Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Meda - ma bucur pentru tine. Sa auzim in curand ca esti !
Tu unde pleci in concediu? imi cer scuze, dar nu am retinut! Hai sa ne povestesti ce planuri ai ca asa macar virtual mergem si noi cu tine si ne bucuram. Eu chiar vreau sa ma inspir si sper sa fac macar o mica escapada undeva vara asta... Am citit ce au postat fetele cateva pagini mai inainte despre Praga si cum au fost impresionate si poate trag si eu o fuga sa vad aceasta minunata capitala.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

am sa postez aici cateva informatii despre biserica unde ma rog eu de ceva timp.
Podoaba bisericii actuale este Statuia Maicii Domnului f#259;c#259;toare de minuni a#351;ezat#259; pe altarul principal al bisericii. Sculptura din tei reprezint#259; Maica Domnului având în bra#355;e pe micu#355;ul Isus a#351;a cum este descris#259; în Cartea Apocalipsei - "Femeia Îmbr#259;cat#259; în Soare". Sculptura care se dateaz#259; probabil din secolul al XVI-lea sculptat#259; dintr-un trunchi de tei, vopsit#259;, aurit#259;, este cea mai mare sculptur#259; votiv#259; cunoscut#259; în lume, având în#259;l#355;imea total#259; de 227 cm. A fost sculptata foarte probabil intre anii 1515 #351;i 1520, de c#259;tre un autor local necunoscut, dar istoricii de art#259; converg spre un discipol neidentificat al sculptorului Veit Stoss. În Ciucul de Jos se g#259;sesc alte câteva sculpturi care sunt probabil opera aceluia#351;i sculptor. Potrivit legendei, în preajma unui pericol care amenin#355;#259; Secuimea, fa#355;a statuii se schimb#259;, rana de pe obraz, pricinuit#259; de sabia unui t#259;tar, sângereaz#259;. De-a lungul secolelor s-au consemnat numeroase astfel de evenimente, precum #351;i unele minuni legate de statuie.
De-a lungul secolelor s-au împlinit foarte multe din rug#259;ciunile spuse în fa#355;a statuii Sfintei Fecioare. De statuie se leag#259; mai multe minuni. Nu o dat#259; a str#259;lucit atât de puternic, încât a luminat întreaga biseric#259;. De multe ori, înaintea unor mari catastrofe #351;i primejdii, fa#355;a statuii s-a ar#259;tat mâhnit#259;. În timpul invaziei turco-t#259;tare din 1661, când biserica a fost incendiat#259;, statuia a r#259;mas nev#259;t#259;mat#259;. Conform tradi#355;iei, unul din conduc#259;torii t#259;tari, v#259;zând c#259; statuia este un obiect pre#355;ios, a vrut s-o ia ca prad#259; de r#259;zboi. Statuia s-a îngreunat atât de tare, încât carul tras de opt perechi de boi nu a reu#351;it s#259; o transporte. Atunci conduc#259;torul t#259;tar a lovit-o cu sabia, îns#259; mâna i-a c#259;zut paralizat#259;. Urmele loviturilor se v#259;d #351;i ast#259;zi pe fa#355;a #351;i gâtul statuii. În semn de recuno#351;tin#355;#259; pentru împlinirea rug#259;ciunii, credincio#351;ii au donat Maicii Domnului obiecte votive din metal, de diferite m#259;rimi, reprezentând inim#259;, picior, mân#259;, c#259;rucior etc. Cele din aur #351;i argint au fost vândute la începutul secolului al XIX-lea, suma ob#355;inut#259; fiind folosit#259; la construirea bisericii. Cea mai mare parte a obiectelor votive este din secolul al XVIII-lea #351;i sunt a#351;ezate pe cele dou#259; panouri, de o parte #351;i de alta a statuii Sfintei Fecioare. Pl#259;cile votive realizate din marmur#259; #351;i donate bisericii începând cu anii 1940 dovedesc c#259; Sfânta Fecioar#259; îndepline#351;te #351;i ast#259;zi multe din rug#259;ciunile credincio#351;ilor.
Rugaciune c#259;tre Maica Sfînt#259; de la #350;umuleu
Fii slavita Maica Marie de la Sumuleu, plina de har, mama buna si ajutatoare a tuturor crestinilor.
Îngenunchindu-ma in fata statuii tale miraculoase ma inchin Tie cu adanca smerenie. Prin tine ma ofer lui Dumnezeu, si sper, ca prin Tine voi dobandi toate acele haruri de care am atat atît de mult nevoie.
Maica buna si induratoare, priveste spre mine si primeste rugaciunea mea cu bunatatea Ta de mama si cu a Ta intelegere.
Am venit la Tine cu multa incredere, ca la mama mea cea buna, la patroana mea puternica, la steaua calauzitoare a vietii mele.
Primeste-ma sub ocrotirea Ta si intinde-mi mana Ta, care sa ma ocroteasca, sa ma pazeasca si sa ma calauzeasca.
Asculta, te rog, rugamintea mea fierbinte, ajuta-ma in toate necazurile mele, fereste-ma de ispitele care vor sa ma duca la pacat. Fii tamaduitoarea bolilor mele, fii mangaierea mea in ceasul mortii.
Ii ofer sub ocrotitrea Ta pe parintii mei, pe fratii mei, rudele mele, pe prietenii mei, care au fost buni cu mine si pe toti acei, pentru care sunt dator sa ma rog.
Dobandeste-ne noua tuturor indurarea parintelui ceresc, iubirea Domnului nostru Isus, harul Duhului (Spiritului) Sfant, ca sa putem trai sfinti la trup si la suflet in aceasta lume si dupa moartea noastra sa ne putem bucura pe veci, cu tine impreuna, in Imparatia vesnica a lui Dumnezeu.
Sfanta Maica ajutatoare de la Sumuleu, roaga-te pentru noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

