Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Hehehe,suntem prezente!!!Daaa,stam acasa,oricum pana la botez nu se poate pleca si apoi suntem prea mici,asa ca vom face plimbari scurte in parc si atat.Avem 36 saptamani,data maxima este 19 iunie,dar ce o vrea Dumnezeu acum.Nu stim deocamdata cum nastem,vom stabili cu dr.si sper ca Samburica sa nu fie vreo smekerie sa ne dea peste cap.Oricum,sper sa reusesc sa sun pe vreuna dintre voi,sa va anunte pe forum ca am aparut si noi pe lume!!!Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Virginia - iubita noastra graviduta , sa dea Domnul sa ai o nastere usoara si o bebelina sanatoasa si voioasa. Daca tu vei pleca de pe lista de in maxim 3-4 saptamani, ia sa vedem cate fete se anunta sa te inlocuiasca ? Pup inca o data, si asteptam sa ne povestesti cat de curand despre marea intalnire. Doamne ajuta!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabiola73 spune:

Buna
Cami ti am trimis adresa .Iti multumesc mult .
Fabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

virginia

ma bucur mult ca esti azi pe aproape....ma bucur ca sunteti bine....as vrea sa preiau eu stafeta de la tine....ahahahahha.....dar ma bucur enorm ca faci o fetita in zodia gemeni.....este o zodie f buna pt fete.....eu nu cred in zodii....dar ca si caracteristici generale....se potrivesc.....esti o norocoasa.....sa te rogi in continuare sa ai o nastere usoara....si ne vom ruga si noi pt tine....si bebe mic...

pupici si multa sanatate....si stai linistita ca nici noi nu vom fi plecati toata vara asa ca.....vom mai scrie....printre plimbarile tale din parc....

te pup
cami

Camelia

Mergi la inceput

fetelor
hai ca a venit sotul si mi-a adus masina...;plec la posta sa vedem cum va trimit plicurile....sa vedem ce sa fac....va scriu cand ma intorc....ceau

cami

Camelia

Mergi la inceput

Ooooo,Doamne ce as vrea sa va predau stafeta la toate!!!Si sunt convinsa ca listuta se va modifica chiar in capitolul acesta.

Nu-i problema cu concediile,eu ma bucur sa va stiu linistite,noi vom sta cumintele acasa si ne vom ruga sa va intoarceti cu bine si cu sufletul plin de lumina si bucurie,cu pantecele roditor si cu minunea mult asteptata.Am uitat sa va spun ca am facut si o cura cu ape puturoase de la Olanesti,numai o saptamana,insa se pare ca prin toate a lucrat Dumnezeu.S-or fi reglat mineralele in organism cu aceasta ocazie.Am zis ca-l fac pe dr care mi-a indicat ce izvoare sa beau,vedeta,dar nu am ajuns sa-i spun inca minunea.

Va pupam inca o data si multumim pentru toata grija!!!Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

din pacate inca nu am facut nimic la posta ca era schimvb de tura si o coada,....am renuntat si am zis ca incerc mai tarziu sio la un curierat rapid....vedem....

virginia da ce doctopr ti-a zis ce izvoare sa bei?????era din olansti sau din alta parte????

cami

Camelia

Mergi la inceput

Din Olanesti,daaa,sunt balneologi,se pricep!!!Te duci cu ceva analize facute, ii spui ce probleme ai si el stabileste schema.Important ca bei si inainte si dupa masa de 3 ori pe zi,ca te umfla cu atata apa!!!Dar se incepe progresiv,cu cantitati mici,de 50 ml,sa te acomodezi cu gustul naspa rau,pe urma nu-l mai simti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Syris spune:

Cami, multumesc mult! Chiar acum am activat PM-ul. Habar nu aveam ca trebuie activare! . Te astept cu intrebarile.
Ainigriv , ce frumos si drept vorbesti tu intotdeauna! Virgi este o fatuca buna de pus pe rana (de oricare fel, fizica, psihica)! Probabil v-ati convins si voi. As vrea sa am eu, intelepciunea si rabdarea ei! Ne cunoastem din studentie si mereu a fost pentru mine acolo, cu un sfat si-o vorba buna! Numai Dumnezeu ne-a adus impreuna caci eu stiu numai sa ma afund in ganduri negre, pe cand ea are raspunsuri si rezolvari pentru toate nelinistile mele. Nici nu stiu cum as fi fost fara sprijinul moral al ei! Si inca ii datorez sacul de cafea, daca socotesc la cate tratatii ale ei ne-am petrecut timpul vorbind, in cei 5 ani de faculta
Va pupu si sfintele snurulete sa declanseze un baby boom la noi in forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna fetelor!
Ma bucur pentru fetele care ati reusit sa ajungeti la Braul Maicii Domnului. Dumnezeu a vazut efortul vostru si va va rasplati. As fi vrut foarte mult sa merg si eu dar din pacate nu am reusit si imi pare foarte rau.
Va multumesc pentru grija voastra fat de noi de an ne trimite snururi. Sa va indeplineasca Dumnezeu cat mai repede dorinta.voastra! Eu ii multumesc in special lui Cami caci ei i-am trimis adresa pt snur.
Virginia esti o draguta ca de obicei, iti multumesc pt grija ce ne-o porti. Stiu ca nu ne vei uita nici dupa ce vei naste , o sa fii alaturi de noi macar cu gandul. Simt ca si Cleo este alaturi de noi nu ne-a uitat. Sa ne rugam si pt ea ca datorita ei suntem aici si ne rugam impreuna.
Marryan ne era dor de tine. Imi pare rau ca esti suparata. Si noi suntem dar trebuie sa nu disperam. In situatii limita stiu ca Dumnezeu ne da un semn, eu am simtit asta si cand sunt f suparata incerc sa-mi amintesc asta si sa merg mai departe. Faca-se voia Lui!
Va pup pe toate dragele mele si sa dea Dumnezeu sa se umple lista noastra de gravidute!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput