Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (12)
Raspunsuri - Pagina 14

ainigriv spune:
Fetelor,ne-am reintors,asa cum promiteam,am citit cu sufletul la gura tot ce ati scris si ne-am umplut iar sufletul de bucurie,gasind aici pace,liniste si minunile lui Dumnezeu.
In primul rand ii multumim bunului Dumnezeu ca ne-a trimis un nou prunc.Felicitari,Ank24,sa fii o mamica fericita,sa te bucuri de o sarcina usoara si de un prunc sanatos si sa nu uiti ca orice minune de la Dumnezeu ramane minune.Deci,mare incredere in Dumnezeu si Maicuta sa cea buna,ca va fi bine pana la capat.
Anadomnica,multumim pentru Acatistul Rugului Aprins,nu-l aveam,desi l-a mai postat Cleo parca.Referitor la Braul Maicii Domnului,o sa va spun cum l-am purtat eu,ca am avut o bucatica de cand am venit din Grecia si am purtat-o non stop.Insa,avand in vedere ca era sarcina,l-am prins direct pe burtica si l-am dat jos doar la baie.Eu zic sa-l purtati tot pe burtica,asa scrie si la minunile lui,ca dezleaga pantecele neroditor sau acolo unde sunt dureri.Nu se poarta in zilele de menstruatie,ca-i lucru sfant,dar nu trebuie tinut post, nici alimentar,nici trupesc,mai ales ca rostul lui este zamislirea de prunci,deci la noi nu se pune problema de necuratie.Cam atat m-am priceput eu,insa daca trebuia ceva special,banuiesc ne-ar fi spus parintele.Poate ne ajuta Cami cu mai multe povete.
Mmc_nd, sa va binecuvanteze Dumnezeu cu un prunc sanatos dupa asemenea pelerinaj si dupa sufletul vostru bun,ca suntem si noi pomenite in locuri sfinte si cu asa mare har.Doamne ajuta!!!
Pentru noi este o zi speciala,ca se pomeneste Sf.Ioan Rusul,pe care orice l-am rugat,ne-a ajutat si a facut mari minuni pentru noi.O sa va povestesc odata,ca pe langa ce scrie in carticica sa la minuni,mai putem adauga.Samburica parca simte si ea,ca toata ziua s-a jucat,deci este fericita.Oricine s-a rugat lui,nu a ramas fara raspuns.
Numele l-am ales chiar pentru a multumi celor doi sfinti:Sf.Ioan Rusul si Sf.Nectarie,desi ne gandim acum ca ar trebui sa multumim in primul rand Maicutei Domnului,ca sfintii nu se vor supara.Vedem ce ne sfatuieste si parintele duhovnic.
Ca sa inchei,zic:Sf.mucenice Ioane,roaga-te pentru toate fetele doritoare de prunci!!!

sandaa spune:
Buna dragele mele!
Virginia multumim pentru acatist si ca ne-ai spus ca azi este pomenirea sfantului. Multumim si pt cuvintele frumoase si pline de incurajare pt noi. Sa-ti dea Dumnezeu nastere usoara si multa sanatate atat tie cat si micutei tale dragi.
Mmc_nd multumim ca ai dus listuta noastra la rugaciune. Sa te binecuvinteze Dumnezeu cu un copilas cat mai repede. La parintele Iustin am fost si eu odata dar atunci am intrat dimineata pe la vreo 6 si era f obosit dupa noaptea nedormita. Am intrat pt binecuvantare, mi-a zis si mie de Acatistul Sf Arhangheli Mihail si Gavril, dar nu mi-a zis de canon si nici nu mi-a dat frunze de palmier. Ne-a dat la toti care am fost cate o iconita . Tie ti-a zis parintele de canon ? Adica 40 zile de post ? sper ca nu te superi ca ti-am pus atatea intrebari. Doamne ajuta!
Anadomnica sa te binecuvinteze Dumnezeu si Maicuta lui ca esti aproape de noi si ne scrii atat de frumos. Multumim pt acatistul Rugului aprins este fff frumos si tot ce faci pentru noi.
Ank felicitari!!! Ma bucur ca s-a mai marit lista de gravidute sper din tot sufletul sa fim si noi fara exceptie pe lista cu burtici.
Medamaya nu te supara,ca ai pierdut luna aceasta , cand va vrea Dumnezeu se va intampla cu siguranta minunea. Eu luna aceasta nici nu ma gandesc cu dereglarea care o am sa se intample o minune. Dar trebuie sa avem incredere si atunci totul va fi bine.
Maryb sa ai sarcina usoara si un pupic pe burtica!
Ce frumos pt fetele care s-au intalnit! As fi vrut sa merg si eu la intalnire daca nu era asa departe de mine.
Va imbratisez pe toate dragele mele si va doresc sa aveti rabdare adica ceea ce imi doresc si mie ca sa ne putem ruga cu mai multa credinta.

