Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

La multi ani Aweya...sa ai parte numai de bucurii si implioniri alaturi de familie si de ingerashul mult iubit!

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Alina(tudor), nu-ti mai face atatea 'procese' de constiinta; in definitiv, ne-adunam aici sa ne spunem pasurile. si dak se mai intampla sa 'sari' evenimente, este pur si simplu din greseala, ca ne suntem pe fuga cu cititul si postarile.
O ca sa nu te mai invinovatesti!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ema, despre pusul pe jos, nu stiu ce inseamna, dar stiu ca ii pune pe toti, si fete si baieti, dupa ce ii inchina pentru prima oara la icoane.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Mai trag si eu cu ochiul putin...

alinaatudor, cu pompa... Hehe... Pai:

In primul rand trebuie sa nu te stresezi ca nu iese (si mie imi era frica de ea, acum e prietena mea ), sa stai cat mai relaxata. Cel mai bine e sa faci un dus fierbinte la sani inainte sa te apuci de operatiune, merge si fara (la mine, cel putin; eu ma mulg si in pauze, la scoala, sa mai decongestionez putin problema...), dar vad ca majoritatea fetelor au succes daca dau cu apa fierbinte, cat suporta, pe sani. Apoi sunt o serie de miscari gen masaj pe care trebuie sa le faci ferm, circular, apoi de la baza sanului spre varf. Eu iar nu fac treaba asta decat cand se incapataneaza sa iasa - de obicei cand sunt pe fuga si ma agit... Si in ultima instanta, miscarea care da roade, cum spunea si Natalia, apesi cu degetul mare si cu cel aratator pe areola, imitand miscarile lui bb cand "cheama laptele" - adica destul de des, bland, ritmic. Bine, trebuie sa ai rabdare cateva minutele... Apoi o sa simti "za flow"... A, si ce mai e bine, sa stai pe scaun relaxata si cu picioarele pe un taburet, ceva, ca o circulatie eficienta ajuta... Si last but not least, gandeste-te ca suge Stefi... Stiu ca nu se compara cu gurita ei blanda si calda, dar... O poti pune si pe ea, chiar, eu mai fac d'astea cand nu vrea si nu vrea; il pun pe Conrad sa stimuleze, chiar daca a mancat, si cand simt ca vine "valul", imi retrag sanul repede si il "infig" in pompa Cam asta e toata treaba. E destul de greu. Eu ma mai mulg noaptea, cand papa doar un san...

Problema adevarata incepe abia dupa. DACA NU VREA CU BIBE???? Mulsul, pe langa hranitul unui copil cu biberonul, mi se pare floare la ureche. O compatimesc mult pe bona, ce bine ca "la mine-s tzatzele", adica nu stiu... Mi se pare greu sa il conving sa suga la biberon, ii iese pe langa, se zbate, uf, nici nu vreau sa imi imaginez ce mananca el cand eu nu sunt... Sau mai bine zis cat, ca mai mereu imi spune bona ca nu a papat tot, x ml i-a aruncat..

Speaking of which, aseara a fost jale... De la 22:00 cand s-a culcat nu s-a mai trezit pana la 8:00 Unde mai pui ca nici dimineata nu voia sa manance, l-am zgaltait eu bine, ca nici la schimbatul scutecului nu a reactionat! Sper sa fie iar de la vaccin, cum a facut si acum 2 luni, l-a tinut vreo saptamana lipsa asta a apetitului; sau... poate ca fiindca a plouat aseara si am dormit cu geamul deschis, si era asa de racoare si de bine... Ca si eu am dormit ca tancul... Sper sa nu fie probleme!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Me sorry, dar nu am timp de capitol nou.... Am scris ca o vakutsa ce sunt! Pupich!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

buna fetelor!
la multi ani nicole si sofiute!la muti ani sarbatoritilor de azi,multa sanatate!
si la noi la biserica la botez pune toti bebelusii pe jos.nu stiu de ce dar asa am vazut ca sa face.oi vedea si eu sambata viitoare cum e!
poate aflu si de ce.sa vad daca am curaj sa il intreb pe preot!
doamne ce putin mai am!!!!nu imi vine sa cred.mai sunt 9 zile pana imi botez puiul si imi unesc destinul in fata lui Dumnezeu!!!!

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">diverse poze
poze mami,tati si Daria
asa a venit pe lume Daria
poze Daria
asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Hai ca ma bag eu la capitol nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Imi cer scuze ca a durat,da netu a mers greu din cauza de ploaie ca de asa se intampla la noi
de CAPITOL NOU

Mergi la inceput