Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (12)
Raspunsuri - Pagina 17

sandaa spune:
Buna!
Cami draga multumim pt snurulete, pt sfaturi si pt listuta. Ne bucuram ca esti aproape de noi. Dumnezeu sa te bucure si sa fie alaturi de tine tot timpul. Doamne ajuta!
Ioana felicitari!!!
ma bucur ca a mai aparut o graviduta la noi. Sa iei cat mai multe dupa tine. Sa te bucuri de sarcina si sa fie cat mai usoara.
Anadomnica multumim, esti prezenta mereu. Ne dai optimism si noua celor care avem atata nevoie. Dumnezeu iti va rasplati bunatatea din sufletul tau.

andra_b spune:
Salutti fetelor!
Sunt mai noua aici, nu scriu prea multe pentru ca nu prea indraznesc, dar asa incet imi dau si eu drumul.
Cred ca ma primiti si pe mine la rugaciunea colectiva.
Eu vreau de 1 an un bebe care se tot lasa asteptat, dar nadajduiesc ca pana la urma Cel de Sus se va indura si imi va face si mie o bucurie.
Sper ca luna copiilor, luna iunie, va face ca sa se inmulteasca numarul viitoarelor mamici de aici de pe forum!
Va pup, Ale.

sandaa spune:
Diana ma bucur ca te vad aici. Astept sa ne mai scrii. Pentru credinta ta frumoasa Dumnezeu te va rasplati.
Florela bine ai venit la rugaciune! Cu cat suntem mai multe cu atat mai mult ne va auzi Dumnezeu. Sa ai speranta si Dumnezeu si Maicuta lui va fi alaturi de tine si de noi toate!
Livsy draga ce mai faci ? Asteptam sa ne scrii. Mada multumim pt sfaturi.
Va pup pe toate dragele mele, va port in suflet si va iubesc. Se apropie ora de rugaciune. Sfintii impreuna cu ingerii si cu Maicuta Domnului ne va duce rugaciunea la cer si noi vom primi binecuvantare. Doamne ajuta!

LunaNueva spune:
Ia uite ce harnicute sunteti toate!
Ioanara si ank felicitari pentru asa vesti mari!!! Sa aveti o sarcina usoara si prunci sanatosi! Ce mare bucurie a adus Domnul in randurile noastre.
Anadomnica esti o veritabila calauza a acestui grup al nostru! Optimismul tau este molipsitor si cuvintele tale mereu aduc un zambet pe fata mea.
Florela bine ai venit in randurile noastre. Eu te stiu de la inseminare. O sa vezi ce frumos este aici la rugaciune colectiva. Eu una cel putin de multe ori ma simt total neadecvata in ceea ce priveste contributia, sunt atatea fete aici care scriu asa de frumos, incat ma rusinez ca nu am asa de frumos condei!
Daca m-as apuca sa scriu in engleza poate as mai face fata putin!
Cami, ma rog mult pentru ca Domnul sa-i dea putere mamei tale si zile usoare tatalui tau. Eu stiu cat de obosita a fost mama mea cand bunica mea era total dependenta din cauza bolii de Alzheimer. Si eu mi-as fi dorit sa fiu mai aproape de ele ca sa le pot ajuta.
Medamaya, rugaciunea iti va fi indeplinita foarte curand! Sa stii ca se intampla sa nu ai nici un folicul intr-o luna, cu toate ca ai avut luna trecuta. Asta nu inseamna ca nu vei mai avea! Eu am mare incredere ca pana la sfarsitul verii vei ramane !
Mary, Syris, virginia, baby_r, ainigriv, fie ca Domnul si Maicuta Lui sa aiba grija de pruncii vostrii si sa-i tina sanatosi! Luca, magdita, mada, georgia, Livsy, sanda, mara, mmc, marryan, alexa, sa fiti binecuvantate toate!
Eu iau o pauza de la medicamente si inseminari in iunie-iulie. Am stat pe bara si luna acesta. Am decis sa nu iau hormoni pentru 3 luni si sa mai incercam si pe natural. Oricum, daca nu iese, doctorul vrea sa incep Gonal F prin august si mi-l ia mama din Romania, ca sa mai salvam niste bani. Intre timp, ne-am hotarat sa mergem in Quebec City la inceputul lui august pentru ca orasul sarbatoreste 400 de ani vechime! Este un oras superb si au o gramada de evenimente, concerte si festivitati planificate intre lunile iulie-septembrie. In perioada in care vrem noi sa mergem o sa aiba parada in costume din secolele 17 si 18, precum si 50 de papusi uriase din Anglia, Scotia, Germania, Franta, Spania, Portugalia, Austria care vor veni in Quebec City ca sa sarbatoreasca aniversarea orasului in cadrul festivalului New France. O sa fac multe poze si o sa le postez si aici. Abia stept sa fiu parte din asa sarbatoare, mai ales ca acum chiar am terminat un curs de istorie canadiana la universitate si totul va avea o mai mare relevanta pentru mine.
Cam atat scriu pe ziua de astazi. Domnul sa va binecuvanteze pe toate si Maicuta Lui cu toi sfintii sa va aiba in paza!