baby_r7 spune:
am venit si noi in vizita cu vesti noi.....
azi am fost iar la dr.
bebelina Bianca e bine, avem 1400 la 29 de saptamani.........ne-am intors cu capul in jos si suntem foarte miscarete!!!!!!!!!
pe 1 iunie intram in sfarsit in prenatal si noi.......si incepem sa cautam sa completam lista pt. spital ...........
a lui bebe e gata toata........a lui mami inca mai lucram la ea........
de acasa o sa pot intra si eu mai des si voi fi la curent cu toate..... toate fetele fara nici o exceptie!!!!!!!!!!!!!
Roxana29 + de
Bianca Maria
poze burtica si nu numai....

cami_antonia spune:
Fetelor
in primul rand vreau sa-mi cer scuze ca nici acum nu am reusit sa pun plicurile la posta desi sunt facute de vinerrea trecuta.....sunt super jenata dar am avut foarte multe de facut zilele acestea....sper sa mai am o incercare maine si poimaine....
in al doilea rand vreau sa va spun ca am dat listuta la inca un parinte sa ne pomeneasca cat va putea el....caci ne este prieten....
ma alatur celor care spun ca manastirile din bucovina sunt minunate ....noi am fost acolo de multe ori....iar acum vreo 2 ani am fost de 2 ori in aceeasi vara....
ma bucur pt ank24....felicitari draguta noastra....poate deschizi listuta de gravidute.....sa fim din ce in ce mai multe.....
meda nu fi suparata ....se mai intampla.....la mine aceasta e cauza din care nu am inca nici un bebe....deci sunt obisnuita sa mi se zica ca nu am foliculi....ajunsesem sa ma gandesc la altceva sa nu ma mai enervez....
cat despre braulet....pe iconita mica de hartie a lui o sa vedeti ca scrie sa fie purtat cu multa credinta si rugaciune....si nu in momentele de cm sau procreere....exact cum a zis si predecesoarea mea....
in rest va pup pe toate....si astept sa scriti la fel de mult si maine...si sa ma intelegeti.....ca sunt cam aglomerata....
tata e la fel....paralizat....dar partea cea mai proasta este ca o chinuie foarte mult pe mama....care in ultima vreme a devenit foarte irascibila si plange din orice cand o sun....draguta de ea,,....imi pare rau ca nici nu sunt langa ei....sa ii pot ajuta mai mult....
maraanisia ma bucur ca iti sunt de ajutor....asa sa faci mereu...nu-ti mai pune atatea intrebari.....gandeste-te ca fiecare dintre noi le-am pus la un moment dat dar am incetat ....acum doar ne rugam....si suntem optimiste....
va pup pe toate si asteptam sa apara printre noi cat mai multe gravidute
DOAMNE AJUTA!
Camelia

ioanara23 spune:
anka felicitari tie in primul rand pt testisor!
fetelor, mi-e asa de jena....nu am intrat aproape deloc anul acesta pe forum....am mai citit ca sa vad ce mai faceti, pt ca imi sunteti dragi fiecare in parte
acum, vreau sa va fac o marturisire care imi face inima sa tresalte si de fericire si de emotie, dar totul e amestecat cu un pic de teama...
incepand de luni, am 3 teste pozitive de sarcina!
tot Sfantul Post al Pastilor m-am rugat inlauntrul meu cu toate puterile mele sa se indure Bunul Dumnezeu de framantarea mea si sa ne daruiasca un bebelus sanatos! apoi, dupa Pasti, am fost la Sfintele Manastiri Putna, Moldovita si Sucevita, iar icoanele Facatoare de Minuni din aceste Sfinte Manastiri sunt sigura ca au facut aceasta minune din pantecele meu!
va poop, va imbratisez si va rog sa ma iertati pt o lipsa atat de indelungata, dar am simtit efectiv nevoia sa ma retrag si sa ma reculeg....
ioana

