Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Cami..IA am facut la Bucuresti cu dr Tutunaru, a fost un pic dureroasa aveam colul sudat si nu a putut patrunde,dar trece repede, cred ca asta a fost si cauza, "baieteii" nu ajungeau unde trebuie.
Moastele Sf Nectarie sunt la Manastirea Radu Voda.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada23 multumesc pt raspuns....daca nu apare un bebe mic in vara aceasta la mine voi face si eu o IA.....de aceea te intrebam....dar am auzit ca e cam dureroasa ca se face fara anestezie....si acest lucru ma speria......dar daca nu se intampla minunea voi recurge pana la urma si eu la aceste proceduri....tu nu ai facut pana acum verificarea colului????de spui ca te-ai trezit ca el era obturat sau strangulat.....??? nu ai facut nici laparo???

mercic
sper ca nu te deranjez cu intrebarile mele...

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna iubitele mele,

sunteti adorabile prin cuvintele voastre scrise, se dovedeste ca aici e mina lui Dumnezeu si fiecare cuvint spus este plin de har si intelepciune.
Multumesc de sfaturi si incurajare anadomnica esti deosebita stiu ca viata e frumoasa si merita a fi traita fiecare clipa pentru ca miine poate fi tirziu, asta am invatat insa nu imi reuseste bine. Eu zimbesc fr mult, toti ma cunosc ca fiind o fiinta mereu cu zimbetul pe buze...dar nu isi dau seama ce tristete se ascunde dupa chip. Incerc sa nu ma gindesc la copil....dar e greu...nustiu daca stiti dar eu am trecut anul acesta am trecut in casuta noua....si acum pregatim camera lui bebe...sotul ia confectionat o lampa in forma de luna si cu o furnicuta pe ea care lumineaza....e fr intuziasmat si mereu imi zice ca Dumnezeu ne vede ca ne dorim tare si o sa avem un copil....eu insa numai intru si imi dau lacrimile ca e goala.
cami ma bucur ca aveti posibilitatea sa evadati din lumea asta galagioasa si sa plecati cu sotul spre noi locuri linistite, eu tot ma gindesc ca daca merg la odihna sa fac si tratament, nustiu de ce gargaunii mei din cap gindesc una si aceea intruna......dar o sa reusesc pina la urma sa mi iau gindul...si sa ma relaxezi si eu.
ainigriv multumesc iubita pentru cuvintele tale de incurajare, esti o scumpica mamica care reusesti sa mi redai speranta....incerc sa uit sa fiu optimista dar.....nu prea pot....trece timpul, trec anii, vrem si noi copil sa fim fericiti si impliniti pe lumea asta dar.....cred ca mai e mult pina atunci...eu mam rugat la Maicuta Domnului zilele astea mai aprins si vreau sa va marturisesc ca am simtit o putere parca o mina deasuprea capului care imi daruia un val de energie si tot corpul parca era agitat....am simtit prezenta ei nustiu asa imi explic ca ma aude Dumnzeu pentru ca nu in fiecare zi traiesc asa momente....cred ca si voi ati trait asa ceva si atunci o liniste interioara ma cuprins, au disparut lacrimile si doar ma uitam tinta la icoana.....nustiu ce a fost dar am stat minute intregi asa uitindu-ma si admirind icoana.....
Imi doresc tare mult ca toate fetele de aici sa devenim mamici...meritam sa fim mame sa fim implinite si fericite, sa transmitem mai departe viata noastra.
Eu va iubesc pe toate si rugul puternic al iubirii fata de Dumnezeu sa nu scada in intensitate niciodata....sa arda si mai mult.
Doamne Ajuta-ne pe toate!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

mada sa te auda Dumnezeu si toate puterile ceresti acum si sa faca o minune. Sa dea Dumnezeu sa se prinda bebe mic in burtika la tine si peste 2 saptamini sa ne bucuri cu vestea mare. Doamne Ajuta si multa incredere sa ai.

Cami IA nu e dureroasa de lok, stai linistita ca doar iti introduce gigeii ales buni bunuti in uter cu ajutorul unui cateter sau ce mai este el ca nu tin minte exact cum se numeste...eu tot am facut dar din pacate fara succes. Sa dea Dumnezeu ca vara asta sa ramii insarcinta natural, parca eu asa simt.

