Strumfi de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
X-ray spune:
oauu ce poze am vazut din urma,superbe!
fetele alinei care-s una mai dragutza ca alta,si seamana bine rau,apropos dani merge la tir?ca al meu vrea sa-si ia pistol sa aiba timp sa se antreneze 18 ani de acum incolo(asa pt petitori)
pe david al vivelei,matei al lui simo care sunt adorabili,au niste ochi de ma omoara cu zile,sa te tot uiti la ei.
pe mara de andraz de care imi e asa de dor...ce mai faci mamico?
sabina la mare,o frumoasa,carla bine ca s-a terminat totul cu bine.
valen draga mea cand ma gandesc la bb2 si ma sperie gandul ca s-ar putea sa fie greu ma gandesc la tine...si noi desi suntem in romania suntem mai mult noi3,mai ales cand e vorba de eli nu am cu cine sa o las o ora,tot cu schimbul ,mai sta el seara o ora sa ajung si eu la un supermarket...imi pare rau de patania din romania si va doresc insanatosire grabnica la toti.
timi of ce chestie,spre linistea ta mai fa o investigatie,sti tu paza buna ttrece primejdia rea.pupici lui sophi si mi-e dor de voi.
anto vreau poze cu sonia,na ca nu mai scapi de gura mea auzi?si cu dragalasul de victor sa ma pierd in ochii lui...
si nu in ultimul rand pe frumoasa adeluta de care imi era dor!mai dar ce mare a crescut e inalta ca tati
la multi ani primului strumf care face un anisor!!!!!gabi sa va traiasca baiatul sa va bucurati in liniste si pace cu totii,sa aveti parte numai de bucurii si realizari din partea lui,si multa multa sanatate!
si la multi ani gastii din 20 care azi mai adauga o luna de viatza(inclusiv fie-mea)
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
violetan spune:
Buna dimi rapid, ca ia uite cata treaba am: La multi anisori/lunisoare cu multa sanatate si noroc pentru urmatoarea gasca:
daria-stefania/ddanagh
alexia-ilinca/alexia2007
vlad/roxanadum
alexandru/papelena
denisa-maria/brazuka
eva-maria/pitzirica30
dragos-cristian/madalinaSC
maria/monajum
arina-ilinca/alina/anya
elisa/alina.a
Si un la multi ani special (dar maine, din cate am vazut eu) pentru bogdan de gabiarama! Sa ne traisca puiul de 1 anisor!!!!
Pupicei nenumarati la toti strumfeii sarbatoriti si ne-! Sa ne traisca, sa fie sanatosi!!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monicabo/monicabo.jpg)
monicabo spune:
La multi ani pt toata strumfimea care se sarbatoreste astazi!
Mama, 1 an...ce mare s-a facut baietelul lui Gabi.. ce trece timpul!
Multumesc pt incurajari, Anya, valen, carla, cafera etc. Sper sa ma descurc onorabil cu 2, bebe Andreea a fost destul de cumintica, vom vedea cum va fi si a doua, Ana Maria...
Carla, deci ala e parcul....ca sa fiu ma sigura, pe o parte a parcului este si bisericuta aia de lemn? Ala sti ca e bd liviu rebreanu...
Da-mi si mie, te rog, pt pm, telefonul, sau messengerul tau, ca sa te pot contacta cand as putea sa vin pe acolo. Parcul este cam departe de mine, insa pot ajunge cu masina. Doar ca trebuie sa vad pe ce traseu sa o iau, caci nu cunosc zona, iar in necunoscut mi-e mai frica (nu sunt ff experimentata in ale soferiei, dar incerc si eu sa ma descurc)
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 15+
Ana Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monicabo/monicabo.jpg)
monicabo spune:
violetan intreba de poze, sa trimitem poze pt a ne cunoaste mai bine...
Eu am poze si cu mine (dar Andreea este in rolul principal) in pozele de la semnatura...mai aparem si eu si sotul si bunicii...trebuie sapat pe acolo, ca sunt la vedere
Este dragut ca multe dintre voi va cunoasteti personal, ati organizat intalniri, ati facut gasca mare la odisee...eu nu eram pe vremea aia cu voi, nu va stiam. Pana acum mi-a facut placere sa le cunosc pe Aylin si fianna, am iesit cu ele la cateva plimbari...in rest nu mai stiu pe nimeni personal.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 15+
Ana Maria
violetan spune:
Monica, te-am vazut. Cati ani ai, fata???? Si, mai ales, cate kile ai? Parca esti inca la liceu
Sigur ca in toate pozele copilashii nostri sunt vedetele, tocmai de-aia propusesem sa facem un folder separat, eventual, cu noi, ca sa ne stim mai bine asa, virtual, pana la intalnirile reale...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
olguttza spune:
'mna ziua!
reusii sa culc tartacutza si sa-mi mai arunc un ochi pe ici, pe colo.
Carla, are Sabina niste pozitii de somn de-men-ti-a-le!!!
"Petele" Alinei seamana mult, m-am cam pierdut la un moment dat.
am vazut si strumfarimea in parc, iar David de Vivela are neste ochi de ma baga-n boale.
Violeta, si io tot poze cu mine si cu fii'mea am prin albume. si-s recente. solo, nu prea ma trage atza sa pozez, ca nu-s deloc fotogenica.
asadar, sambata am fost la party de 1 an, la buftea. a fost dragutz, iar copiii au fost in extaz. avem si poze, de aici.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Acu' am aterizat si eu, am zis ca iesim doar pana la banca si la pampersi si ne-am oprit vreo 2 ore la un Lee Cooper, ne-am mai luat jeansi, tricouase, maieute, in timp ce Saby a dansat cu vanzatoarea, a tras-o de toate bijuteriile si a si mancat acolo, ca brusc i s-a facut foame.
Zic si eu "La multi ani!" sarbatoritilor de azi si haideti sa tinem pumnii Soniei de Kay care azi a fost operata iar.
Alina.a, multumim pentru aprecieri, s-a terminat cu bine aventura de la mare. Nu a fost chiar atat de rau, natura a compensat factorul uman . Si noi tot singuri suntem in cresterea copilului dar speram sa ne descurcam si cand vom avea mai multi.
Olguttza, da, are pozitii de somn haioase rau, dar nici cu fii-ta nu mi-e rusine!
Monicabo, acela e parcul, la biserica respectiva am botezat-o pe Saby. Daca nu te descurci sa ajungi te "culegem" noi de undeva cand e cazul. Iti scriu PM repede ca trebuie sa ma apuc de treaba.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cafera spune:
Am vazut pozele Sabinei de la mare, care sunt superbe.
olguttza, am vazut pozele de la petrecere si sunt tare haioase. Pana la urma ce ai luat cadou, ca ne-ai tot intrebat, ne-am dat cu parerea, dar tu nu ai mai zis nimic.
mamii spune:
buna ziua mai fetelor
aveam si eu o pofta si nu gasesc o reteta care sa imi satisfaca pohta!
DEci care shtie sa imi zica si mie o reteta de TOCHITURA cu porc vita pui sau mai shtiu eu ce minuni si cu sos deala roshu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz