Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (12)
Raspunsuri - Pagina 9

Livsy spune:
Syris, cu mare placere Am mai incercat o data sa postez linkul dar tot nu merge, chiar nu stiu de ce. Oricum, cauta-l tu pe internet, ca eu tot pe google l-am gasit (tineam minte despre ce era vorba si pe ce forum si l-am gasit imediat...). Ma impresionase ce spunea acea mamica despre ruagciunile noastre, cum le asculta Dumnezeu.
Va imbratisez pe toate si ma bucur nespus ca e atata "lume" aici prezenta. Dumnezeu sa va binecuvanteze! TUTUROR

MaraAnisia spune:
Si eu sunt aici prezenta, citesc in fiecare ora ce mai scrieti, ce incurajari ne mai trimiteti noua, celor care mai scadem in rabdare si speranta, uneori.
a fost vorba de vacanta zilele astea, eu sunt numai cu gandul la vacanta, abia astept sa ajung in minunatele locuri in care ne-am propus - inclusiv as vrea sa atincg Braul Maicii Domnului acolo unde sta el mereu, in Grecia, sper ca Bunul Dumnezeu ne va ajuta sa ajungem sanatosi si pe acolo. totusi ramane in gandul meu ca prioritate COPILUL, nu reusesc sa-mi scot din ganduri aceasta dorinta imensa, dar eu simt ca acest lucru nu imi dauneaza.
Virginia, ce putin mai ai si cat de calma si rabdatoare poti sa fii - esti intr-adevar un om deosebit, minunat, ca astepti cu atata rabdare si liniste sufleteasca pe bebe. eu una am de invatat multe in legatura cu rabdarea. nu stiu daca e o "lipsa' a zodiei mele (Fecioara) sau asa e firea mea pur si simplu. oricum incerc sa ma controlez cat de mult pot, si ma ajuta enorm cele citite pe forum, toate citatele date de voi si trimiterile la vorbe deosebite sunt de mare folos.
Va pup pe toate fara exceptie, si pe cele de aici din Romania si pe cele din afara tarii.
Cu Dumnezeu in gand,
Mara
quote:
Originally posted by Livsy
Syris, cu mare placereAm mai incercat o data sa postez linkul dar tot nu merge, chiar nu stiu de ce. Oricum, cauta-l tu pe internet, ca eu tot pe google l-am gasit (tineam minte despre ce era vorba si pe ce forum si l-am gasit imediat...). Ma impresionase ce spunea acea mamica despre ruagciunile noastre, cum le asculta Dumnezeu.
Va imbratisez pe toate si ma bucur nespus ca e atata "lume" aici prezenta. Dumnezeu sa va binecuvanteze!TUTUROR
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

cami_antonia spune:
da livsy si eu ma bucur ca e atat de multa lume prin preajma pentu azi sunt ceva mai libera si pot scrie mai multe,.....imi place ca am cu cine sa ma conversez si ma bucur ca e foarte frumos afara.....desi am inteles ca la bucuresti ploua.....la noi este o vreme superba....un soare arzator....
stiu ca ma repet dar fiind nascuta vara pentru mine fiecare inceput de vara este ca un nou moment de nastere....pentru ca simt ca infloresc....am chef mai mult de munca...de invatat...de facut treaba prin casa....etc,....si sa nu uitam de cheful de a calatori....care este pe primul loc.....
va pup pe toate si mai astept vesti
sukisuki....poate apuci sa ne scrii zxilele acestea.....
ce este cu tine????
cami
Camelia

Alexa_ spune:
Buna fetele
Ce ma bucur sa va atata animatie pe acest subiect. Ne sta foarte bine in susul listei de subiecte.
Livsy multumesc frumos. Voi fi acolo si abia astept sa ne cunoastem.
Virginia ma bucur ca sunteti "prezente" printre noi si ca gasesti intotdeauna cuvinte frumoase sa ne imbarbatezi. Mai ai un pic. Nastere usoara iti doresc
Va pup pe toate
Doamne ajuta!

cami_antonia spune:
mara anisia
imi place tare mult numele tau
sa stii ca ne bucuram mult cand auzim ca suntem citite dar te rog scrie si tu mai des daca tot ai posibilitatea de a ne citi din ora in ora....caci banuiesc ca esti la munca si cred ca iti face bine sa te mai destainui din cand in cand....
chiar ar trebui sa ne spui ce problema ai de nu poti ramane graviduta si de cat timp te chinui....daca nu sunt prea indiscreta...caci nu cred ca ne-ai spus povestea ta....
si sa stii ca nu sunt de acord cu tine....cand spui ca lasi vacantele pentru o prioritate,....copilul....este adevarat ca toate de aici ne dorim sa ni se indeplineasca aceasta prioritate....
dar daca vei sta zilnic si te vei gandi numai la asta nu te va ajuta....din contra vei fi foarte stresata....te vei certa cu toti din jur....vei face alte lucruri de care apoi poate iti va pare rau....etc....
de aceea...chiar daca uneori ajungem cu nervii la cer si incercam sa ne controlam....trebuie sa fim vesele...sa ne urmam viata....iar vara sa mergem in concedii....caci poate acolo este cel mai usor de procreat copilasi frumosi.....ahahahahah....
sper ca nu te-ai suparat pe mine mara anisia.....
dar mi se pare ca unele dintre voi sunteti prea grabite de ceea ce va doriti iar un copil nu se produce....se face cu dragioste fata de noi si fata de Dumnezeu...
te pup si te mai astept....poate ne spui si povestea ta....caci asa mai invatatam unele de la altele...
cami
Camelia

