Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme ! (2)
Raspunsuri - Pagina 8
mi64 spune:
da,stiu ca pot fi rezultate fals negative, dar m-am gandit ca nu strica sa se stie ce analize se fac la Cantacuzino.Dar mai ales ma gandesc ca cei de acolo sigur cunosc medici care au mai tratat Lyme in Bucuresti.
Orice informatie in plus poate fi de folos.Sper.
Mariaa spune:
absolut
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
ionescu.cris spune:
scuze ; cred ca o sa mai fac cate o gresala dar sper ca se trece cu vederea - am trimis de doua ori un masaj fara raspuns -
auzisem ca la bucuresti este un medic care ar sti ceva despre boala ; este la v babes si se numeste dr jipa ; ramane sa -l cautati ; in plus evitati testele facute la alte spitale , cu exceptia cantacuzino care are experienta cu boala
seara buna tuturor
cris
Mariaa spune:
ionescu.cris mesajele tale sunt moderate de moderatori inca, vad ca ai 2 mesaje, pana la 10 mesaje esti moderat la intrarea pe forum. daca nu am raspuns la mesaje inseamna ca au aparut undeva pe paginile din urma si probabil nu le-am vazut, asta ar fi singura explicatie
vad ca ai cunostinte bune despre Lyme, ai avut cumva? sau ai?
orice ajutor in plus e bine venit!
bolnavii Lyme sunt in general 'autodidacti' ...asta e si rostul topicului, sa invatam unii de la altii cum sa ne regasim sanatatea si sa-i prevenim pe altii de ce ar putea pati.
sanatate multa tuturor!
pentru Emma
Lyme
karmenitza spune:
va multumesc pentru raspunsuri..azi de dimineata am fost la cantacuzino si am facut testul elisa ptr igg si igm..si pe 27.06 ma duc sa iau rezultatele. eu sper sa nu fie nimik serios...dar sunt foarte speriataAnalizele m au costat 100 lei si 2.5 lei recoltarea de sange. Eu sper ca blandele alea sa mi fi aparaut de la altceva..nu stiu de la ce..dar asta sper.
Va tin la curent ! inca o data multumesc si sanatate tuturor. pupici
Mariaa spune:
diana11, au venit rezultatele?
ionescu.cris, cum se simt cei de care spui ca au Lyme?
pentru Emma
Lyme
ionescu.cris spune:
buna mariaa
sunt ok , zile mai bune si mai rele , constienti ca nu se vor vindeca niciodata ; incerca sa mentina boala sub control
mai iau si niste picaturi de 3 x 15 zilnic care ajuta foarte mult
sunt facute aici :
GSE-Vertrieb GmbH DE 66119 Saarbrücken
GSE pour : Grapefruit-Samen-Extract
Mariaa spune:
dar pot merge, pot manca singuri? pot scrie? sau sunt la pat? au modificari la RMN sau inca nu?
da, asa e, din pacate nu scapi de ea niciodata.
sanatate multa tuturor!
pentru Emma
Lyme
ionescu.cris spune:
au fost modificari in T2 , dar pentru ca au fost tratati la timp , s-au refacut ; nu-s la pat si nu sunt dependenti de o alta persoana ; insa , au un tratament anual cu antibiotic in functie de rezultate , fiindca sunt tinuti sunb control .aici lyme este foarte cunoscuta si medicii conlucreaza intre ai , mai ales in sudul germaniei boala este si mai raspandita. centru de referinta este la freiburg
In afara de asta : nu se consuma zahar , miere , etc
si nici carne grasa care se pare ca place si la bacterie
au o dieta stricta si se simt bine !
sanatate multa