fetelor, imi cer scuze si-mi pare rau ptr prima parte a postarii. Nu stiu de ce apare asa, ca doar i-am dat copy-paste.imi pare rau ca nu mai am timp sa refac, trebuie sa plec la brasov si maine spre casa. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Anadomnica, vom merge in Bali si 3 zile in Kuala Lumpur, ne plac mult culturile orientale, am vrea sa vedem toata partea aceea de lume.Initial am vrut sa mergem cu ocazia aniversarii a 5 ani de casatorie, dar nu se poate , iunie si iulie vom mai incerca sa facem inseminare sau fiv pe natural , sa vedem , asa ca plecam in august.Am zis ca daca anul trecut nu am mers nicaieri, vom recupera anul asta.Dintre locurile in care am mai fost Egiptul mi-a placut mult multe de tot, ai si ce sa vezi si ce sa faci , in-afara de statul la plaja si pretul e f bun.Daca e sa se prinda ar fii super, daca nu , macar vom lua o vacanta inainte de un nou fiv, in adevaratul sens al cuvintului, trat si nervi si stres ....
Duminica am stat toata ziua pe net sa cautam hoteluri si zboruri, am luat toate companiile la rind , cu diferite variante de ajuns acolo, pina la urma am gasit si am si rezervat biletele.Cu agentie , oricum nu gaseam din Ro, plus ca sigur ne ajungea undeva la dublu fata de cit vom da noi.Pina atunci vom termina si etajul, ca m-am saturat de cautat gresie , faianta, chit de rosturi si toate alea, plus probleme cu cei care ne termina casa, ne va prinde bine concediul asta, ne mai revenim si noi putin.Abia astept sa plecam, m-am imbolnavit ce poze am vazut pe net.
Mara, iti doresc sa va intoarceti 3 din vacanta, voiam sa te intreb daca nu ti-a recomandat nimeni operatie ptr indepartarea septului, stii ca si eu am fost in aceeasi situatie, de asta te si intreb, sper ca nu te-am suparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Medamaya1, multumesc de urare, asa sa dea Dumnezeu si Maica Domnului!
In ceea ce priveste operatia, am vb cu dra. mea si a zis ca nu se poate opera fiindca nu e sept ci pur si simplu sunt 2 utere, cu 2 coluri uterine. si deci medical nu se poate interveni.

asta este, asteptam indurare de la Dumnezeu si poate vom face Inseminare Artificiala.

Succes mult iti doresc, si nu mai suparat. tu parca te-ai operat, nu?