Alexa_ spune:
Referitor la concediu pentru ca ai intrebat, Cami_antonia, eu (optimista fara leac) sper sa il fac mai spre toamna, undeva in afara tarii sa lenevim la plaja si doar atat. Si as vrea asta pentru ca sper ca pana atunci sa mergem in 3 si sa fi trecut deja perioada de risc.
La locatie nu ne-am hotarat inca. Nu prea suntem noi organizati. Mai degraba alegem un "last minute". Anul trecut ne-am hotarat sa plecam in concediu luni dimineata, tot atunci ne-am dus la o agentie turistica si marti la 7 dimineata eram in aeroport si am plecat in Corfu. Si a fost extraordinar, poate mai ales pentru ca nu ne-am programat si nu aveam cine stie ce asteptari.
Anul asta, dupa ce am pierdut sarcina, am sintit nevoia sa evadez un pic si am fost 10 zile prin Europa in 4 capitale. Deci concediul activ (chiar foarte activ) l-am avut deja anul asta. Urmeaza cel pasiv, doar relaxare. Sper eu in 3. Doamne ajuta!
Si eu sunt nascuta tot vara si imi iubesc acest anotimp si implicit concediile pe care le aduce (dar despre asta sigur v-ati dat seama dupa cat m-am lungit mai sus)
Despre Italia pot sa iti spun ca e minunata si ca m-as intoarce oricand acolo. Eu am fost doar in Roma si in vreao alte 2 localitati la mare si a fost superb. As recomanda oricui sa merga acolo
Pup fetele dragi
Doamne ajuta!

MaraAnisia spune:
Cami, iti multumesc pt impartasirea gandurilor si ma bucur ca m-ai contrazis cu "prioritatea", e un punct de vedere f interesant.
numele meu este de fapt Mara Iulia, Anisia e numele preferat, al unei fiinte dragi mie.
Povestea mea este urmatoarea: in urma unei HSG s-a confirmat faptul ca am uter dublu - exact asa scrie pe fisa. Dra. mea mi-a spus ca e bine ca trompele sunt in regula si putem trece la inseminare artificiala. ni s-a spus ca am sanse sa raman insarcinata si natural dar pt ca ne dorim f mult si de ceva timp (2 ani) am putea recurge la IA.
cam asta e. acum suntem amandoi pe un tratament naturist luat dupa capul nostru - maca si branca ursului.
va pup,
Mara
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

cami_antonia spune:
alexa
in ce capitale ai fost??? eu am vazut berlin, bratislava si praga si viena....spune-ne pareri....dupa mine cea mai frumoasa e praga ,...dar si berlinul...viena nu m-a impresionat...mai ales ca mi s-a parut foarte murdara.....
si noi suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile in general cand plecam undeva....v-am spus ca anul trecut vroiam in grecia facusem planul.....si am plecat spre praga....asa ca....nu se stie...dar mi-as dori sa vad roma si nordul italiei cu lacurile glaciare din alpi care sunt foarte frumoase si racoroase....din cate am auzit....
vai mara....nu asteptati de multa vreme crede-ma...noi incercam de 4 ani spre 5.....asa ca iti urez multa bafta la inseminare....dar ti-am zisa nu te mai stresa asa de tare....usor....si eu m-am stresat...am lenevit ....iar m-am stresat....etc....sa stii ca trebuie sa fie multa dragoste....imi place numele anisia....este o mucenita care se serbeaza parca in luna decembrie ....aproape de sfarsitul anului....
toate cele bune....
alexa astept sa-mi povestesti despre roma si despre capitale....si poate ne spui si tu povestea ta....referitoare la incercari....
va pup
DOAMNE AJUTA!
Camelia

mada23 spune:
Buna seara dragile mele prietene de suflet
Cu ajutorul bunul Dumnezeu am reusit sa fac inseminare si tot cu ajutorul Lui am sa-mi tin minunea in brate intr-o zi.
M-am rugat mult zilele acestea atat pentru mine cat si pentru voi,am lasat acatist cu listuta noastra la biserica Sf Vineri si la Manastirea Radu Voda unde m-am rugat la Sf Nectarie la care am ajus datorita unei fiinte foarte dragi pe care Dumnezeu a indemnat-o sa ma sune, Magdita, sa-mi povestesca de acel loc minunat.
Daca aveti drum prin Bucuresti este pacat sa nu trece-ti pe la mostele Sf Nectarie sa va rugati, ceea ce am simtit nu poate fi exprimat in cuvinte.
Am simtit prezenta Lui Dumnezeu in tot ceea ce am facut, au mers toate fara probleme, si Ii multumesc neincetat pentru asta.
Va multumesc ca existati si ca m-ati invatat sa citesc sfintele acatiste aducatoare de mult ajutor, Dumnezeu sa va rasplateasca pe toate
Doame ajuta tuturor!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

cami_antonia spune:
mada23
te rog sa-mi spui unde ai facut inseminarea...la bucuresti???? cu ce doctor????
sa-ti fie de bine cu inseminarea,....ma bucur sa aud acest lucru....daca iti iese tie cine stie poate merg si eu la toamna.povesteste-mi cum a fost...e dureros????....multumim pt listuta noastra pe care ai dus-o....esti o draguta....
la ce biserica sunt moastele Sf. Nectarie.....????
astept raspuns
Camelia