Strumfi de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 8
Anya20 spune:
multumim pentru aprecieri...dana, olgutta, alinutza . sper ca n-am uitat pe nimeni.
multumim si pentru urari...de azi intr-o luna cred ca o sa plang din zori si pana-n seara, de emotie.
la multi ani restului "gastii", cum frumos s-a exprimat alina!
arina la 11 luni are 7 dintisori, nu stiu ce greutate si lungime, dar nu mai mai stresez demult . mananca bine mancarica, suge inca la san, de cateva ori pe zi, merge cu viteza de-a busilea si se catara pe tot ce e in jur (mai ales pe picioarele mele, caci vrea in brate).
e disperata dupa copii (cand vede un grup de copii in parc, se intinde spre ei si o striga pe anya - defapt asta face de dimineata pana seara) si dupa animale (am fost la o prietena care are catel si l-a tras de coada, l-a ciupit de bot, de urechi). eu, care nu sunt mare iubitoare de animale...adica imi place sa le admir doar de la distanta , sunt cam rezervata. dar...am lasat-o, ca n-am avut incotro.
mie mi se pare frumoasa si desteapta (doar e a mea, deh), iar un copil mai minunat decat ea nu s-a inventat . opriti-ma!
am admirat si eu pozele olgutei cu costumatie vilolet (ce ciudat mi se pare ca exista bebelusi care chiar au par ), dar si pe cele adelutei (care, asa cum spunea si valen, e mult mai frumoasa in realitate0.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
mamii spune:
uoaffff
sa shti anya ca si eu ti-am admirat fetitelesuperbele fetite defapt!si fetita olguteiiiiiii
Dar am omis sa va laud fetitele!
Apropos doamna anya...tu nu poti sa te bocesti pe aici macar odata de oboseala??si mai sunt cateva doamne pe aici de tras de ureche din cauza asta!
Glumesc..
Fetelor vroiam sa va intreb cu babismele astea cu motzu la baietei cand se taie motzu??Si daca motzu asta nu prea il are?merge sa ii dai 3 fire????Tre sa ashtept sa ii creasca pletele nushu kt timp sa il chinui ca sa ii tai motzu??Lamuriti-ma si pe mine plsssssssssssss
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by mamii
uoaffff
sa shti anya ca si eu ti-am admirat fetitelesuperbele fetite defapt!si fetita olguteiiiiiii
Dar am omis sa va laud fetitele!
Apropos doamna anya...tu nu poti sa te bocesti pe aici macar odata de oboseala??si mai sunt cateva doamne pe aici de tras de ureche din cauza asta!
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
multumim
ooo, ba as putea sa bocesc de oboseala...dar mi-ar crapa obrazul de rusine, gandindu-ma cum se descurca valen sau gabiarama sau alte mamici cu 2 copii, pe care nu le ajuta chiar nimeni. si cand imi e mai greu, ma gandesc ce as face daca as avea copiii bolnavi sau daca eu sau sotul am fi bolnavi...si imi trece imediat.
Simo78 spune:
Anya subscriu!
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
Vivela spune:
de la David pt toate doamnele si domnisoarele care l-au admirat!
Si un buchet in plus pentru sarbatoritele de azi .
Apropo de poze, copiii nostri sunt frumosi, dar nu ca in poze. Nu cred ca ne pricepem noi indeajuns sa surprindem cu aparatul zambetul, emotia, dragostea, gesturile tandre care ii fac sa fie intr-adevar MINUNATI! (eu zic asta pt ca am avut ocazia sa vad o parte din strumfi).
DaviDependenta
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.
Simo78 spune:
Matei tocmai a facut primul pas!!! si-mi vine sa ma duc sa scriu asta pe totii peretii de afara. Nu imi notez in calendar, ca ziua asta are multa incarcatura in strumfarie, asa ca nu voi uita
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Matei tocmai a facut primul pas!!! si-mi vine sa ma duc sa scriu asta pe totii peretii de afara. Nu imi notez in calendar, ca ziua asta are multa incarcatura in strumfarie, asa ca nu voi uita
Felicitari MATEI! banuiesc ce fericita e mami acum (si tati odata cu ea!)... m-au luat si pe mine emotiile gandidu-ma la acest eveniment... si-apoi inca o data cand ma gandesc ca voi trece si eu prin emotia momentului.
Sa inteleg ca de-acum ai cum sa alergi dupa Adeluta prin parc
karligutza
sunt mamica Adelutei
andicu spune:
Salutare .
Matei de Simo, felicitari pt primul pas!
Carla, am vazut-o pe Sabina si la mare! dulce foc si are par la greu! motul din frunte e simpatic tare! si poza f tare: aia cu cainii in piscina! - ce imagine frumoasa a litoralului romananesc.. daca mai vrei la mare in mamaia, da-mi un pm, iti recomand neste hoteluri 4 stele mai de Doamne-ajuta!
Cafera, aici sunt! azi am avut program de dentist,iar si apoi plimbari la greu cu Filip, asa ca acum apuc si eu sa dau un ochi pe net.
Eu cu evolutiile lui Filip, alea importante, parca sunt
sau asa ma manifest eu la emotie, adica , nu-mi vine sa cred ce se intampla si ma intreb : oare am vazut/auzit bine? si tot timpul am nevoie de public sa confirme! cu primii pasi: i-a tot facut in patut, si de ceva vreme, pe covor, dar intre mine si canapea sau de la mine la altcineva..face maxim 3 apoi se pravaleste in brate sau in genunchi..da e un repezit de nu se poate , si de-aia nu are echilibru bun pe picioare cand sta singur!
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi
stefania_97 spune:
A venit s la noi vremea frumoasa de vara. Asa ca profitam de curtea mare si de plaja.
Monica nu te descuraja. Nu toata lumea e la fel, nu toti bebelusii sunt la fel. Cu siguranta ca te vei descurca foarte bine. Ai capatat multa experienta si acum te perfectionez cu al doilea bebelus .
Karligutzav-am admirat fotografiile. Aratati bine. Ai o printesa frumoasa si deosebita.
Anya frumoase fete ptiu sa nu le deochi.
Mi se pare buna idea cu poze cu mamici asa ne cunoastem mai bine.
Catarina e bine sanatoasa, o mica terorista care ma umple de fericire. Sper sa nu se grabeasca sa creasca.
V-am pupat si o seara buna
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
aaa, super!!! felicitari! o iau ca pe o favoare de ziua arinei.