Cristi Brancu si Oana Turcu

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

http://www.7est.ro/1970_Goana_dupa_blit_UPDATE_Articolul_integral_.html



Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Jenant! Doi caraghiosi, el ar fi ras de alte "vedete" care ar fi facut asa! Ciudat e ca "doamna" tot are noroc sa dea peste prostovani pe care sa ii subjuge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

P-asta ati vazut-o?

http://www.cristi-brancu.ro/2008/09/04/oana-si-secretele-premiilor-confidential/

Daca asta e "cea mai frumoasa poza a Oanei" (sa nu va speriati...pozeaza in diva ), pe bune ca nu vreau sa le vad pe celelalte.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Doamne fereste! Astia doi chiar si-au pierdut mintile......
Era ea proasta si inainte, insa acum o face lata. Iar papitoiul ala de Brancu......numai barbat nu e,daca sta in halul asta sub papucul tutei.
Doamne fereste!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Am inteles de la voi ca Dna viseaza la creme Dior si Lancaster. Pai daca ea e in pe locul 39 in nu stiu ce top, cum,papucii mei, nu-si poate permite produsele astea?
Si inca ceva: tot zice la greu ca stie tot in industria asta cosmetica,mai ales cu privire la vesnica ei problema: acneea. Pai daca e asa, chiar nu-si permite Dr. N.V.Perricone? Sunt foarte scumpe produsele astea, insa dau niste rezultate de ramai cu gura cascata. Si ar fi si ea in linie cu VIP-urile internationale ,care au asemenea probleme,vezi C. Diaz,care e clienta fidela a acestui brand.
Of, tare as vrea sa dau ochii cu ea din nou. Acu' sase ani eram si eu mai calma si mai simtita, insa intre timp, am avut de-a face cu prea multi ciudati, incat cred nu as probleme in a-i spune in fata vreo doua, de sa-i inchid gura aia macar pentru o perioada.
Of, fetelor, scuze pentru pornire. Insa cum e posibil sa fie asa preamariti in media niste prosti ca fata asta si barbatu-sau? Chiar nu mai are Romania valori deloc de au ajuns sa bata atata moneda pe niste personaje ca ei?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Mie chiar imi place crema extraforte pentru slabit. Si va zic sincer ca e singura care m-a ajutat sa scap cat de cat, de celulita. E mai scumpa, e adevarat, dar merita. Parerea mea!
Pe de alta parte, Oana Turcu, ca persoana, mi se pare insipida si falsa, rau de tot.Iar in combinatie cu mai noul ei sot... no comment.
Ca ea este distribuitoarea liniei Ardes, putin ma intereseaza. Doar nu o sa renunt la a folosi un produs doar pentru ca nu suport persoana care il distribuie.

Mami de
http://family.webshots.com/album/565167363ZQuFzC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Iar m-am uitat la emisune 5 minute, timp suficient pentru ca el sa isi omagieze cosoarta. Invitase un dr dermatolog, si era suficient sa vb doar de dr pe cand el spune: "voi avea alaturi 2 femei care se pricep la cosmetica, evident, oana si pe adina alberts!" Penibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:


Mai ales Oana......mare experta.....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Brancu pare vrajit de asta, serios


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

De ne-ar citi ea!!!

Mergi la inceput