sandaa spune:
LunaNueva ai scris foarte frumos. Am citit cu mare placere ce ai scris. Te mai asteptam sa ne dai noutati de peste ocean. Sa ti se implineasca dorinta cat mai repede. Doamne ajuta!
Andra bine ai venit la rugaciune.
Te primim cu drag sa te rogi alaturi de noi. Sa dea Dumnezeu sa treci cat mai repede pe lista cu burtici!
Noapte buna fetelor.

cami_antonia spune:
fetele
ce mai faceti voi?
va salut pe toate chiar daca e destul de tarziu....
fabiola sa stii ca nu mi-a ajuns adresa ta pe PM....nu stiu de ce dar te rog sa mai incerci sa o mai trimiti odata....
diana ma bucur ca ai reaparut printre noi.....
lunanueva ...ce mi-ar placea sa fii mai aproape de noi....sab pot veni sa vad si eu canada....dar numai cand ma gandesc cata distanta e mi se face rau....sa te distrezi....sa te relaxezi....si sa te simti bine....
va pup pe toate si mai vb maine
DOAMNE AJUTA!
Camelia

marryan spune:
HRISTOS A INVIAT dragele mele...
Vreau sa-i multumesc lui Criss pentru marea binecuvintare pe care mi-a dat-o!!!! Cris eu astazi am primit coletul cu snurul sfintit si am avut asa emotii ca nu vedeam pe nimeni in jurul meu si nu puteam sa vorbesc cu nimeni..sunt super fericita...imi primul rind am facut- o mica rugaciune de multumire si sa stii ca ma simt nemaipomenit de bine...mia redat o speranta nustiu ceva sa schimbat din momentul ce la m legat in jurul mijlocului.
Ank felicitariii pentru bebe... super draga mea vezi ca Dumenzeu pregateste o alta echipa de fete credincioase sa devina mame...uite si ioanara iubita chiar daca nu ai intrat aici la noi eu ma gindeam la tine ca de altfel si la toate cum ma gindesc zi de zi.....te felicit cu acest mare si sfint Dar...DAR DE LA DUMNEZEU...ESTE O MINUNE....sa ai parte de o sarcina usoara si pina la sf celor 9 luni sa ti vezi ingerul in brate....ma alaturi vorbelor lui cami ma ia niste fete de aici sa se mai scurteasca lista...
maryb multumesc ca te gindesti la mine si eu nu am mai intrat din cauza unor incomoditati la servici...insa nu ma dau batuta daca am zis ca lupt pu bebe atunci lupt pu orice....si numai prin rugaciune ma intaresc sa merg mai departe. Dumnezeu si Maicuta Domnului imi da intelepciunea de care am nevoie atunci cind vorbesc cu sefii si cam sa stiti ca eu cistig batalia in ultimul timp si asta datorita ca ma ajuta toti Sfintii la care ma rog.....
Multumesc tuturor fetelor pu gindurile vostre frumoase, sa stiti ca si eu ma gindesc la voi si ma rog pentru noi toate ca sa primim darul cit mai curind.
mmc am citit pe neresuflate mesajul depsre cum ai descris pelerinajul...e nemaipomenit ce ai vazut si ati facut voi...de multe ori ma conving ca trebuie sa dau fuga prin Romania si sa merg la toate locurile sfinte....sa stii ca si tu vei fi binecuvintata fr curind cu un bb, Doamne Ajuta!!!
Ma bucur pentru Livsy ca a reusit sa va adune pe citeva dintre voi la biserica sa stiti ca de cite ori vorbiti despre intilniri si eu vrea sa vin insa acum nu pot dar cu siguranta ca voi putea in curind...intr-o zi.
Va iubesc pe toate fara exceptie....eu nu va numesc ca sa nu scap pe cineva..si sa va suparati...insa primiti de la mine cite un pupik si cite o floricica imultit la 2 pentru fiecare!
Imi cer scuze daca am deranjat cumva pe cineva...va rog sa ma iertati!
Iubirea Duhovniceasca si Intelepciunea Dumnezeeasca sa nu ne paraseasca niciodata!!!!
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

