Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
ginnette spune:
quote:
Originally posted by emabucuresti
Ginnette sorry,eu insa ma mai pot delecta o data cu pozele buburuzei tale si cu colectia ei de rochite frumoase!Pup!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
Las' ca ajung eu acasa, si diseara (ca mai devreme n-am voie
![](icon_smile_wink.gif)
Despre pus pe jos micul crestin, nu stiu ce sa zic; pe-a mea n-a pus-o, dar am vazut ca se mai practica (nu stiu dak are vre-o legatura, dar unde am vazut eu era baietzel; sa fie valabil doar pt ei?!)
![](pupic.gif)
Roxana si Adela
![](mamica.gif)
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
stoisor spune:
eram hotarata sa incep cu sucurile la pitica de luni dar doc a spus NU....mai asteptam 2 sapt sa vedem cum reactioneaza la laptic si debridat si daca se linisteste umpicut,mergem la control peste 2 sapt ,intre timp o sun sa i spun ce si cum si abia atunci imi va scrie schema13 pt piticaSara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
prima zi in maternitate si botez Sara Ioana
Ereena spune:
quote:
Originally posted by stoisor
asta este asteptam....m-am si decis pt "loveste si canta "si o sa mai iau si "prinde si tine bine "e de la 6 luni dar e fff frumusel si distractiv pt carucior cand va sta in fundulet binisor
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
prima zi in maternitate si botez Sara Ioana
nu vreau sa par insistenta ,dar chiar sunt
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
ai vazut lista cu toate locurile de unde poti lua tiny love?chiar nu au niciunde?aveti magazin si la sibiu.eu care sunt o nerabdatoare nu as rezista o luna si jumatate
![](pupic.gif)
Irina
![](mamica.gif)
![](baietel.gif)
www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
mari a facut dupa vreo 2 zile .. dar de atunci pauza .. nu a mai facut nici macar o sparcaiala ..si ce-l laudam .. off .. o las in voia naturii .. cand o face, o face .. asta e ..
i-am dat borcanel cu para si nici vorba de kk si perele sunt laxative ..
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
ginnette spune:
Ereena te-nteleg perfect a propos de nerabdare; eu ii urmaresc ca vreau sa cumpar "prinde si tine" pentru carucior; si as fi instare sa sun in fiecare saptamana.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaatudor/alinaatudor.jpg)
alinaatudor spune:
Lauraaaaaa..pliizzzz..help....ce program are doctopreasa...ca tre sa facem vacc si am pierdut foita pe care mi-am notat
:(
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Emma am vazut cele doua pozici cu doua mamicute frumusele si bebeii frumosi si grasunei.Super!!!
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2532645420102497651kvZhPA
roli25 spune:
Azi avem o zi mai buna, Marc a reluat gradi, Andrei e cuminte si afara e mai racoare, deci va merge la plimbare mai devreme. Asa pe canicula sunt nevoita sa-l scot seara si e cam nasol ca nu are timp sa stea suficient ca la 8 vrea baitza, papa si nani pana in 9.
Miky baby lasa fata sa doarma cum ii e bine, Marc mi s-a intors pe burta la 5 luni si dea atunci numai asa doarme.
Laura dimitris nu stiu dece i-a spus dr. lui Dimitris ca nu are voie TV dar sunt in asentimentul lui. TV-ul e nociv si pt noi, dar pt copii. Eu am citit pe tema asta si sunt decisa sa-i nui las la TV decat minimum posibil. La noi se da drumul la TV dupa 9 cand se culca ei.
Honey daaaa e pragul de 3 luni, fii langa el mamico si da-i sanul de cate ori vrea puiul.
NataliaS nici nu stii ce bine te inteleg cu statul la curte. Cand merg cu ei la curte rasuflu usurata ca ei stau la aer sunt mai calmi, iar eu pot sa-mi fac tb. linistita.
Cat despre diversificare, asa am zis si eu ca tine, tot scriu pe aici pt. cele care alapteaza exclusiv sa nu se grabeasca ca lapte de mama numai acum pot papa si e aur pt. ei.
Eu una pana la 6 luni nu-i dau altceva. Si cu Marc am facut la fel si i-a prins tare bine. Toata lumea din jurul meu, inclusiv pediatrul m-a incurajat in sensul asta.
Alinatudor la pompa nici eu nu am scos decat in prima luna, acum merge foarte usor cu mana.
Creata eu am trecut copii pe pasaport, dar in Bucuresti, dar cred ca si in Ilfov e aceeasi procedura. Tb sa achiti la CEC taxa (30 000 lei pt copil+ alti 30 000 pt. fiecare pasaport, adica al tau si al sotului, daca vreti pe ambele). Apoi mergi la politie cu chitantele, buletinele in copie si orig, certif nastere copil in copie si orig si pasapoarte si nu in ultimul rand cu Mariuca sa o pozeze .
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4
madalina28 spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Pe urma m-am uitat in calendarul ortodox si am vazut ca astazi se sarbatoreste Sf Mucenita Sofia. Si uite asa a venit si numele (eu oricum ziceam demult de Sofia). Elena pentru ca a fost imediat dupa Sf Elena si in plus in familia sotului meu femeile au avut numele asta ca al doilea prenume. Si inca ceva: daca tot eram in Spania, am cinstit si regina lor, pe care o cheama tot Sofia :-)
Asa ca felicit tizele gazutei mele, Sofia de Madalina si Clara Sofia de Monicaa cu ocazia zilei numelui! Sanatate la buburuze!!!
Nici nu stiam ca azi este Sf.Sofia,eu stiam ca este pe 17 septembrie, am verificat si intr-adevar bubulinele noastre isi sarbatoresc onomastica de 2 ori pe an.La multi ani Sofia Elena si Clara Sofia sa fiti sanatoase si sa cresteti mari.La multi ani puiul meu,mami te iubeste muuuult!!!
Nicole la multi ani!!!
Sara Eliza la multe lunite!
Madalina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
calea sigura a esecului este sa renunti...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaatudor/alinaatudor.jpg)
alinaatudor spune:
Am reusiiiitt...fetelor..multumesc mult de sfaturi privind mulsul cu pompa...dupa ce am tras de tztzi mai bine de o ora...minune...am simtit jetul puternic..si am reusit sa mulg 90 ml in cateva minute...m-am orpit caci trebuia sa ii mai las si printzesei...ca mai iesea...offf..ce epopeee...
Sunt o adevaraa vaka..cu toate problemutzele mele..mulsul si creditul..si somnul pe sponci...am uitat sa urez si eu ieri Lamulti ani sarbatoritelor...imi pare nespus de rau...sunt o vaka...sper sa ma iertati si sa primiti uraril;e mele intarziate...va pup apasat...
Si urez la multi ani fericiti si impliniti tuturor Sofiilor...cu mic cu mare....sa ne traiti fericite...
acum ma voi baga la somn sa fac lapte...ce complicat mai fetelor...eu trebuie sa strang rezerve p[t 6 mese..deocamdata mi se pare practic imposibil..inca am vazut ca trebuie rabdare multa..sper ca in cateva zile...maxim 3..zic eu...sa mi se mai mareasca productia sa pot mulge mai mult fara sa o las pe pitik flamanda...
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste