Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (12)
Raspunsuri - Pagina 18

florela30 spune:
fetelor, aici la miercurea ciuc e o catedrala catolica si au o statuie cu Sfanta Fecioara Maria si pruncul Isus, facatoare de minuni. Nu pot sa va spun cata lume vine aici si se roaga la ea si o ating.Sunt o multime de mesaje de multumire din partea oamenilor care au fost ajutati. Si eu merg sa ma rog la ea cand am ocazia. Aseara am fost iar si m-am rugat pentru toate fetele de aici, sa le asculte rugaciunile si sa le binecuvanteze cu pruncii pe care si-i doresc atat de mult.

MaraAnisia spune:
Buna dimineata, prietene dragi,
Virginia, multumesc tare mult pentru Acatistul Sf. Ioan Rusul, multumesc ca mi-ai "facut cunostinta" cu el, ocazie cu care am mai adaugat o excursie pe lista celor din Grecia - m-am interesat unde sunt moastele lui si ne-am propus, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa ajungem si pe acolo. Ca tare mi-a placut "povestea" acestui Sfant. Pupici si tie si burticii si sarcina usoara in continuare.
Mmc_nd multumim ca ai dus listuta noastra la rugaciunesi vreau sa-ti spun ca mi-a placut foarte mult ce ai postat despre PALMIERUL MIRACULOS AL SFANTULUI SAVA, cuvinte pline de invatatura si care aduc liniste sufleteasca, cel putin mie asa mi se intampla.
Cami, multumesc pt sfat, sa stii ca voi incerca sa te ascult - sa nu-mi mai pun atatea intrebari ci doar sa ma rog si sa am rabdare si incredere in Dumnezeu.
Felicitari sincere noilor gravidute - Anka24, Ioanara23.
Sarcina usoara in continuare celor cu burtici - maryb, babyr7
Anadomnica multumim pentru grija si cuvintele frumoase aduse in fiecare zi.
Mi-au ramas in gand foarte puternic cele de mai jos, din povestea cu Sf. Sava:
“Ce este imposibil pentru om este posibil pentru Dumnezeu” (Matei, 19:26)
Va imbratisez pe toate fara exceptie si abia astept sa duc listuta noastra la locurile Sfinte din Grecia.
Cu Dumnezeu in gand,
Mara
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

anadomnica spune:
MaraAnisia - voiam sa te intreb: tu mergi in Grecia in excursie personala? Sau cu un grup organizat?
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

cami_antonia spune:
HRISTOS A INVIAT!!!!
fetele neata.....va pup si o zi placuta va urez la toate....florena am primit adresa ta.....sper sa nu va mai tin mult in suspans si sa trimit acele plicuri o data si o data ca nu mai tine....
am fugit la treaba....revin mai tarziu.....
sper sa auzim de cat mai multi bebici in aceasta luna frumoasa in care este si ziua mea de nastere.....este luna care imi place cel mai mult.....
sa fim unite in credinta...
Camelia

MaraAnisia spune:
Anadomnica, merg in excursie personala, de data asta. mergem numai noi 2 cu masinuta noastra.
de celelalte 2 dati am mers in excursie cu grup organizat, cu autocarul, prin agentie.
a fost foarte bine si frumos si prin agentie, dar acum, fiindca avem masinuta noastra, vrem sa mergem cu ea, pt a nu mai fi nevoiti sa inchiriem masina acolo.
Pupici
Cu Dumnezeu in gand,
Mara
quote:
Originally posted by anadomnica
MaraAnisia - voiam sa te intreb: tu mergi in Grecia in excursie personala? Sau cu un grup organizat?

anadomnica spune:
MaraAnisia - multumesc pt. raspunsul prompt. Cred ca veti avea o excursie tare placuta si libertatea sa alegeti in ce locuri veti petrece timpul. Cred ca vreti sa ajungeti si la Meteora! Oh, ce frumos trebuie sa fie... abia astept sa ne dai detalii despre voiaj cand te intorci. Poate ne spui si itinerariu, ca poate te mai copiem si noi si ne decidem sa facem o escapada. Pupici si Doamne ajuta sa va umpleti de har pe melegurile elene si sa va intoarceti macar 3

MaraAnisia spune:
Anadomnica, nu stiu daca vom merge si anul asta la Meteora, am fost de ambele dati si ne-a placut foarte mult dar acum vom descoperi si vizita locuri noi. desigur ca o sa va dau detalii despre itinerar, deja mi-am pregatit agenda pt Jurnalul de voiaj .
Sper din to sufletul sa ai gura aurita cu urarea ta :"MACAR 3" mi-a placut la nebunie. Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa fie asa cum doreste El!
Pupici
Cu Dumnezeu in gand,
Mara
quote:
Originally posted by anadomnica
MaraAnisia - multumesc pt. raspunsul prompt. Cred ca veti avea o excursie tare placuta si libertatea sa alegeti in ce locuri veti petrece timpul. Cred ca vreti sa ajungeti si la Meteora! Oh, ce frumos trebuie sa fie... abia astept sa ne dai detalii despre voiaj cand te intorci. Poate ne spui si itinerariu, ca poate te mai copiem si noi si ne decidem sa facem o escapada. Pupicisi Doamne ajuta sa va umpleti de har pe melegurile elene si sa va intoarceti macar 3

luca2008 spune:
Dragele mele,
sunt cu lacrimi in ochi dupa ce am citit
pe nerasuflate postarile voastre.
Ma bucura din suflet vorbele voastre
frumoase pentru fiecare dintre noi,primirile facute fetelor noi. Maicuta Domnului sa va aibe in paza
si sa va asculte rugaciunile.Andra, bine ai venit!
Sa fie cu folos rugaciunea ta.Sa va povestesc cum am ajuns la SF. Parascheva( Grecia).
Nu stiam decat cu aproximatie, din povestirile unor prieteni unde este biserica, iar eu tineam neaparat sa ajung acolo , fiind foarte apropiata de Cuvioasa( de altfel locuiesc in apropierea unei biserici care are acest hram)
Atat ne-am invartit pe sosea , intram ,ieseam nu vedeam bisericuta.Am intrebat niste politai care sa dovedit ca nu pricepeau o iota engleza .Pana la urma am oprit intr-o parcare unde mai erau niste autocare in speranta ca vom da de un ghid sa ne indrume. Ce credeti....din acea parcare se cobora spre locul cautat.Am fost atat de fericita ca am fost ajutata de sus sa ajung acolo.
Credinta noastra ne va calauzi si in drumul spre copilul pe care il asteptam fiecare dintre noi.Va imbratisez pe toate.
Doamne ajuta!

MaraAnisia spune:
Luca2008, daca nu te superi, unde este Sf. Parascheva in Grecia?
Mai fetelor, ce chestie interesanta ca tocmai inainte sa plecam in Grecia multe dintre voi aduc vorba despre Sfinti care se gasesc acolo. Ma bucur tare mult si abia astept sa vizitez minunatele locuri de care vorbiti atat de frumos.
Pupici,
Mara
Cu Dumnezeu in gand
quote:
Originally posted by luca2008
Dragele mele,
sunt cu lacrimi in ochi dupa ce am citit
pe nerasuflate postarile voastre.
Ma bucura din suflet vorbele voastre
frumoase pentru fiecare dintre noi,primirile facute fetelor noi. Maicuta Domnului sa va aibe in paza
si sa va asculte rugaciunile.
Andra, bine ai venit!
Sa fie cu folos rugaciunea ta.
Sa va povestesc cum am ajuns la SF. Parascheva( Grecia).
Nu stiam decat cu aproximatie, din povestirile unor prieteni unde este biserica, iar eu tineam neaparat sa ajung acolo , fiind foarte apropiata de Cuvioasa( de altfel locuiesc in apropierea unei biserici care are acest hram)
Atat ne-am invartit pe sosea , intram ,ieseam nu vedeam bisericuta.Am intrebat niste politai care sa dovedit ca nu pricepeau o iota engleza .Pana la urma am oprit intr-o parcare unde mai erau niste autocare in speranta ca vom da de un ghid sa ne indrume. Ce credeti....din acea parcare se cobora spre locul cautat.Am fost atat de fericita ca am fost ajutata de sus sa ajung acolo.
Credinta noastra ne va calauzi si in drumul spre copilul pe care il asteptam fiecare dintre noi.
Va imbratisez pe toate.
Doamne ajuta!

medamaya1 spune:
Buna fetelor.
Am vesti noi, tocmai am vb cu Cocei, mi-a spus sa nu iau nici o pastila, ptr ca fiecare femeie are cite un ciclu anulovator pe an, dinsa stie ca nu sint probleme d p a d v la mine cu ovulatia, asa ca nu o sa iau nimic, contrar celor spuse de M.Asa a fost si la fiv, M mi-a dat un trat mai puternic , iar dinsa mi-a spus clar dozele mai mici, acelasi med si a fost f bine.Asa ca eu merg pe mina dinsei, ptr ca am mare incredere in ea.Ce-am uitat sa va spun atunci, e ca nu mai am nici un chist, bine ca am scapat, plus ca am endometrul de 10mm ziua 12.
Am rezolvat si cu vacanta, cu biletele de avion mai exact, va fi un pic de stres cu atitea avioane de schimbat , dar se va merita.
Ma bucur ca au ajuns toate plicurile, cine mai are nevoie sa-mi trimita pm.
Bun venit celor noi , iar celor care tocmai au aflat marea veste , sarcina usoara usoara si bebici sanatosi
Doamne ajuta sa trecem toate pe lista de -ute cit mai repede
Io va pupacesc tare tare pe toate
Meda