Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nici eu nu le mai sterilizez si nici nu fierb apa plata... Nu cred ca trebuie sa iti faci griji pentru asta Nanuta!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

De cateva zile am inceput sa-i fac eu budinca lui Yan. E foarte simplu si bebe e incantat. Se prepara cu 400 ml lapte rece, apoi se adauga plicul de budinca, se mixeaza 3 minute, dupa care se adauga iaurt. Se pastreaza la frigider. Este un desert delicios si pentru cei mari... Imi mai ramasese de ieri si azi i-am adaugat o banana, le-am blenduit si totul a fost ok. Alta data i-am adaugat cereale... Se pot face mai multe combinatii.

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna fetelor si de la mine!
Sabina, cred si eu ca tot puricii sunt de vina ptr bubitele lui Gheo! Mai ales cum spui ca ai observat bubitele una langa alta si mici pete de sange pe lengerie.Cu Alexandra aveam frecvent problema asta in special dupa ce ne vizitam rudele de la curte. Si acum tot sensibila este! Era ciupita peste tot, in special pe maini si picioruse!In disperare de cauza am ajuns cu ea si la alergolog. Tipa mi-a spus ca intepaturile de insecte sunt cele care au un punctulet rosu in mijlocul petei(basicutei). Pentru linistea mea mi-a recomandat o alifie - Diprogenta crema - cu care sa-i dau pe bubite(contine si o cantitate mica de antibiotic). Au trecut 4 ani de atunci si pentru orice fel de intepatura folosesc crema asta care da rezultate foarte bune. Merge si la Andrei, dar foloseste-o numai pentru intepaturile de insecte.
Lui bebita Andrei i-am dat direct branzica de vaci de la Milii sau Sanlacta, cea la pachet.I-a mers foarte bine cu ea si de la 7 luni in fiecare zi papam cu iaurt mic de la Tnuva simplu sau in combinatie cu cereale sau biscuiti. Ieri i-am dat pentru prima oara spanac. A mancat un ditamai castronul si pentru ca nu se saturase, a mai dat gata si un iaurtel.

de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)

Mergi la inceput

Nici eu nu fierb apa plata, mai nou cand ii prepar laptele ii pun apa plata la temperatura camerei, masurile de lapte si gata lapticul!
Biberoanele, tetinele si suzeta le fierb cam la 4 zile, in rest spalat bine cu periuta si solutie de vase.
De cand facem cura de aerosoli, nici nu mai tusim, o luasem razna de cate medicamente ii dadusem fara nici un rezultat. Faza care nu-i place este ca pana nu terminam aerosolii nu putem face vaccinul de 6 luni pe care l-am tot amanat din cauza tusei. Mai avem putin si facem 8 luni dar medicul spune ca nu-i bai daca il facem mai tarziu. In rest Andrei se dezvolta normal pentru varsta lui , se ridica singur in picioruse, ba chiar am incercat ieri pret de vreo 5 minute si hamul. Nu l-am tinut prea mult de frica sa nu-i solicit prea mult coloana.
Totusi am o pasarica pe creieras, imi este teama ca nu asimileaza el prea bine VIgantolul, si as vrea sa-i facem direct vaccinul cu D3. Cand se ridica in picioare se cam leagana si parca nu are prea multa stabilitate.

Mergi la inceput

Annisia, ma incanta tare reteta ta de bubinca , numai spune-mi te rog de care bubica iei si ce cantitate de iaurt pui?

Mergi la inceput

Valentina, eu am cumparat un produs nou de la Dr. Oetker: Creme Jogo, desert cu iaurt. Si am luat tot de la firma asta Creme Ole. Ambele se prepara cu lapte rece si iaurt. Scrie pe verso cantiatea (unul e cu 200 ml lapte si 150 iaurt, celalat e doar cu 400 ml lapte, dar eu am pus si 150 iaurt). Avantajul este ca nu costa decat 1,7 roni. In timp ce budinca gata preparata pentru bebei costa 6,5 roni borcanelul si cantitatea e mult mai mica.... Ia sa cumperi si sa-mi spui daca i-a placut bebeului!?! Poti gusta si mataluta sa vezi ce misto e... Chiar ma gandeam ca e bine sa ai ingredientele si cand vin musafiri numaidecat sa le prepari un desert delicios. Desertul cu iaurt - Creme Jogo - se poate servi si va milkshake sau inghetata. Va dorim pofta buna!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Nana-felicitari pt micul andrei!!!!!BRAVO LUI!
Annisia-da, buna reteta de budinca, mai ales ca al meu nu prea mananca legumele, azi i-am facut un sufleu de dovlecel dar....a mancat f putin , ca de obicei!
br de vaci i-am dat de la milli, e ok cea albastra!
cred ca are in jur de 9 kg, deci nu ma stresez cu mancarea!
cu Biobust iti uram succes,mai ales daca zici ca se vad rez! dar 20 min:((((
o sa incerc si eu!
Roxana- ce-ti mai fac puiutii???? cu bona cum e?
la mine e ok!

Mergi la inceput

Annisia- ai auzit de centrul de slabit Overclass? sau keico?

Mergi la inceput

Pinacolada, 20 de minute e varianta perfecta. Judeci ca eu nu stau sa ma framat atata timp, ca ma dor mainile soro... Sunt si eu suflet, ce naiba! Toata chestia e sa faci ceva in timpul masajului (sa asculti muzica, sa dansezi, sa te uiti la o emisiune ceva) ca sa ai mintea ocupata si sa nu-ti dai seama cand trece timpul. Poti sa faci si mai putin si rezultatele se vad oricum. Eu vreau sa ajung la performanta sa nu imi mai atarne ca talanga... Chestia e ca se si umfla, deci avantaje pe toate planurile... Hihihihihi....
Ti-am zis ca eu am mai facut tratamentul si ma intreba toata lumea daca mi-am pus silicoane...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Annisia-am inteles! aoleu daca mai se si umfla..si asa le am destul de mari si vorba ta..talanga balanga!

Mergi la inceput