Strumfi de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

CarlaV, ce faci? Intrii pe mess?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Buna dimineata, dragele mele.

cafera, iti multumesc frumos pentru strigari, e tare frumos sa stii ca esti dorita .
Nu am mai apucat sa intru neam pe forum, timpul devine tare pretios acum cu vremea frumoasa. Iar acum intru rapid pana nu se trezeste cea mica, asa ca nu am apucat nici sa citesc din urma, scuzati indolenta.

Ilinca mea e bine, a avut o raceala virala cu temperatura vreo saptamana dupa care, generoasa fiind, ne-a dat-o si noua sa o ducem vreo saptamana. Pe urma a mai ramas vreo saptamana cu frumosul obicei de a dormi vreo 75% din timp, de nu stiam ce-a patit copilul meu, abia apucam sa o scot cate o ora pe afara. De mancat in perioada respectiva a cam refuzat, in afara de lapte (si ala destul de putin) nu a acceptat nimic. Dar si-a revenit frumos, nu ma pot plange, dovada pozele.
In rest avem si noi 10 luni, 7 dinti, alergam tinuta de manute, ne dam jos singurica din patul mare, facem la olita o data pe zi si vorbim vrute si nevrute.

Ieri am fost la Zoo si in afara de aglomeratie nu pot spune ca am fost nici dezamagita si nici impresionata. Ramane un loc obligatoriu de vizitat cu copiii.

Va pup pe toate si incerc sa mai recuperez din urma.

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

neata!

am inceput saptamana intr-o dispozitie f buna...poate pentru ca s-a incalzit afara si "miroase" a vara...

le-am pozat pe fete zilele trecute si, pentru ca am promis, am sa pun rezultatele . am facut un "salt" in timp...si iata ce-a iesit: anya sau arina?. cum vi se pare?

P.S. am vazut si eu pozele lui davidush...daca mai era nevoie, caci am avut privilegiul sa-l vad si in realitate.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata!

Apar si eu de luni, invitandu-va la o cafea cu aroma de mare si un Nurofen forte pt masea . Ma doare , de data asta pe partea cealalta, adica e culmea! , naspa e ca nu are efect Nurofenul si mi-e greu sa si gandesc la ora asta! abia maine merg iar la stoma.

Valen, sanatate multa la toti si sper sa va refaceti dupa aventura intoarcerii acasa! mi se pare taaare greu sa rezisti la asa drum cu 2 copii mici! pe mine ma sperie ideea tare!
Vazut poze de copii frumoooosi... Matei de Simo, fetele Alinei, David de Vivela, Sabina de Carla ( ce tare e cu "asta?"!!! - Filip se mira si zice "u-teee!!!", da ' se mira asa tare cateodata de zici ca superventileaza! ) si mai am de studiat, cand apuc...

Noi ne-am reglat cu somnul cat de cat si lui Filip i se vede in sfarsit un colt la unul din dintisorii de sus; se vede si celalalt , dar inca nu i-a spart.Se pare ca Chamomilla ii face tare bine!
Eu sunt in cautari pt vacanta in Antalya; ne-am hotarat sa mergem la sfarsitul lui august cu tot cu Filip, normal. ABia astept!!!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andicu, eu am luat doar aroma de mare, fara cafea, e grozava! Imi pare tare rau de masea, stiu cum e, intr-o vreme eu eram cu falca umflata fix de Craciun si Pasti. Bine ca ai reusit sa vezi poze, ca acum nu se mai vad. Am pus si poze de la mare si degeaba, cei de la host au facut update la php si nu mai merg niste scripturi care faceau redirect, asa ca trebuie facute in Java, deci deocamdata nu se vad nici pozele vechi si nici cele noi.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am fost ieri la iarba verde si strumful a facut mare scandal, era obosit rupt, dar nu putea sa adoarma si m-am chinuit vreo ora sa il adorm. Si a reusit sa doarma 2.30 ore, ceea ce e un record pentru el.
Am iesit pentru ca vrem sa mergem la mare pe 7 iunie si vreau sa se obisnuiasca putin cu soarele, cu aerul, cu mancatul in aer liber.
Mergem in Olimp, la hotelul Banat si o luam si pe soacra cu noi, sa ne ajute cu baiatul.
Noi nu avem masina personala si sper sa nu trebuiasca sa mergem cu trenul. Incercam sa convingem pe cineva sa ne imprumute masina, ca mi se pare ingrozitor sa merg 9 ore cu trenul pana la Constanta si inca o ora cu personalul pana la Neptun si apoi inca ceva cu taxi pana in Olimp.
Trebuie sa imi lac planuri si listute cu ce am de luat, ce trebuie cumparat, ca papica ii iau lui Razvan cu noi. Ce bine ca nu l-am intarcat inca si ii voi pasa tzatzuca destul de des.
Imi place si emotia asta dinaintea unei plecari cu planuri, organizari, cumparaturi.

