Strumfi de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 4
karligutza spune:
anya
arina
arina
anya
arina
anya
arina
arina
anya
arina
anya
arina
anya
arina
anya
arina
anya
arina
anya
arina
anya
arina
anya
arina
clar anya
arina in aceeasi garderoba.. incercai sa ne prinzi
tot arina
arina
arina
tot arina... cand o mai veni anya?
uite-le pe amandoua 'petele'
inconfundabil ARINA!!!
tot ea!
arina
tot mezina
arina fortoasa
arina
arina biciclista
doua surori frumoase!
arina razand
ce fac cele 2 surori?
arina... nu-i asa?
pentru a cata oara am ghicit? arina!
da! arina probabil vrea in brate!
anya.. ce ochi ai!!!!!!!!
iar ne-a jonglat mami! aici e arina!
arina
arina
o fetita frumusica! cum o cheama, cum o cheama? ANYA?
foarte frumoasa! anya!
ne-a topit anya!
si acum vreau premiul
asa-i ca nu am facut nici o greseala?
le cunosc dupa cercei (si nu numai! )
mi-a placut sa ma joc... 51 de linkuri, n-a fost usor dar mi-a facut mare placere sa ma inscriu in joculetul acesta...
fetele si pe mama lor!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
valen multumesc! imi pare rau ca inca va resimtiti dupa vacanta, ca ines e racita, ca ochii inca nu-s vindecati la toata lumea, insa sper ca in curand sa se rezolve toate... multa sanatate si odihna va doresc. Am observat ca ai vorbit foarte frumos de noi, si tin sa mentionez ca am inteles perfect "aglomeratia" in care ai intrat in momentul in care ai ajuns in Romania, tocmai de aceea eu am insistat sa ne vedem si iata ca ne-am putut vedea, chiar daca nu prea mult, mi-a facut mare placere sa va cunosc si am de zis acelasi lucru... ai 2 fete mult mai frumoase in realitate decat in poze, si fiecare din ele m-a cucerit in felul ei, singura parere de rau majora fiind aceea ca nu am avut ocazia sa ma imprietenesc cu ele, sa le iau in brate, sa le alint un pic...
simo las' ca stiu eu... nu ne mai iubesti ... si ca sa te iertam trebuie sa ne promiti ca ne vedem de 2 ori sau in loc de-o ora-doua intalnire, stam toata ziua
karligutza
sunt mamica Adelutei
Luna1 spune:
La serviciu insa sincer n-am rezistat sa nu ma uit la pozici si ce am vazut eu? Ptiu ptiu, doua mandrete de fete frumoase asemanatoare dar si diferite in acelasi timp. O mixtura nemaipomenita intre mami si tati. Bravo mami de Anya si Arina, ai doua fete sa le pui in rama (si sa le inchizi in poz cand or fi mai mari ca ti le fura baietii iti zic yo)
Eu lucrez din greu insa numai cu gandul la sapt viiotare cand vom fi in vacanta. Hihihihi!
Va pup
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
karligutza spune:
salut si pe restul fetelor care ma tot cautau pe net si numai nu ma gaseau... dar, deja motivul il cunoasteti cu toatele.... a venit vara, nu mai avem timp de stat in casa! implicit la calculator!
karligutza
sunt mamica Adelutei
violetan spune:
Andicu, cum ii dai tu chamomilla? Eu i-am dat cate 3 bilutze in putina apa o data pe zi (dimineata), dar dr mi-a zis sa nu-i dau mai mult de 3-4 zile la rand si mi-a fost teama sa ii dau mai mult de cateva transe de-astea...si eu observasem ca ii face bine. Mi-a fost jena sa o inoportunez again pe alina/anya (ca ea imi spusese de remediul asta, evident), asa ca am lasat-o balta, mai ales ca nici nu i-au mai aparut dintisori. Dar acum vad ca iar il dor rau gingiutzele si as relua tratamentul. Deci, cum ii dam? Pup mult!
Alina/anya, m-ai omorat cu pozele alea arina sau anya!!!!!! Aveti un talent nemaintalnit de aface poze/colaje cu fetitzele. Sunt fenomenale pozele iar comorile tale sunt de o delicatetze rar intalnita! Ptiu ptiu ptiu sa nu le deochi!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
violetan spune:
Karligootzo, esti mortala!!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
valen spune:
Monicabo, suntem mai multe mamici aici care avem copii nascuti la o diferenta de aprox 1 an si 10 luni asa ca poti afla si experientele lor. Intre fetele mele este o diferenta de 1 an si 8 luni si, acum, la aproape 1 an de la nasterea lui Ines, nici n-as spune ca mi-a fost greu la inceput or noi n-am avut ajutor din partea nimanui, am fost singuri. In primele zile, cand o alaptam pe Ines, sotul statea cu sarah; am incercat sa fim mai mult alaturi de sarah, ca sa nu se simta cumva respinsa sau mai putin iubita; si da, uneori vroia si ea in brate cand sugea Ines asa c-o luam, chiar daca ne chinuiam toate 3. Am vorbit foarte mult cu Sarah in perioada aceea si ne-am implicat mai mult in jocurile ei; de cate ori a vrut sa-si pupe sau mangaie surioara, am lasat-o, chiar daca se urca pe ea; i-am interzis putine lucruri si a fost bine pentru toti. Este adevarat ca primele 3,4 zile au fost grele pt ca sarah, cand a vazut ca bebelusul ala plangacios nu mai pleaca de la noi, a inceput sa planga, sa nu ne mai vrea si sa se uite ciudat printre gratiile patutului, dar, cu dragoste si intelegere din partea noastra, a acceptat-o repede. Pt copilul cel mare este esential sa stie ca locul lui este acelasi, ca dragostea parintilor este aceeasi si ca nici un bebelus de pe lumea asta nu-i va lua locul. Doar cand ma gandesc ce mult se iubesc in prezent (imi si vine sa plang) si ce legatura speciala au, cred ca orice efort din lumea asta a meritat. Acum sunt la aceeasi gradinita (pe acelasi etaj) si educatoarea lui Ines ne spune ca sarah vine la geam s-o caute pe sora-sa iar cand o zareste ii zambeste si-i face cu mana. Dimineata se cauta una pe cealalta iar sarah o imbratiseaza pe cea mica si o mangaie pe spate cum fac eu cu ele sau ii ia capul intre palme si o pupa pe frunte. daca Ines se apropie de priza, sarah fie striga la ea fie la mine, apoi se aseaza protectiv langa prinza, sa nu puna Ines mana. Hai ca m-am apucat sa-ti scriu daca e usor sau greu cu copiii si, recitind, vad ca am scris mai mult despre copii si legatura care se creeaza intre ei decat despre greutatile parintilor dar e bine si asa, ca poti trage tu o concluzie.Alina, sunt minunate fetele tale; cu ochiul asta prost al meu, chiar nu vad nci o diferenta intre ele.Andicuwww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by valen
Doar cand ma gandesc ce mult se iubesc in prezent (imi si vine sa plang) si ce legatura speciala au, cred ca orice efort din lumea asta a meritat.
o fi de la conjuctivita
acum serios, mereu ma emotionez la povestile cu frati/surori si cum cei "mari" sunt atat de iubitori si protectori....si eu n-am conjuctivita
karli s-a facut
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
Simo78 spune:
Monica nush daca te-am felicitat pentru carutul roz! oricum, de doua ori nu strica! Si nu te mai lua dupa lume...de comentat or sa comenteze mereu!
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
monicabo spune:
Merci frumos, Simo
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 15+ Ana Maria