Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (12)
Raspunsuri - Pagina 11

Syris spune:
Ank, testul e puternic pozitiv? Nici eu nu ma pricep dar am zis sa iti intind o mana de ajutor ca am trait si eu momente ca ale tale si sunt intr-adevar, tensionate. Poate celelalte fetele de-aici, care au facut tratamente pentru fertilitate, te pot lamuri mai bine.
Orgametrilul este un progesteron si eu cred ca teoretic, cel putin, nu ar trebui dea test pozitiv. Dar cine poate sti, mai ies si teste false fara nici un tratament... Doar pregnylul, care e un hCG, si care se foloseste pentru maturare foliculara, da teste fals pozitive. Eu aveam cicluri de 19 zile (adica ovulam prematur la 5 zile dupa urati) si am incercat 2 injectii cu pregnyl odata si m-am trezit cu teste pozitive la 2 saptamani.
Mai incearca si maine dimineata un test si vezi daca s-a mai ingrosat dunguta.
Doamne ajuta sa fie bebelus la tine! Roaga-te, ca e cel mai bun mod sa te calmezi pana maine si nu uita sa ne zici verdictul!

cami_antonia spune:
feteleeeeeeeeeeeeeee
ce mai faceti????
cum mai merg incercarile de bebici????
ce mai faceti????
cum mai merg inseminarile?????
cine mai face eforturi????
eu am intrat doar sa va salut si azi duminica putin si sa va spun ca voi da iar listuta noastra la o biserica sa fie citita 40 de zile...
va pup si o zi placuta
DOAMNE AJUTA!
astept noutati de la voi
Camelia

anadomnica spune:
Hristos a inviat!
Ank24- eu zic ca e bebe, ca si eu am luat oragmetril ca progesteron pt. venirea ciclului, care a venit abia dupa 7-8 zile de la stoparea tratamentului. Doamne ajuta sa fie bb ca tare mai avem nevoie de vesti bune pe aici!!
Fetelor, ce frumos ati povestit de concedii si capitale Europene. Eu din pacate nu am vazut inca nici una, dar sper sa ajung in curand sa le vad, ca tare imi mai place sa ma plimb si sa admir orase si peisaje.
pupic la toate... si sa stiti ca incepem numaratoarea de gravidute pe aici... numai bine ce vin si panglicutele de la Sf.Brau si rand pe rand eu zic sa ne incolonam si sa ne inrolam in armata de
!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

sandaa spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti?
Cred ca sunteti bine. Incerc si eu sa-mi revin din oboseala dupa o bucata buna de timp in care am fost foarte ocupata.
Multumim Cami ca ai dus listuta noastra la biserica. Sa te rasplateasca Dumnezeu cu un copilas cat mai curand. Ma bucur sa vad ca esti optimista si te gandesti la vacanta. Eu deocamdata nu stiu ce o sa fac in vacanta dar m-ai pus pe ganduri. Vreau o vacanta si sa ma odihnesc.
Mada sa dea Dumnezeu sa se prinda bebe in burtica si sa stea cuminte 9 luni acolo. Doamne ajuta!
Ank eu cred ca esti graviduta sa dea Dumnezeu sa fie asa nu cred ca medicamentele au influenta asupra testelor de sarcina.
Syris multumim ca ne scrii sa-ti dea Dumnezeu o sarcina si o nastere usoara si sa ne mai scrii cand poti.
Virginia esti o scumpa ca de obicei ca ne incurajezi tot timpul si te gandesti la noi. Sa ai nastere usoara sa-ti tii minunea in brate si sa te bucuri de ea.
Eu acuma sunt intr-o pauza deoarece am o dereglare cum n-am mai avut pana acuma. Adica duminica trecuta a incercat sa-mi vina ciclul dar am avut doar cateva pete. Am crezut ca o sa fie zilele urmatoare dar tot cate o pata maro luni si marti apoi s-a oprit de tot. Gravida nu sunt ca testele sunt negative. Sper sa pot merge saptamana viitoare la medic, si sper ca cu ajutorul lui Dumnezeu sa fie bine.
Va pup pe toate dragele mele si Dumnezeu sa se indure de noi. Doamne ajuta!

ank24 spune:
quote:
Originally posted by Syris
Ank, testul e puternic pozitiv? Nici eu nu ma pricep dar am zis sa iti intind o mana de ajutor ca am trait si eu momente ca ale tale si sunt intr-adevar, tensionate. Poate celelalte fetele de-aici, care au facut tratamente pentru fertilitate, te pot lamuri mai bine.
Orgametrilul este un progesteron si eu cred ca teoretic, cel putin, nu ar trebui dea test pozitiv. Dar cine poate sti, mai ies si teste false fara nici un tratament... Doar pregnylul, care e un hCG, si care se foloseste pentru maturare foliculara, da teste fals pozitive. Eu aveam cicluri de 19 zile (adica ovulam prematur la 5 zile dupa urati) si am incercat 2 injectii cu pregnyl odata si m-am trezit cu teste pozitive la 2 saptamani.
Mai incearca si maine dimineata un test si vezi daca s-a mai ingrosat dunguta.
Doamne ajuta sa fie bebelus la tine! Roaga-te, ca e cel mai bun mod sa te calmezi pana maine si nu uita sa ne zici verdictul!
Multumesc pentru incurajare.Am mai facut azi un test Femina si tot pozitiv dar linia pare mai intensa,Acum ce sa zic sunt fericita dar si stresata in aceeasi masura.M-am mai incurajat ca am vazut si alte fete carte au luat orgametril si au facut test care a fost negativ.Ma rog la Dumnezeu sa fie un BB mic si sanatos la mine si la toate fetele care i-si doresc ca si la mine se lasa asteptat demult..