http://community.webshots.com/album/563399852yMIlTW?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by cafera

M-am uitat pe pozele liu Matei de Simo.... Frumos, cum am mai spus, mai mult roman decat arab si tare ambitioas.

Si tot uitandu-ma eu pe poze, ce-mi vazura ochii? Tati de Matei in halat de doctor?
Si mi-a crescut o curiozitate de abia pot s-o duc: de cand sunteti prieteni cu Anya?

Daca am fost indiscreta, scuze!

Mamica de printese

Ne cunoastem de aici...sau nah! de pe vremea cand eram gravidute...dar avem aceeasi lungime de unda si parca ne stim din copilarie...

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

le-am pozat pe fete zilele trecute si, pentru ca am promis, am sa pun rezultatele . am facut un "salt" in timp...si iata ce-a iesit: anya sau arina?. cum vi se pare?

Amandoua...hoato! le-ai pus intercalat!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Hello!
Nu am mai apucat sa scri uin weekend, am stat mult pe afara, am fost iar la tara duminica si am stat numai la aer...
Carla, naspa cu conditiile din hotel, si mai ales la servicii care se vroiau de 4 stele...probabil doar preturile sunt de 4 stele... In fine, ma bucur ca s-a simtit Sabina bine.
Anya, super pozele tale. Mi-au placut mult. Fetele tale seamana la ochisori, cel putin...
Ai dreptate, nu o sa ma stresez cu sarcina (oricum la prima eram si mai stresata, acum chiar am avut emotii la morfologia fetala), caci intr-adevar va fi ultima burtica
Eu din cate am inteles, te-ai descurcat in mare masura cand s-a nascut Arina, cu amandoua fetele, avand in vedere ca erau mici amandoua, nu? Adica Anya era la 1 an si, iar Arina nou nascuta... Ca ma mai descurajeaza lumea uneori, ca nu o sa ma descurc cu 2 sub nici o forma, ca daca o sa-i dau sa suga celei mici, sigur o sa vrea si Andreea, ca daca plange una, sigur o sa planga si cealalta...ca una o sa vrea la oala, si cealalta nu stiu mai ce... Eu vreau sa vad mai intai, daca e cazul sa zic ca nu ma descurc, si sa o las pe cea mare o perioada la bunici (ca avem posibilitatea asta). Dar eu as vrea sa fie cat mai mica perioada...
Sper sa fie bine, si nu imbosibil, chiar daca la inceput e greu.

Simo, gata vizita sau mai esti pe aici pe a noi?
Velen ce mai face, sunt mai bine cu totii?
Aylin, tu ce mai faci? Ma intrebai de numele fetitei, l-am pus la semnatura, aveam pregatite si nume de fetita si de baietel.
Lasa, cand se cuminteste Alma, mai faci tu un bebe

Si mai vroiam sa va intreb, am mai pus eu intrebarea intr-un captol trecut, dar probbil nu ati vazut intrebarea: Care anume este parcul IOR? Unde este? Eu de ex stiu parcul Titan, este tot prin zona?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 15+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Am vazut poze de Ilincuta de Panda. E o fetita absolut superba. Si o familie tare reusita. Pupici!

Anya
, si eu m-am prins ca sunt amandoua petele.

Simo, felicitari pt prietenia voastra!

Monica, nu mai pleca urechea la ce spune gura targului. Te vei descurca ffffff bine. Ai sa vezi. Mie imi spuneau ca o fetita in clasa intai si una mica, mica e de neconceput. Dumnezeu a facut ca Alexia sa se descurce excelent pentru ca stia sa scrie si sa citeasca, iar Ilinca nu a deranjat-o cu plansul nici o noapte.

Mergi la inceput