anadomnica spune:
Malina (mmc_nd) - intr-adevar sunt din nordul Moldovei, din Falticeni, jud.Suceava. Mama e din Bucovina, din Gura Humorului, iar numele de Domnica il port dupa bunica de pe mama cu acelasi nume (bunica de pe tata are numele Ana ). Ma bucur din nou pt. tine ca ai primit canon si indrumari sfinte de la parintele Iustin Parvu, si cred ca in curand vei veni sa completezi minunile de pe acest topic cu zamislirea ta. Daca ai ascultare si credinta in curand vei trece pragul la
. Doamne ajuta
Virginia, Camelia, multumesc mult pentru precizari cu privire la purtarea panglicii de la Sf.Brau.
Cami, imi pare rau pt. suferinta parintilor tai ... suferinta e buna si ea si e mantuitoare de multe suflete. Domnul sa-i dea putere mamei tale
maryb si baby_r7 sa va traiasca pruncutii din burtici!!! Ce bine ca intrati si ne scrieti!!!
sandaa scrii asa de frumos, ar trebui sa ne scrii mai des... mi-a facut placere sa citesc postarea ta!
Fetelor, mai asteptam vesti de la voi! Doamnea ajuta la cat mai multe
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

anadomnica spune:
Adnana-Ioana - felicitari!!! De urgenta te-am sters de la aspirante si te-am trecut la
!!! Iti doresc sa ai sarcina usoara si bebe sanatos. Doamne ajuta!! Si te mai rog ceva: mai ia dupa tine inca 2-3 fete de la aspirante sa creasca lista de gravidute! Te rog!!!
Fetelor, am spus sa ne incolonam si sa emigram la !! Hai ca acus acus avem si alte vesti bune!!! Doamne ajuta!!!

florela30 spune:
buna, fetelor. eu sunt una din fetele care scrie la cap. inseminare, dar citesc aproape mereu si cap vostru.si eu, ca si voi, cred ca fara puterea lui Dumnezeu nu se intampla nimic. eu si sotul asteptam minunea de a ne strange copilasul in brate de 6 ani, de un an mergem la doctori si am facut toate investigatiile necesare. luna de luna speram ca Dumnezeu sa ne asculte rugamintea si sa ne binecuvanteze cu fructul iubirii noatre: un copil. de 3 luni sotul a primit o detasare si momentan ne aflam la miercurea ciuc. aici am gasit doua manastiri unde mergem si ne rugam sa se intample minunea. ieri am fost prima data la o manastire de maici din zona si am vb cu o maicutza de acolo,s-a rugat impreuna cu noi la Sfanta Fecioara Maria sa ne binecuvanteze cu " surasul lui Dumnezeu". a fost atat de emotionant! Dumnezeu sa va ajute pe toate si sa va asculte rugamintile!

anadomnica spune:
florela30 - fii binevenita !!! Nu vrei sa te trec pe listuta de aspirante? Ar trebui sa-mi dai numele tau de botez si al sotului daca doresti sa fie si el trecut. Ne ajuta Sfanta Fecioara, ai sa vezi, dar trebuie si de la noi de la fiecare putina rugaciune... Ca stii cum e, poate sa se roage pt. tine o lume intreaga, daca tu nu te rogi deloc e in zadar, asa ca noi aici fiecare ne rugam pt toate si pt. noi insele, si dam acatiste si pomelnice la manastiri si biserici cu numele noastre sa se roage si calugarii si calugaritele pt. noi. Domnul sa-ti ajute sa-ti implinesti cat mai curand visul

maryb spune:
ioanara23, ce fericire !!!!!
Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos, sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat de data asta si sa-ti tii puiutul in brate peste 8 luni. Dumnezeu, Maicuta Domnului si toti Sfintii au facut minunea asta pentru tine, sa le multumesti neincetat.
si sper sa te vad pe forum cat mai des de acum.
maryb 17+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
pozele mele