Pupici,

Mara

quote:
Originally posted by medamaya1

Anadomnica, vom merge in Bali si 3 zile in Kuala Lumpur, ne plac mult culturile orientale, am vrea sa vedem toata partea aceea de lume.Initial am vrut sa mergem cu ocazia aniversarii a 5 ani de casatorie, dar nu se poate , iunie si iulie vom mai incerca sa facem inseminare sau fiv pe natural , sa vedem , asa ca plecam in august.Am zis ca daca anul trecut nu am mers nicaieri, vom recupera anul asta.Dintre locurile in care am mai fost Egiptul mi-a placut mult multe de tot, ai si ce sa vezi si ce sa faci , in-afara de statul la plaja si pretul e f bun.Daca e sa se prinda ar fii super, daca nu , macar vom lua o vacanta inainte de un nou fiv, in adevaratul sens al cuvintului, trat si nervi si stres ....
Duminica am stat toata ziua pe net sa cautam hoteluri si zboruri, am luat toate companiile la rind , cu diferite variante de ajuns acolo, pina la urma am gasit si am si rezervat biletele.Cu agentie , oricum nu gaseam din Ro, plus ca sigur ne ajungea undeva la dublu fata de cit vom da noi.Pina atunci vom termina si etajul, ca m-am saturat de cautat gresie , faianta, chit de rosturi si toate alea, plus probleme cu cei care ne termina casa, ne va prinde bine concediul asta, ne mai revenim si noi putin.Abia astept sa plecam, m-am imbolnavit ce poze am vazut pe net.
Mara, iti doresc sa va intoarceti 3 din vacanta, voiam sa te intreb daca nu ti-a recomandat nimeni operatie ptr indepartarea septului, stii ca si eu am fost in aceeasi situatie, de asta te si intreb, sper ca nu te-am suparat

http://community.webshots.com/user/meda78?vhost=community

http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Mara ,
nu este o localitate propriu zisa.
Pe drumul dinspre Salonic spre Meteore , la
cativa km dupa cetatea Platamonas(pe stanga),
se ingusteaza drumul si intri in Valea Tembi(au si
placuta indicatoare).Acolo pe partea dreapta este
o parcare mare , sunt masini si autocare oprite si
este si o placuta pe care scrie"Agia Paraschievi".
Din parcare se coboara niste trepte , vei trece un
podet peste un rau si gata....ai ajuns.
Nu ocoli Salonicul, este un oras superb si poti merge
la biserica Sf.Dumitru(sunt si moaste).Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Luca2008, mersi de informatii, cred ca stiu unde este.

nu ocolesc Salonicul, am fost de nenumarate ori acolo, inclusiv la Sf. Dumitru - in excursiile anterioare, cand mergeam cu agentie, primul popas in Grecia se face exact la Catedrala - e superba si f. mare. de aceea ne place atat de mult in Grecia - sunt foarte credinciosi si au un respect deosebit fata de Biserica si Dumnezeu, ceea ce se observa din arhitectura si prezenta atator Biserici si Manastiri.

Cu Dumnezeu in gand,

Mara

quote:
Originally posted by luca2008

Mara ,
nu este o localitate propriu zisa.
Pe drumul dinspre Salonic spre Meteore , la
cativa km dupa cetatea Platamonas(pe stanga),
se ingusteaza drumul si intri in Valea Tembi(au si
placuta indicatoare).Acolo pe partea dreapta este
o parcare mare , sunt masini si autocare oprite si
este si o placuta pe care scrie"Agia Paraschievi".
Din parcare se coboara niste trepte , vei trece un
podet peste un rau si gata....ai ajuns.
Nu ocoli Salonicul, este un oras superb si poti merge
la biserica Sf.Dumitru(sunt si moaste).

Doamne ajuta!

http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

Mergi la inceput

Da eu m-am operat in 2006, laparo ptr trompe, curatare si hidrosalpinx+histeroscopie ptr indepartare sept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

medamaya1 - ce locuri exotice!!! !! Chiar ca va fi un loc unde sa va deconectati total! Ce sa-ti urez, decat ca sa te bucuri din plin , sa ventiti inapoi cu surprize-surprize cu ochisori in burtica!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Anadomnica, sarumina frumos, doamne ajuta, asa sa fie

Mergi la inceput