Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (12)
Raspunsuri - Pagina 16

luca2008 spune:
Florela , bine ai venit la rugaciunea noastra .
Sa fie cu folos si Maicuta Domnului sa te ajute
sa-ti indeplinesti dorinta !
pentru toate fetele.Iuliana
Doamne ajuta!

montytaiana spune:
ioana te felicit si eu din inima
imi inchipui ce este in sufletul tau
sa reusesti sa iti vezi visul cu ochii este o mare realizare pentru care trebuie sa multumim cu totii lui Dumnezeu si Sfintei Maria, Sfintilor parinti Ioachim si Ana si tuturor sfintilor
te pupic
asteptam noi vesti bune

florela30 spune:
fetelor va multumesc tuturor pt ca m-ati primit cu o asa caldura in randul vostru, am sa incerc sa ma rog impreuna cu voi diseara si am sa citesc acatistul sfintilor parinti, Ioachim si Ana. Credeti ca mai am vreo sansa sa gasesc si eu o bucatica de snur atins de braul Maicii Domnului? Dumnezeu sa va bucure sufletele si sa va implineasca visele!

mada23 spune:
Florela...daca Cami nu a trimis inca plicurile s-o rugam sa-l trimita pe al meu tie, iar daca l-a trimis deja ,sa-mi dai adresa si eu ti-l trimit tie cu mare placere. Sa-ti fie de mare ajutor!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

cami_antonia spune:
buna feteleeeeeeeeeeeeee
vad ca este o zi minunata azi...
ioanaaaaaaa.....ma bucur si eu imens pentru aceasta veste minunata....care ne da parca si mai mult curaj si dorinta de a trece peste incercarile la care suntem supuse.....multa sanatate si sa ai mare grija de tine.....ne vom ruga in continuare sa fii bine....
florena....stai linistita ca te vei obisnui cu noi foarte repede si vei invata sa te rogi asa cum o face fiecare dintre noi....fii binevenita si ma bucur ca ni te-ai alaturat....cu cat suntem mai multe cu atat ne va auzi Dumnezzeu mai bine....si se va bucura ....
in rest fetelor va pup pe absolut toate.....imi sunteti tare dragi....citesc totul cu sufletul la gura .....
eu ma tot gandesc la cleo......si la sukisuki.....care nu au mai venit de multa vreme pe la noi....
multa sanatate si multa credinta
DOAMNE AJUTA!
Camelia

cami_antonia spune:
FLORELA
iti trimit si tie dar scrie-mi un mesaj pe PM cu adresa ta de acasa si cu numele complet.....
astept....
Camelia

florela30 spune:
cami_antonia, iti multumesc din suflet! nu stiu cum sa trimit mesaj privatspuneti-mi si mie cum se procedeaza ca sa-ti pot trimite adresa.

anadomnica spune:
florela30 in dreptul fiecarei postari, in drept cu numele autorului pe aceeasi linie, spre dreapta, gasesti un "PM" scris ingrosat cu rosu. Apesi acolo si astfel poti trimite mesaj privat cuiva. Ai sa observi ca nu toate fetele si-au activat PM- ul... astfel incat poti sa trimiti doar celor care-l au activat! Mult succes!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

florela30 spune:
anadomnica, multumesc ptr indrumare. cami_antonia, ti-am trimis adresa pe private message. te rog sa-mi confirmi daca o primesti. multumesc

anadomnica spune:
florela30 - cu placere! Vrei sa ne impartasesti experienta ta mai amanuntita? Am vazut ca scrii la inseminare, asta este ultima solutie propusa de medici? Cum ati fost diagnosticati? Acum iei un tratament? Bineinteles te rog sa raspunzi doar daca nu consideri niste intrebari indiscrete. Iti doresc sa ajungi cat mai repede la implinirea visului.
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png