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

marryam

multumesc de detalii....si eu imi doresc sa raman natural in vara asta...poate ma ajuta Dumnezeu....dar la tine care este problema??? ce diagnostic ai pus ca vad ca scrii de multa vreme pe acest site....

sunt convinsa ca pana la urma vei reusi si tu dar ar trebui sa te mai destresezi...sa pleci in concediu pt tine si pt sot si apoi pt a crea un bebe....si ai sa vezi ca daca pleci doar de placerea plimbarii si neuronii tai se vor mai linisti si poate cine stie...va aparea si un bebe mic...

ai incredere in continuare si te va ajuta cu siguranta Dumnezeu....

te pup si ai grija de tine...
DOAMNE AJUTA!

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Cami...am facut laparo dar nu are treaba cu colul, s-a uitat la trompe, curatat ovare de punctele de endometrioza .Nu ma deranjezi cu intrebarile
Marryan..mersic mult de urari , Dumnezeu sa-ti intoarca urarile

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Hristos a inviat!!!Ce de fete minunate,prezente aici la noi,sarbatoare mare!!!Cred ca se apropie sarbatorirea de noi bebelusi pe lista.Da,Doamne!!!

Nici nu stiu cu ce sa incep,ne coplesiti cu grija si iubirea voastra si nu pot decat sa-i multumesc bunului Dumnezeu ca existati si ca ne lumineaza viata in fiecare zi.

Alexa sa te auda Dumnezeu,sa fie o nastere fara probleme,mai ales ca am stabilit ieri cu dr. ca incercam natural,deci,cum o vrea Dumnezeu acum.

MaraAnisia,o rog pe Maicuta Domnului sa fie langa voi tot drumul si sa va ajute sa ajungeti la locurile sfinte,sa primiti binecuvantare,ca sigur pruncul va veni natural.Rabdarea mea cred ca vine de la Dumnezeu,ca si eu sunt nascuta in "gemeni",nu pun mare pret pe zodii,dar ceva caracterisitici mi se potrivesc.Am avut perioade si perioade,asa ca totul cred ca vine de la Dumnezeu din momentul in care iti pui viata in mainile Lui si zici,fa Doamne cum stii tu ca-i mai bine pt. mine.

Syris,esti un kinder cu surprize,m-am inrosit toata citind,ca un copil de gradinita.Acum nu merit eu asemenea laude,dar fiind mai mult decat surorile,nu pot sa te contazic,ci pot sa spun ca toate calitatile mele la un loc,nu fac nici jumatate din ceea ce esti tu.

Mada,cred ca ne vei da vestea cea mare,in cateva zile!!!Doamne ajuta!!!Daca ai ajuns la Sf.Nectarie,nu intamplator a fost,sa stii ca in acatisul sau scrie ca dezleaga pantecele neroditor,asa ca va mijloci de data asta pt tine.Multumim si pentru acatiste,Dumnezeu sa te rasplateasca.

Marryan,mare minune sa simti puterea rugaciunii,Maicuta Domnului este langa tine si in cazul asta nu ai de ce sa-ti faci griji.Vorba Cameliei,2 ani nu sunt o vesnicie.Eu fac 34 de ani si iata ca asa a randuit Dumnezeu,ca la 33de ani sa primesc minunea.Nu conteaza varsta ,important este ca va veni prunc sanatos si la tine in pantece,mai ales ca-l asteptati cu atata dragoste,va fi un copil deosebit.

Tuturor fetelor va mijloci Maicuta Domnului prunc,ca si dupa fertilizari,inseminari s-au obtinut sarcini natural,asa ca numai incredere sa avem in Dumnezeu si rabdare,pentru ca se poate.Pana atunci sa zicem Doamne ajuta,cu credinta si pace in suflet.Pupici multi de la noi si un weekend linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_ spune:

Hristos a Inviat!

Gata am terminat si eu treaba si am intrat pe net sa vad ce mai fac fetele mele dragi.

Livsy abia astept sa ne cunoastem maine, mai ales pentru mergem intr-un loc deosebit despre care am citit lucruri minunate (spre rusine mea doar dupa ce ai pomenit tu de el).

