Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme ! (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

cei care ati fost alaturi de noi la acest subiect si nu numai, va rog sa ne tineti pumnii!!
la noapte plecam la Bucuresti la recuperare la Spitalul Bagdasar-Arseni!
este un pas - nici nu stiu inspre ce - sper inspre bine!
ma rog ca lucrurile sa nu scape de sub control si sa ajungem cu bine acolo dar si inapoi! medicii de acolo au fost interesati de cazul ei asa ca fara interventii speciale am obtinut pe neasteptate o programare la recuperare! nici nu stiu la ce sa ma astept concret pentru ca am auzit atatea parere contradictorii in ultimele saptamani incat sunt praf...sper insa ca ambitia si vointa ei sa impresioneze si de data asta si cei de acolo sa vada ca au 'material de lucru' asa incat sa se vada diferenta dupa cura asta de recuperare! nu ma astept la minuni dar daca ele pot veni, le primesc cu inima deschisa!

ma rog ca temerile mele legate de drumul asta foarte lung si greu sa nu mi se confirme si ma mai rog sa intalnesc in spital acolo oameni speciali asa cum am intalnit la Tg. Mures!
sa ne tineti pumnii si Doamne Ajuta!

sanatate multa tuturor!

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mariaa, succes, va tin pumnii si sa va intoarceti cu bine!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa fie un drum cu succes, asteptam vestile bune !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ra_mi_ella spune:

Mariaa, suntem alaturi de voi. Eu si David stim cum sunt drumurile prin tara la recuperare si cate sperante ...Domnul fie cu voi. Asteptam vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.cris spune:

Drum bun mariaa si sper ca sa vi se indeplinesca ruga ; mult noroc si ai grija .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexB. spune:

Salut .. sunt nou pe aici .. dar am citit in mare parte cele 2 mari topicuri despre cum se manifesta bolile... (mi-am facut o idee).

Toate acestea din cauza ca tocmai ce am gasit o capusa pe picior -> google -> forum -> informatie :) .. am scos-o cu cap cu tot (parea intacta cel putin .. avea cele 4 picioruse ..)

Am motive sa ma impacientez ?... am o "galma" in zona muscaturii .. nu e nimic rosu .. cred ca o am de Duminica 22/06 cand am mai gasit una mergand pe mine dar am scapat de ea.(am fost prin Transilvania la o plimbarica)

respect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenitza spune:

Bafta multa Maria. Iti tin pumnii si sunt sigura ca o sa va intoarceti cu bine.Ca o sa fie totul bine.Trebuie doar sa avem credinta.Inca o data bafta si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.cris spune:

Pentru Alex
Trebuie sa privesti cu toata seriozitea faptul ca unde te-a muscat capusa a aparut o "galma" .
Chiar daca nu s-a format eritemul migrant , umflatura este un semn clar ca s-a facut un transfer de bacterie ; nu uita ca o data cu borrelia mai pot fi "donate " alte bacterii sau virusi care se trateaza la fel de greu : babesia , coxiella, ehlichia , rickettsia, tularemia...
pentru teste este prea devreme , tinand cont ca anticorpii apar dupa 3-4 saptamani , insa sunt foarte multe cazuri de bolnavi care au serologia negativa .
parerea mea ,fiindca nu sunt de acord cu automedicatia , este sa cauti un medic infectiolog care sa accepte sa-ti prescrie un tratament cu antibiotic cel putin pentru 10 zile .
pentru viitor , suptavegheaza-ti sanatatea si noteaza intr-o agenda eventualele simpotme ciudate , care pot sa apara chiar si cele mai mici ... nu omite nimic , observa-te cu toata atentia , fiindca nu exsista o "manifestare " standard .

mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexB. spune:

Merci de raspuns .. am mai gasit una in spatele genunchiului la o cautare mai atenta.

"Galma" s-a micsorat (o raza de circa 2mm..acolo fix unde m-a muscat) si e doar putin rosu unde m-am scarpinat eu dupa .. fix unde a muscat .. (simt si o usoare durere acolo probabil tot din cauza ca m-am scarpinat pe moment.)

Am mai intrebat in stanga si-n dreapta si mi s-a zis in principiu sa stau linistit .. ca e "comuna" treaba cu capusele la munte..

Tu imi recomanzi sa ma verific atent... e o oarecare greseala .. din cauza ca (vorbind in cunostinta de cauza) mintea umana poate face chiar sa apara si pata aia mare si rosie in jurul muscaturii daca tu crezi asta .. si astepti cu nerabdare sa apara .. si deci e foarte usor sa minta si pe hipotalamusul meu ca am 40 de grade .. sau o durere mare de cap ..sau senzatii tari de voma .. :)

Strategia mea e sa-mi iau mintea de la incident si daca intradevar vad ceva ce s-ar intampla .. am un atuu fata de ceilalti .. am vazut ce m-a muscat .. am un "HINT" . (ca la drept vorbind .. virusul e acolo sau nu .. nu mai am ce face...nici cu medicatia prescrisa chiar daca o fac preventiv observ ca nu prea se scapa de ea)

be positive :)

Merci inca odata de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenitza spune:

'Neata !!! Tocmai am primit rezultatele de la analizele pe care le am facut la Cantacuzino. Mi au iesit negative atat Igm cat si Igg-ul.La interpretari mi au scris asa: "rezultatul serologic NU are semnificatie diagnostica daca se exclude posibilitatea muscarii de capusa"...si " factorul reumatoid are titru ridicat, TPHA este pozitiv, prezente boli autoimune, infectii virale recente".
Prima parte aiai cu capusa..nu prea o inteleg.Puteti sa ma ajutati sa m explicati oare ce vrea sa insemene.
Multumesc

Mergi la inceput