http://tt.lilypie.com/Kuesp2.png
ank

medamaya1 spune:
Buna fetelor.
Nu am mai scris de multicel, ma bucur ca au inceput sa ajunga scrisorile.
Eu sint cam suparata, nu am nici un folicul, asta in conditiile in care nu am probleme cu ovulatia , iar luna trecuta am avut 2.........
M. mi-a spus ca se mai intimpla si sa nu ma panichez...ce mai pot face...ptr luna viitoare mi-a dat clofen, parca se numesc, 1 pastila pe zii, din ziua 3-7, apoi ziua 13 monitorizare.Asadar aminam concediul, ptr august cind oricum nu pot face nimic.
Fetelor care sint aproape de nastere, le doresc o nastere usoara si bebei sanatosi si cuminti
Concediul am vrea sa-l petrecem intr-un loc mai exotic, mai ales ca anul trecut nu am fost nicaieri, fiind insarcinata, asa ca anul asta vrem 2 sapta , ne interesam de Bali, am gasit un loc, super super fain, nu e scump deloc, dar nu gasim zboruri, decit fffff scump, mai cautam.Dar zona e superba, paradis ce mai...daca e , poate ne si iese.
Pup toate fetele si numai bine

medamaya1 spune:
Ank, felicitari din suflet draga mea, eu zic ca e bine, asadar sarcina usoara si bebe mic sanatos

georgia_c spune:
m'neataaaaa micutele
sambata dimineata am pus la posta brauletele ....sper sa nu va suparati pe mine ca am intarziat atat
ank24, felicitari , sarcina usoara , si un bebelus cumintel 9 luni la mami in burtik
va doresc o sapt usoara
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

anadomnica spune:
georgia_c - multumim frumos pentru plicurile trimise. Eu cred ca in curand vei primi ca dar niste ochisori in burtica, mai ales ca modul in care ai povestit ce ai simtit cand te-ai inchinat la Sf.Brau seamana foarte mult cu povestea lui ainigriv care la scurt timp a aflat ca era deja insarcinata cand s-a inchinat Sfantului Brau. Asa ca eu ma rog pentru tine sa fii cat mai curand, asa cum doresc tuturor fara exceptie. Maica Domnului se va indura de noi. Doamne ajuta!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

MaraAnisia spune:
Buna dimineata, dragele mele
Virginia, iti multumesc din nou pentru cuvintele minunate, poate asa, daca mi se spune/ daca citesc mai des ca TREBUIE sa fiu calma, linistita, relaxata,
poate o sa si reusesc sa fiu asa, oricum eu simt ca sutn mai linistita UN PIC.
Cami, asa este, nu asteptam de mult timp, ai mare dreptate.
sa stii ca ma gandesc uneori, cand imi pierd rabdarea si incep sa-mi pun intrebarea "De ce oare mi se intampla mie aceasta chestie - de a nu reusi sa fac bebe", imi amintesc de tine si ma gandesc asa - de ce oare tu, care esti sotie de preot - mi se pare minunat, sa stii - deci, de ce tu te confrunti cu aceasta pb. - pentru ca eu cred ca tu si sotul tau va rugati foarte mult la Dumnezeu, traiti in spiritul credintei si al invataturilor lui Dumnezeu mai mult decat alte familii, cel putin decat eu si sotul meu cu siguranta. nu stiu daca m-ai inteles, eu sper ca da.
oricum, cred ca trebuie sa incetez sa ma mai intreb "DE CE" si sa simt, sa cred ca Dumnezeu stie cu siguranta ce si de ce face anumite lucruri.
Ma "pacalesc" cu gandul ca asteptarea aceasta imi va aduce un copil minunat, bun, ca mai apreciat nu stiu daca pot spune, fiindca eu oricum consideram O MINUNE venirea pe lume a unui copil, deci realizam inca din momentul in care am plecat la acest drum importanta zamislirii.
scuze ca m-am lungit asa, dar tot zicea Cami ca ar trebui sa si scriu nu numai sa citesc. dar simt ca eu nu pot aduce asa ganduri frumoase fetelor de aici, precum aduc cele care se roaga mai cu credinta - AnaDomnica, Virginia, Cami, Mada, Magdita, Maryan, Anka, Syris, georgia, Medamaya si absolut toate fetele care scriu ganduri frumoase si de la care avem ce invata.
Intr-adevar Cami, Sf. Anisia ses serbeaza chiar pe 30 decembrie.
va pup cu drag.
Cu Dumnezeu in gand,
Mara
quote:
Originally posted by cami_antonia
alexa
in ce capitale ai fost??? eu am vazut berlin, bratislava si praga si viena....spune-ne pareri....dupa mine cea mai frumoasa e praga ,...dar si berlinul...viena nu m-a impresionat...mai ales ca mi s-a parut foarte murdara.....
si noi suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile in general cand plecam undeva....v-am spus ca anul trecut vroiam in grecia facusem planul.....si am plecat spre praga....asa ca....nu se stie...dar mi-as dori sa vad roma si nordul italiei cu lacurile glaciare din alpi care sunt foarte frumoase si racoroase....din cate am auzit....
vai mara....nu asteptati de multa vreme crede-ma...noi incercam de 4 ani spre 5.....asa ca iti urez multa bafta la inseminare....dar ti-am zisa nu te mai stresa asa de tare....usor....si eu m-am stresat...am lenevit ....iar m-am stresat....etc....sa stii ca trebuie sa fie multa dragoste....imi place numele anisia....este o mucenita care se serbeaza parca in luna decembrie ....aproape de sfarsitul anului....
toate cele bune....
alexa astept sa-mi povestesti despre roma si despre capitale....si poate ne spui si tu povestea ta....referitoare la incercari....
va pup
DOAMNE AJUTA!
Camelia
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png