Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (12)
Raspunsuri - Pagina 15

maryb spune:
sandaa, anadomnica, multumesc frumos pentru urari si pupicei. va trimit si eu voua niste pupici
maryb 17+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
pozele mele

ioanara23 spune:
multumesc din tot sufletul!
ma faceti sa bocesc si mai tare de emotie!
ma uit la aceste teste si nu pot sa cred ca sunt ale mele...parca tot astept sa vie cm-ul....desi stiu (si sper) in sufletul meu ca nu mai apare...
ioana

unducthable spune:
Ioana , te pup cu drag si aici, e bine ca ai scapat de hopul asta , Dumnezeu sa te ajute in continuare !
doresc si eu sa multumesc lui Dumnezeu
si Sfintei Maria , mama noastra draga
si Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si ma bucur ca exista ,
Doamne ajuta !
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

luca2008 spune:
Felicitari IOANA , sarcina usoara si la termen !!!!!Ce am spus eu fetelor....incepe sa ploua cu
, vine luna copiilor!!
Sa auzim de bine!!!
Iuliana
Doamne ajuta!

unducthable spune:
Iulia , te puuuuuuuuuuup, Dumnezeu sa te ajute si CURAND sa te vedem gravidutza !!
diana
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

florela30 spune:
anadomnica, iti multumesc ptr primirea ta. stiu ca trebuie rugaciune si din partea noastra. incerc asa cum ma pricep eu sa ma rog si sunt convinsa ca bunul Dumnezeu va face o minune si ptr noi. numele de botez sunt: Aurel si Florela. va multumesc din suflet.

anadomnica spune:
florela30 - numaidecat te-am trecut! Sa fie cu binecuvantare si sa stai cat mai putin la aspirante. De rugat, cele ce suntem aici ne rugam in fiecare seara cu cate 1 sau 2 acatiste, preferabil la aceeasi ora. Ai pe prima pagina povestea grupului si link-uri catre acatiste. E recomandat de asemenea sa mergem sa ne spovedim si impartasim in fiecare post si sa cerem binecuvintare de la duhovnici si sa citim acatistele primite canon de la acestia pt. nastere de prunci. E folositor orice acatist, asa cum ne scria Malina indemnul parintelui Iustin Parvu, atat timp cat il citim cu atentie, credinta si inima curata si smerita. Domnul sa te ajute!!! Asa fiind vorba, ne "intalnim" diseara pe calea rugaciunii, daca poti la ora 9 seara, sau in jurul acestei ore. Doamne ajuta
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

luca2008 spune:
Diana,
imi pare tare bine sa te "vad " AICI.
Prima sa fi tu!!!!Pup toate fetele!!!
Sa auzim de bine!!!
Doamne ajuta!

mada23 spune:
Baby....Bunul Dumnezeu sa-ti ocroteasca samburelul din burtika, sarcina usoara incontinuare
Ioana...Maicuta Sfanta sa te ocroteasca, sa te rogi neincetat entru bebicu din burtica. Felicitari din tot sufletul
Florela....sigur buna Maicuta te va ajuta, bine a venit
Plangeam ca vreau snurulet atins de sfantul Brau al Maicutei si iata el a venit la mine, mare minune , vorbind cu o colega sotie de preot, despre snur ca o sa-l primesc de la voi si sa-i dau si ei o bucatica daca vrea, imi spune peste cateva zile ca a primit de la un preot si daca vreau si eu. Este impreuna cu o iconita si cu o mica rugaciune si cum se foloseste.Am sa redau mai jos ce scrie pe spatele iconitei:
"Incinge-ne pe noi, Fecioara, cu puterea braului tau, asupra vrasmasilor intarindu-ne, patimile cele ce ne chinuiesc si se lupta cu noi,pururea supunandu-le noua si nepatimire biruitoare daruindu-ne pururea, ca sa te marim pe tine, curata, si Fiului tau sa-I graim cu dinadinsul:Iisuse Atotputernice, mantuieste pe toti ca un indurat.
Bolnavul trebuie sa se incinga cu cordela pentru o perioada de vreme, traind in pocainta, spovedindu-se, rugandu-se si impartasindu-se cu Sfintele Taine.In acelasi fel trebuie sa vietuiasca si sotii care doresc prunci, tinand insa pe deasupra post si infranare trupeasca pe perioada purtarii coedelei.Trairea duhovniceasca sincera, cu o pocainta continua si impartasirea cu Tainele Bisericii trebuie sa se continue pana la sfarsitul vietii, de vreme ce este unicul mijloc de comunicare si de unire a noastra cu Dumnezeu, atat in veacul acesta, cat si in cel ce va sa vie."
Sper sa fie de folos cele de mai sus.
Doamne ajuta tuturor!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

magdita spune:
Buna fetele mele,
Ioana Felicitari, sarcina usoara si la termen si bebe sanatos !!!
Florela, bine ai venit la acest subiect ! Sa iti ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa iti reuseasca aceasta IA si sa ne anunti fericita ca esti
Mada, te pup si te imbratisez cu drag. Maine ai o saptmana de la IA, mai ai inca pe atat si o sa vezi rezultatul
Cami,Livsy,Ana,Georgia,Virginia,Maryb,Diana si toate fetele pe care nu le-am mentionat Doamne ajuta sa primim astfel de vesti in fiecare zi !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze