mai comandat una alta si am fost foarte multumita. Astept sa imi soseasca si va spun dupe daca au avut efect ori ba. Orisicum, daca in 6 luni nu esti multumita de ele, le poti inapoia (incepute sau goale) si iti returneaza banii...
Banuiesc ca tu ai nevoie de intarirea musculaturii ca doar nu o sa-mi spui ca esti grasa... Haide bre, ca vazui poze si esti frumoasa foc!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Uite aici este site-ul ala unde gasesti pareri despre saloanele din Bucuresti, pe fiecare cartier in parte.

http://www.saloane.ro/index.php

Nu stiu daca sunt si cele cautate de tine, dar poate iti foloseste altadata...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Mandarinuta, stiui ca n-a dat tare, dar nah, cand e al altuia te simti mai prost
In alta ordine de idei, am ceva de povestit.
am scris si pe forum la parintii intraba, copiez de acolo:

am nevoie de niste pareri.
De cateva zile am observat la Gheorghe niste punctulete rosii pe gat si langa ureche. Mi-am dat seama ca l-a piscat ceva, dar n-am dat mare importanta. Cand ma uit mai bine, si pe cearceaf urme minuscule de sange!

Azi dimineata la 6 cand s-a trezit sa suga avea pe pulpita bubite roz cu punctulet rosu in mijloc, vreo 10-15 .
Nu aveam ce sa-i fac la ora aia, i-am dat sa suga si am readormit amandoi.
La trezirea definitiva bubitele nu mai existau, au ramas iar punctulete absolut minuscule rosii. La inceput am crezut c-am visat, noroc de micile puncte ca mi-au confirmat ca n-am luat-o (de tot ) razna.
Si bineinteles, pe pantalonas urme de sange mici.

ce lighioaie mi-a atacat odorul? stie cineva?
Nu stiu ce masuri sa iau.
sa schimb patutul cu totul?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, nu stiu daca ti-au raspuns fetele. Dar ce descrii tu acolo pare piscatura de purice. Poate l-a luat de afara de pe undeva din parc, i s-o fi bagat pe sub pantalonasi. Nu stiu cum scapi de asa ceva, altfel decat sa incerci sa il omori - usor de zis, greu de facut. Poate sunt ceva substante, spray-uri etc.

Sorry ca nu te pot ajuta mai mult.

P.S. Nu are rost sa arunci salteaua sau patul etc. Trebuie sa dovedesti lighioana!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va salut si eu pe fuga. Sunt inca la munca, si mai am ceva treaba. Noroc ca o ia mama pe Alex pana maine si poate ma odihnesc si eu diseara, ca pe Andrei pe la 9 il culc. Inca o zi "minunata" la munca, dar incerc sa nu ma mai vaicaresc. Nici cu concediul nu am avansat, dar am sunat azi la o alta agentie recomandata de o cunostinta si mi-a placut ca au fost chiar draguti si doritori sa ajute. Sa vedem acum.

Sabina, nu imi dau seama ce poate fi, chiar si un tantar, desi mai degraba purice. Saracul de el, nu il mananca?

Bebeka, bine ati revenit si concediu placut! Sa ne povestesti cu a fost concediul cu Rebeca la mare, chiar ma intereseaza.

Bee, mamica si puii. Lasa, sanatosi sa fiti, ca se rezolva ele toate. Neaparat sa duci fata la kineto daca trebuie.

Pinacolada, interesanta destinatia Corfu.

Luy, fata cu cercei. Las ca suferinta a fost mica, si acum cine e fudula?

Nana, pai fluturasul a facut progrese serioase, este foarte foarte bine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Eu am fugit sa dau o raita prin Mall sa vad care e treaba... Ii sunt datoare lui Y cu niscaiva haine smechere, asa ca la atacccc!!!! V-am pupat si va doresc un weekend placut!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Salut gagici!
Tot pe fuga mai am e recuperat...
Adimercedes nu neglija durerea la urechi...nu stiu ce-ai mai facut...sant cam in urma...mare grija poate da fisura de timpan...

Roxali, nu e durere de urechi. Nu au durut-o niciodata, am apasat-o in fel si chip. Se pare ca are roseola. Are inca eruptie pe fatzuca, pe piep, pe burtica si pe spate. Azi am vb cu medicul de familie, sapt viitoare ma duc cu ea la control. Vreau sa verifica si urechiutele sa fim siguri ca nu e nimic. Dar s-a linistit de cand a iesit eruptia, nu a mai facut febra, acum seara a papat mai bine. E in recuperari Samburiciu'. Maine vreau sa iesim putin pe afara, ca nu ne-a mai vazut soarele de 4 zile si suntem cam fara culoare...

Pup puii

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Adi, bine ca v-ati linistit! ai verificat si ganglionii de la spate? ca poate si rubeola dupa aceste semne.
am dereticat ca nebuna toata camera lui Gh. sper sa scpaam de lighioie :)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Adi, bravo pentru Lisa.
Nana, ma bucur tare pentru vestile bune! Numai din astea sa auzim!
La noi e inca destul de rau. Urocltura a iesit sterila, dar ramane gatul. Inca mai face febra, la intrvale mai mari si nu mai trece de 39. Dar nu mananca nimic!!! Varsa tot ce inghite, in afara e lapte si un pic de fructe. Nu poate inghiti absolut nimic solid. Deja e blegit si are niste cearcane... Ca si mine de altfel.

Va doresc un sfarsit de saptamana frumos.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Roxali, nu e durere de urechi. Nu au durut-o niciodata, am apasat-o in fel si chip. Se pare ca are roseola. Are inca eruptie pe fatzuca, pe piep, pe burtica si pe spate. Azi am vb cu medicul de familie, sapt viitoare ma duc cu ea la control. Vreau sa verifica si urechiutele sa fim siguri ca nu e nimic. Dar s-a linistit de cand a iesit eruptia, nu a mai facut febra, acum seara a papat mai bine. E in recuperari Samburiciu'. Maine vreau sa iesim putin pe afara, ca nu ne-a mai vazut soarele de 4 zile si suntem cam fara culoare...

Pup puii

Lisa

[/quote]

Alexandra mea la 4 luni, imediat dupa vaccin a facut pojarel. A debutat cu febra 38,5, care s-a mentinut 3-4 zile, ceda pe moment la antitermic apoi facea febra din nou.Dupa cele 4 zile de febra a aparut si eruptia, intai pe membre, ca o spuzeala apoi s-a intins si pe fata, avea chiar si in talpi. Bubitele erau asa de unite ,de ziceai ca este oparita.Odata cu eruptia a disparut si febra. Am mers cu ea la spital si in afara de antitermic pentru o eventuala febra nu ne-au dat nimic altceva. Am iesit si afara la plimbare.Intr-o saptamana de la aparitia eruptiei nu a mai avut nimic.
Sanatate maxima!

de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Annisia, multam fetito de raspuns. Produsele de la dr Oetker le-am tot incercat ,mai ales crema Ole care este si gustoasa si usor de preparat, dar pana acum m-am ferit sa-i dau lui Andrei sa pape din ele. Chiar maine incerc reteta si la cum il stiu eu pe piticul meu sigur va aprecia munca mea.Trebuie sa o mai conving doar pe mofturoara de fiica-mea!

de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)

Mergi la inceput