Cami Antonia, mie imi face bine sa vorbesc despre concedii, despre locuri frumoase si despre lucruri vesele, chiar daca sunt off-topic. Sper sa nu se supere fetele.

In perioada summitului ne-am plimbat anul asta. Si am fost in Londra, Berlin, Praga, Viena (cam aceleasi locuri pe care le-ai vazut si tu)

Londra mi-a placut mult, la fel ca si Praga de altfel, numai ca sunt foarte diferite ca stil, arhitectura, civilizatie. Si daca in Praga m-as intoarce si maine, in Londra nu cred. Dar as vrea sa vad restul Angliei si Irlanda.
Berlinul mi-a placut cel mai putin din toata excursia. Un oras distrus aproape in toatalite in razboi si reconstruit. M-a impresionat biserica bombardata din centru pe care au lasat-o asa.
Praga minunata, fara cuvinte. Cum spuneam m-as intoarce oricand acolo. Sper ca la toamna sa mergem intr-un weekend prelungit, pentru ca as vrea sa o vizitez si pe o vreme mai calda (atunci cand am fost noi era destul de rece).
Viena mi s-a parut prea "pretioasa". Nu stiu cum sa o descriu altfel. Cladirile, arhitectura frumoase dar parca prea incarcate si de unde m-am plimbat eu doar prin centru, cu toate magazinele alea de firma... Nu stiu ce sa zic, e un loc deosebit, dar mai mult mi-a placut Praga.

Pentru relaxare mi-a placut Corfu, unde am fost anul trecut. Superbe insulitele Greciei.
Sa vedem unde mergem anul asta. Mi-ar place pe undeva prin Portugalia sau mai vedem.

In rest nu mai stiu ce sa va povestesc despre mine.
Zilele astea sunt la ovulatie si prestez corespunzator, poate s-o prinde ceva. Doamne ajuta!

Pup fete dragi si va doresc un weekend minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank24 spune:

HELP
va rog ajutati-ma fetelor: am luat orgametril 5 zile cate 2/zi pentru intarzierea menstruatiei.Le-am oprit de joi si nici pana acum nu a venit CM-ul.Problema e ca azi dimineata am exectat cu Sure Chek si a iesitpozitiv II.
Nu stiu ce sa cred: poate sa fie de la pastile sau chiar e bb?
Care poate sa ma ajute????
Pana luni mi se pare o vesnicie...nu mai am rabdare

http://tt.lilypie.com/Kuesp2.png
ank

Mergi la inceput

fetelor
HRISTOS A INVIAT!

ce mai faceti???? vad ca putina lume a scris azi pe aici....

alexa imi pare bine ca mi-ai povestit de concedii....eu cred ca fetele nu se vor supara caci asa vom mai descreti putin fruntile multora....e mai bine sa ne mai lasam putin de fertilitate....infertilitate....si sa zburam in lumea viselor....
si mie mi-a placut praga tare mult.....viena nu am cunoscut-o ca si o veritabila capitala a operei...mi s-a parut foarte asemanatoare cu bucurestiul.....de aceea nu prea m-a impresionat....mai ales mizeria m-a socat....dupa ce vazusem curatenia din germania.....si sa stii ca in berlin chiar am cutreierat...mult de tot...am fost la castelul charlotenburg....chiar nici nu imi imaginam ca au si nemtii castele frumoase....si in gradina zoologica....si multe....dar mi-a placut....

e adevarat ca mi-ar placea sa vad si londra.....dar sa vedem.....
in schimb da-mi te rog niste detalii despre roma....cazari...mancari....etc....plssssssssss.....sau alte parti din iotalia....caci as vrea sa vad si lacurile glaciare din nordul tarii.....

ank24 imi pare rau dar eu nu stiu nimic referitor la problema ta...nici nu prea am inteles ce pastile ai luat pt ca nu le cunosc...nu am auzit niciodata de ele....imi pare rau...

virginia....scrii atat de frumos....sa te ajute Dumnezeu sa nasti usor caci o meriti...esti mamica, in afara de cleo, care a stat cel mai mult de vb cu noi....aspirantele si pentru asta iti vom ramane recunoscatoare....

va pup pe toate.....
DOAMNE AJUTA!

Camelia

Mergi la inceput