ioanara23 spune:
neatza fetele mele de suflet!
diana (din nou te poop dulce,dulce, dulce, dulce), luca, mada, magdita, monty (o imbratisare calda), anto, sandaa, lunitza si marryana cea sufletista si scumpa m-ati facut din nou sa bocesc de emotie
sigur ca vreau sa va iau cu mine, sigur ca va tin usa deschisa catre odisee
e nevoie ca Odiseea sa primesca caldura voastra, credinta voastra atat de puternica! va multumesc ca exista acest minunat capitol! aici Dumnezeu si Sfanta Maicuta a Domnului lucreaza si savarsesc minunate fapte!
Doamne Ajuta!
ioana 4+

florela30 spune:
buna dimineata! Fetelor, tin sa va multumesc inca o data pentru primirea calduroasa si bunatatea voastra. Deja ma simt mai optimista cand stiu ca suntem atat de multe care ne rugam Domnului nostru.
anadomnica, cu mare placere va pot impartasi din experienta mea. Sunt 6 ani de zile de cand sper si astept ca Dumnezeu sa ma binecuvanteze cu un copil. Am inceput primele investigatii acum 2 ani jumatate, la spitalul universitar unde am facut prima HSG. Mi s-a spus ca trompa stanga e infundata si au decis sa fac laparoscopie. zis si facut. apoi m-au trimis acasa sa mai incercam, dar fara sa ne ceara alte analize, nici macar spermograma sotului. Nu s-a intamplat nimic, asa ca anul trecut in august am decis sa reluam investigatiile. Iar HSG, trompa stanga infundata, 3 luni instilatii, iar HSG sa vedem rezultatul, trompa stanga s-a incapatanat sa ramana la fel. Apoi am decis sa schimb medicul ptr ca doctorita mea nu-mi dadea sa fac analizele despre care eu citisem ca ar fi obligatoriu sa le faci in caz de infertilitate. Cand am intrebat mi s-a spus: " cumva ai terminat medicina? Nu e cazul sa faci alte analize". Asa ca am schimbat macazul si m-am intrebat spre cei de la Medlife Bucuresti. Mi-au dat o multime de analize de facut, si sotului la fel, histeroscopie,etc. concluzia a fost ca spermograma sotului este asa si asa, nu cum ar trebui, dar nici dezastruoasa, si se pare ca eu aveam probleme cu ovulatia, endometru era subtirel. noi vroiam direct fiv, doctorita a spus ca e mai bine sa incercam intai inseminarea, ca fiv-ul e ultima solutie, conditiile sunt bunicele si nu recomanda fiv. Asa ca acum sunt la a treia inseminare si astept rezultatul. Nu am sperante foarte mari, dar mi-e imposibil sa nu ma gandesc in fiecare zi la asta, sa ma rog pentru o minune, sa cred ca Dumnezeu imi va asculta rugaciunea. cam asta ar fi povestea mea.sper ca nu v-am plictisit cu scrisoarea mea. va pupacesc pe toate

anadomnica spune:
Hristos a inviat!
Ce de fete cucuiete si ce de mesaje frumoase !!! Ma bucur asa de mult cand scrieti si cand ne bucuram impreuna!!!
andra_b - am o rugaminte la tine sa-mi scrii te rog numele de botez al tau si eventual al sotului daca doresti sa-l trecem si pe el pe listuta. Ai mare nadejde si credinta ca vine pruncul si la tine!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png