Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
cecilia L spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Adi, bravo pentru Lisa.
Nana, ma bucur tare pentru vestile bune! Numai din astea sa auzim!
La noi e inca destul de rau. Urocltura a iesit sterila, dar ramane gatul. Inca mai face febra, la intrvale mai mari si nu mai trece de 39. Dar nu mananca nimic!!! Varsa tot ce inghite, in afara e lapte si un pic de fructe. Nu poate inghiti absolut nimic solid. Deja e blegit si are niste cearcane... Ca si mine de altfel.
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos.
Ana, mami deMiruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Ana, nu vreau sa te sperii, dar aceleasi simtome le-a avut Cristi cand a avut amigdalita virala,a papat numai lapte(tatzi) o saptamana( febra la noi a durat doar 3 zile, si nu a depasit 38.7), am luat ospamox, panadol si nuroven la 4 ore.Sanatate multa
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bernix spune:
Buna seara!
Tot citesc si vad ca Vladutzul Anei nu-i inca sanatos, of, of. Cum a ramas cu plecarea la mare?
Bebeka, tot la Sunny Beach mergem si noi de pe 22 iunie pe 3 iulie. Concediu placut si sa revii cu impresii.
Adimercedes, sanatate Lisei!
Luy, sa va fie de bine cercelusii! Ai vazut ca n-a fost asa greu?
Nana, felicitari fluturasului pentru progrese! Sa stii ca si Degetzica a tinut greu obiectele in manuta si n-a interesau oricat incercam io s-o tentez. S-a intamplat brusc, asa cum au fost toate progresele ei: intr-o zi a inceput sa apuce tot, sa le treaca dintr-o mana in alta, sa le analizeze, sa le dea drumul si sa le prinda iar. Sigur asa se va intampla si la voi: pe neasteptate.
Sabina, si io tot purecii tind sa cred ca au fost autorii basicutelor. Da' daca zici ca au disparut asa repede inseaman ca-i bun de carne baiatu', nu ca Degetzica, care trage de o intepatura de tantar 2 sapt. Acu' urmareste si tu, purecii ciupesc de obicei de la incheieturi, subbrat sau incheierura soldului, pe interiorul coapsei si prinde lighioaia.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Sa dau acu' datele e contact ale oftalmologului Burloiu, promise de vreo doua zile, dupa care am intors casa cu fundul in sus-le pusesem atat de bine, ca uitasem unde si nu le mai gaseam
Dr. Burloiu SRL
Adresa: str. Barbu Vacarescu nr.19 (la intersectia dintre B-dul Stefan cel Mare si Barbu Vacarescu)
Tel: 310 91 85 sau
316 86 66 sau
330 43 18 ori
0723 597 218
Program: Luni si Joi: 10 - 13:30
Marti, Miercuri, Vineri: 14 - 18:30
Sambata: 10 - 14
bernix spune:
Despre noi, ce sa zic, Degetzica e o combinatie intre Cristi al Ceciliei si crocodilul lui Bee (bine ai mai trecut pe la noi)in ultima vreme.
Iar cu mancare, tot in greva, cu precizare ca-mi vomita rau daca-i dau neblenduit, of, of... si ma face sa-mi amintesc cum regurgita in primele luni.
moldoveanca spune:
Vreau si eu un iepuras.Ai vostri copilasi au cate 4 si chiar mai multi dintisori si al meu se tot chinuie dar nu vad nimic.Cand ma gandesc cat de mofturos era in tara cu mancarica si acum papa tot ce ii dau.Ne gandim si noi unde sa plecam in vacanta.Sotul meu pleaca cu serviciul o saptamana in Dubai si ne-ar lua si pe noi dar e in iulie si acolo sunt cam 50 de grade C parca mi-e teama si nici nu vreau sa stau numai in hotel cu el la aer conditionat.
teo
alexpa spune:
buna, mai revin si eu pe la voi dupa o intrare disperata... m-am mai linistit cu jetul lui bebe, are si ecografia buna si analizele la urina bune, mi-a tot explicat nefrologul ca am un copil sanatos, ramane sa ma mai conving si eu pe mine.
sim, tu ai mai facut ecografia post mictionala?
il inscriu si eu pe bebe in clubul copiilor mofturosi la papa, o zi mancam pranzul, 3 nu, azi l-am pacalit cu mar (care ii place mult), i-am dat o bucata in mana, destul de mare, a ros din ea, eu il pacaleam cand deschidea gura si-i bagam si-o lingurita de papa.. numai ca la un moment dat am vazut ca a rupt o bucata din mar care i-a ramas in gura, i-am deschis gura repede si i-am scos-o, mi-era frica sa n-o aspire, m-am speriat asa tare ...
Voi le dati ceva in manuta ca sa pape singuri? asa am citit ca e bine sa li se dea, dar nu stiu ce, ca mi-e frica sa nu rupa ca azi si sa aspire ceva
pupici la toti bebeii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Nana asa umti-a raspuns si Sabina e ok daca bea doar laptic...nu-l forta...mancarea treuie sa fie o placere ptr el...inteleg ca tie teama ca va pierde in greutate,ca nu asimileaza vit etc...nepoata sotului pana la un an numai lapte,dupa numai produse pe baza de lapte.
Adi sanatate Lisei si ma bucur ca am inteles gresit
Bernix cu primul am avut probleme mari cu mancarea,adica daca nu era pasata bine imi vomita si micul dejun...pana la 2 ani cu bibe imi manca mancarea...cand l-am trimis la gradinita,inca mai manca blenduite legumele si bucatele mici carnea,in scurt timp a ajuns sa manance mai bine decat ceilalti
Yaia sa-ti traiasca iepurila.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
moldoveanca spune:
Alexpa ma bucur ca te-ai linistit cu micutul.Apropo el are dintisori?Eu ii dau in fiecare zi biscuiti sa roada sau se gasesc aici tot felul de biscuiti di oraz cu diferite arome.I-am dat sa roada si morcovel si mar de multe ori rupea bucata mai mare dar o scoate singur.Aici chiar ne incurajeaza sa le dam asa ceva ca sa invete sa pape sa mestece.
teo