Impresii despre insula Thassos (2)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Bulinutza,

singurul hotel frumos de care imi amintesc in Potamia este Korina, treceam zilnic pe langa el. http://hotel-korina-thassos.focusgreece.gr/en/location.htm
Noi am stat la Mouragio- recomandat de o prietena. Chiar cu recomandare am avut o mica surpriza, stilul grecilor la 2 si 3 stele (asta era undeva spre 3) este f auster, apoi am constatat ca am stat asa putin in camera ca nici nu a contat. Dimineata eram pe balcon sa savurez marea. Totusi, nu neg ca o camera frumoasa imi place mai mult decat una austera insa cum prefer marea fata de piscina, criteriul plaja este pe primul loc. Si nu am regretat deloc alegerea facuta, doar plaja de la Makriamos mi-a placut mai mult. Si Paradisos, insa la asta trebuie sa lasi masina sus sau sa iti asumi riscul sa cobori o panta f abrubta 1 km cred. Aici ajungeam dupa-masa de regula. Plus Aliki- frumoasa si asta, desi f mica.

Makriamos este un complex care ofera pachete demipensiune http://www.makryammos-hotel.gr/home/. Este cred cea mai amenajata plaja, platesti intrarea insa in al doilea an ne-am rasfatat aici aproape in fiecare zi. Atentie ca bungalowurile nu-s chiar asa luxoase ca in poze (au pus si ei ce aveau mai bun pe site) iar unele sunt pe deal. Pt copii e frumos, al meu cara paine de la bufet ca sa hraneasca caprioarele (au cateva animale la marginea resortului, intreaga zona e inconjurata de copaci, chiar padure as zice).


Imi pare rau ca nu am notat sau retinut nume de hoteluri din turul de insula- am vazut pe alocuri hoteluri f frumoase (si scumpe cred). Statiunele respective erau insa micute, nu prea aveai ce face seara. Ca idee, ferryurile te lasa in 2 puncte ale insulei, unul in Nord usor est (Thassos) si ai acces usor la jumatea estica, unul in Skala Prinos, tot nord dar usor vest si ai acces la jumatea vestica. Plajele mai bune sunt in jumatea estica, in vest am gasit multe dragute, cu pietricele colorate si mai putin aglomerate insa cu crengi, crengute, frunze, pietricele in nisip sau in loc de nisip si cu intrare mai abrupta in apa.

Noi anul asta incercam sa ne desprindem de Thassos - nu garantez ca reusim- si sa mergem in Halkidiki.

Una peste alta daca nimic nu te atrage mai mult decat cele 2 alege Alexandra- e "pe piata" de mai multi ani si imi amintesc reviewuri bune (mai ales daca nu esti fan plaja ca mine). Banuiesc ca mergeti cu masina, caz in care veti mai cauta si altceva pentru variatie in cate o zi.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Bine v-am gasit din nou...
Bulinutza, noi am fost anul trecut la Blue palace si am fost tare multumiti. Plaja cu pietricele, in apa pietricele cativa metri, dupa care incepeau bolovanii, apa foarte curata, piscina cu apa curata si calda, pentru apa erau necesari papuci de apa, mancarea foarte buna, atmosfera foarte placuta, un loc de joaca mititel... Noua ne-a placut tare mult, am mai merge acolo. Camerele spatioase, frumos aranjate, toate camerele cu vedere catre mare... Nu imi mai vin in minte alte lucruri.

Vacanta placuta tuturor, noi anul acesta mergem din nou in Turcia.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

am mai gasit un hotel Hotel Ilio Mare 4* cu demipensiune Skala Prinos...dar cred ca e tot in west

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi


www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna! Ma puteti ajuta cu vreo informatie desprea vreuna dintre cazarile astea?
http://www.makrina.gr/
http://www.alexis-villas.gr/
http://www.studios-heaven.gr/

dilaural, am primit si eu o oferta bunicica la Christin, dar vroiam sa te intreb, nu cumva ai mult de urcat pana la hotel? Plaja pare undeva jos, iar hotelul pe un deal/stanca. Eu sunt cu doua fetite mici si mi-e sa nu fie foarte obositoare pentru ele chestia asta. Stii mai multe despre ampalsare? Ca tare frumos pare in poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Cine mai vine in Thassos? Haideti, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

ralucis, poate eu ! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

crinutz, tu in ce perioada mergi si unde? Noi vrem cam de pe 9-11 iulie sa stam vreo 8-10 zile, plus ca la intoarcere mi s-a pus pata sa opresc la Paralia sa imi caut o...haina de blana :) , ca am auzit ca sunt ieftine. Sper sa gasesc, in schimb, si modele mai tineresti, nu demodate. Chiar, stie cineva ceva despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Fetele care ati mai fost, ne puteti recomanda si noua un hotel (vila) bun(a),eventual demipensiune...Nu am mai fost in Grecia niciodata. Am tot auzit de Golden Beach, ca are si plaja cu nisip fin....recomandat pt. copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Noi mergem aici pentru al treilea an consecutiv: http://www.mouragio.gr/localizare_ro.html.

am cerut o gramada de oferte din ianuarie si au avut printre cele mai mici preturi. In plus fac curat zilnic si schimba prosoaele zilnic, pt mine e important caci "cel mare" face aparaie pe la dus, cara nisipul peste tot prin camera- mai mult decat cel mic, care nu mai e chiar mic (8 ani).

plaja este ideala, apa mica pe o distanta apreciabila, cred cam 20 m?, anul trecut il puteam deja lasa singur pe copil si il vedeam de pe prosop ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilica25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Asztrid

Buna tuturor!

urmeaza sa mergem in data de 20 in Thassos in luna de miere.
Vom fi cazati in Skala Rachoni, Hotel Raghoni Bay.
Are cineva cunostinte despre acest hotel sau despre localitate?
Ma intereseaza unde este mancare buna si nu prea scumpa, atat taverne, cat si magazine alimentare.

Am tot cautat pe Net si am aflat ca sunt multi arici de mare.
Ce ziceti, sa ne cumparam sandale de cauciuc?

Sper sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.
Va multumesc.

Buna ziua ! Nu stiu daca mai intrati pe acest forum dar as vrea sa stiu cum a fost la Rachoni Bay , maine urmeaza sa platesc avansul, pot anula daca nu este frumos .Multumesc frumos

Mergi la inceput