Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mara

multa distractie in vacanta propusa si multa rugaciune pe la moaste....din cate stiu eu sunt si cateva pe la insula corfu care este in partea celalalta a greciei dinspre albania......dar e superb si acolo.....ti-as recomanda o plimba pana in aceasta insula....cred ca sunt moastele Sfantului Nectarie daca nu gresesc....si e ocrotitorul bolnavilor....asa ca....poate iei in calcul....eu imi programasem anul trecut grecia si te asigur ca gasesti multi romanani si multe locuri exotice in care nu ai fost cu excursiile....mai ales insulele pe care se poate ajunge cu ferry-boat-ul.....

meda....ma bucur mult si pt tine...bali este intr-adevar ceva foarte exotic.....sa de-a Dumnezeu sa plecati 3 sau sa veniti 3....

inchei aceatsa interventie.....gandindu-ma ca voi toate ca vine luna copiilor....sa de-a Dumnezeu sa devenim cat mai multe mamici....

va pup mult

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Meda,
in Bali....ce plaje si gradini frumoase!!!!!
Eu cred ca veniti in 3 de acolo dupa asa relaxare!!Mara ,
daca Grecia Continentala ai parcurs-o incearca insulele. Sunt super!!!Pup fetele....mi-a venit un chef de plecat in concediu......
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Cami, multumesc de urari si de sfaturi.
Sf. Nectarie este primul pe lista de calatorii. Tocmai au mai fost "inscrisi" pe lista Sf. Ioan Rusul si Sf. Parascheva. dar vom vedea la fata locului ce vom reusi sa facem.

Stiu ca sunt foarte multi romani, mai ales in Paralia Katerini unde ne cazam noi, si la unele restaurante sunt meniuri in lb. romana, si ospatari romani.
la celelalte 2 excursii mergeam prin agentie si in excursii mergeam noi, ne inchiriam masina pe 3 zile si alergam pe unde puteam - am fost la munte, superb, la Meteora, la Atena, Salonic nu mai zic, deci 3 zile alergam peste tot.
de data asta vom putea pleca oricand si aproape oriunde - vrem totusi sa ne intoarcem pana seara. sper ca va fi frumos si vom veni cu bine de acolo, mi-e un pic teama de mersul prin Bulgaria, dar Dumnezeu va fi alaturi de noi si ne va pazi.

Pupici,

Mara
Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Meda, Mara, concedii placute fetelor, relaxare maxima si distractie. Sa veniti cu bebici la purtator

Pup toate fetele

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Magdita, multumesc de urari, se dea Dumnezeu sa venim cu bebei din concedii si sa va gasim si pe voi cu bebei!

pupici,

Mara
Cu Dumnezeu in gand

quote:
Originally posted by magdita

Meda, Mara, concedii placute fetelor, relaxare maxima si distractie. Sa veniti cu bebici la purtator

Pup toate fetele

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

... ... ce sa fac? sa deschid un nou capitol sau ... sa mai asteptam aici o sa fie 3 capitolul asta sa fie cu noroc!!???

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Gata, am deschis capitol nou:
Poftiti la un nou capitol

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput