Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Fetelor, pentru mine astazi este ultima zi de concediu....
Gata1 S-au dus cele 126 de zile....
Diseara merg la dr. de familie a copiilor sa-mi dea concediu medical ca sa mai pot sta acasa pana dupa botezul lui eleni.
S-A SCULAT BULINUTZA MEA....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multe lunite si la multi ani Sara Eliza! sa fii sanatoasa,norocoasa si fericita!data viitoare cand te vad in parc vin la tine cu Milan sa te salutam!
La multi ani Eleni, Sofia Elena si Ellenuta pentru ziua numelui!Ieri am fost prea generica, am felicitat Constantinii si Elenele.vad ca v-ati sarbatorit, sa vedem poze!
La multi ani Aweya!
La multi ani Ozi!

Am pus si noi la album doua poze de la intalnirea cu AncaDiana si bebe frumos cu ochi albastri Calin.Doar doua ca nu-mi da voie flickr la mai multe luna asta.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ellenuta la multi ani pentru ieri sa fii sanatoasa si puternica si sa-ti cresti fata asa cum vrei tu.

si o intrebare, dupa cat timp a facut Bitzi kk dupa ce i-ai dat LASS BABY? pt.ca i-am dat si eu Dariei ieri si azi si inca nu a facut nimic.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Hello frumoaselor si frumosilor!
Sara Eliza
Si Ozi, frumoasa
Si Aweia
SA FITI SANATOASE SI SA FITI IUBITE

Despre ora de culcare, la noi e 21-22, baie ii fac dupa masa de la ora 18 sau 19, cam la o ora dupa masa.
Cu dormitul acum: il pun in patutz da cand ma duc la el nu il mai gasesc unde l-am pus, e cine stie pe unde si isi mai baga si el picioarele printre gratii si incepe sa strige dupa ajutor.Asta face cat e treaz, pana adoarme tot trebuie sa ma duc la el sa il pun inapoi la locul lui.
Azi noapte a fost mai agitat, s-a tot trezit si eu iara a trebuit sa umblu dupa el sa il pun la loc in pat.Nu a cerut mancare doar se trezea mai zicea cate una si adormea.
Na ca s-a trezit, ma duc la el, vb mai tarziu.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2532645420102497651kvZhPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Stoisor, eu sunt 'pentru' "loveste si canta";

Laura_D, sa vezi ce-o sa savurezi ultimele zile, petrecute cu bulinutza; o sa ai impresia ca trec parca, mai repede ca de obicei - cel putin, asa a fost la mine, parac ziua era de 12 h nu de 24.

Ema, nu pot sa vad pozele; doamne, ce ma pot enerva idiotzii astia de laIT, din firma (c-au blocat site-urile)

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

stoisor ai aici http://www.tinylove.ro/ toate locurile din romania de unde poti luat jucarii tiny love
eu am sunat la toate magazinele pana am gasit unul care inca mai avea salteluta. pe toys ai foarte detaliat fiecare salteluta in parte,acum e decizia ta .

Irina de Matei

www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Ceska am vazut inviorarea de dimineata a lui Benji!Este un dulce!
Nemari am vazut poze de la botezul printesei frumoase!Ce vestuta haioasa a avut ea la inceput!Si ce bine dormea micuta inainte de baia sfanta!Pupici!
Fetelor am vazut in mai multe poze de botez ca este pus bebele pe jos dupa.De ce asa?Banuiesc ca-mi veti spune ca e un obicei ceva, si eu sunt singura de pe-aici care nu stie,hihi.

Mergi la inceput

Ginnette sorry,eu insa ma mai pot delecta o data cu pozele buburuzei tale si cu colectia ei de rochite frumoase!Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

stoisor, eu am vazut gradina insorita abia dupa ce am cumparat loveste si canta .arata super are tot felul de jucarii peste tot,imi place tare mult si pe bebelusul tau e la reducere

Irina de Matei

www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

asta este asteptam ....m-am si decis pt "loveste si canta "si o sa mai iau si "prinde si tine bine "e de la 6 luni dar e fff frumusel si distractiv pt carucior cand va sta in fundulet binisor

aseara bontica mea mica a adormit imediat singurica si a dormit PANA LA 5 asta da realizare ,a stat treaza pana la 8.30 si de atunci doarme ,avea cred dureri de burtica pitica ,a papat fara plansete si sunt fff multumita de noaptea asta,daca ar si tine minunea ...

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
prima zi in maternitate si botez Sara Ioana

Mergi la inceput