Strumfi de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 5
andicu spune:
Alina(Anya) , foarte tare colajul!!! la inceput am zis ca e Arina, apoi am vazut datele pe unele poze si am concluzionat ca e Anya, dupa care am vazut aceleasi hainute pe fetita diferita si iar m-am incurcat! concluzia: frumoase rau amandoua si seamana bine! esti o mama de "pete" fericita!
Karli, esti cea mai tare!!
Violeta, noua ne-a zis dr mea asa : CHamomilla CH9, 3gr/4-5 ori/zi, fara sa-mi zica limita de timp. Am inteles ca exista si cu concentrastie mai mare, poate atunci ce aplica limita...
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi
Anya20 spune:
andicu, multumesc . vacanta placuta si reusita va doresc!
simo...nu stiu cat v-am pus la incercare, caci sunt relativ usor de diferentiat, mai ales pentru cine le cunoaste, dar si dupa tinute...insa cand le-am pus una langa alta, m-au uimit...chiar seamana bine. si eu care credeam ca arina seamana si cu mine ...
monica, a povestit valen f frumos...si intre fetele mele diferenta este tot de 1 an si 8 luni...
dupa "intamplarea" nefericita cu arina, nimic nu mi se mai pare greu. acum, cand le vad asa de fericite, cum se joaca impreuna, cum arina e topita dupa sor'sa si cum o striga pe nume, cum anya o alinta asa cum facem noi (ii spune: "gata iubita mea, nu mai plange" sau "te iubesc de nu mai pot") sau cum vrea sa o pupe atunci cand doarme...mi se pare ca soarta a fost prea generoasa cu noi...ii spun mereu sotului ca noi nu realizam cat suntem de fericiti. la inceput a fost poate mai greu...anya vroia si ea la san, dupa cum bine te-ai gandit, vroia in brate, vroia sa manance si ea cand manca bebe etc. imi amintesc ca atunci cand am adus-o de la maternitate si am pus-o in patut sa doarma, anya s-a strecurat in camera ei si i-a aruncat un covrigel in pat..."sa manance si bebelusul".
despre faptul ca andreea trebuie pregatita inainte si trebuie sa i se explice ce se va intampla...a scris valen si nu mai insist.
cafera
karli...esti fantastica! cata rabdare ai avut...dar recunosc ca meriti premiul cu prisosinta. cand ne vedem, iti fac o placintica de-aia buna
luna, multumesc . "o mixtura intre mami si tati" e frumos spus si ma flateaza...se vede ca tii cu mine
vio, multumesc . tu esti dragutza ca de obicei. las' ca vin odata cu fetele sa le vezi...desi cred ca n-o sa am loc de tati sa ma laud. cred ca va face capul mare in fiecare zi. pai fete ca ale lui...ma intelegi...
chamomilla se da in 3 doze, 2 in prima zi si inca una ziua urmatoare. apoi astepti efectul. dupa cateva zile, cand efectul scade, repeti o doza, apoi iar faci pauza cateva zile, ii mai dai o doza... si tot asa, cat timp este nevoie. sper ca am fost clara.
valen...ma umfla si rasul cand ma gandesc cum vedeti voi...desi nu e deloc roz situatia.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
violetan spune:
Simo, esti tare!! Ce-am ras!!
Alina/anya, abia astept!!! Oricand vrei!!!! Da un telefon si se aranjeaza!Da, danutz (cum ii zicem noi hihi) abia asteapta sa intrebe careva ca se starneste! Si noi toti ne strangem in jurul lui ca in jurul focului de tabara si cascam gura. Eu sunt responsabila cu starnitul si datul apei la moara. Ma impresioneaza pana la lacrimi faptul ca vorbeste cu mandrie nedisimulata si fara nici o problema despre cresterea copiilor, sarcina, nastere, travaliu, manevre etc etc. Alti barbati se simt stanjeniti si, chiar daca stiu le e jena sau se simt mai putin macho daca o fac. Tot respectul, jos palaria, sa-ti traiasca si sa va iubiti pana la adanci batranetzi! Si asa parinti cum sunteti, meritati toata fericirea pe care v-o aduc fetele!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
violetan spune:
Andicu, multumesc!
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by violetan
Simo, esti tare!! Ce-am ras!!
Alina/anya, abia astept!!! Oricand vrei!!!! Da un telefon si se aranjeaza!Da, danutz (cum ii zicem noi hihi) abia asteapta sa intrebe careva ca se starneste! Si noi toti ne strangem in jurul lui ca in jurul focului de tabara si cascam gura. Eu sunt responsabila cu starnitul si datul apei la moara. Ma impresioneaza pana la lacrimi faptul ca vorbeste cu mandrie nedisimulata si fara nici o problema despre cresterea copiilor, sarcina, nastere, travaliu, manevre etc etc. Alti barbati se simt stanjeniti si, chiar daca stiu le e jena sau se simt mai putin macho daca o fac. Tot respectul, jos palaria, sa-ti traiasca si sa va iubiti pana la adanci batranetzi! Si asa parinti cum sunteti, meritati toata fericirea pe care v-o aduc fetele!
ei, hai ca m-ai facut sa plang...
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
violetan spune:
Fetelor, stiti ce vroiam sa va propun? Haideti sa ne postam si noi separat, undeva poze cu noi. Eu as vrea sa va cunosc, mai ales pe cele cu care n-am vazut foto sau foto recente. Mi-a venit ideea in parc ieri, vazand o gramada de mamici si puteam sa jur ca multe erau de pe forum...ce ziceti? Cine are chef? Si cand zic poze, zic ceva f recent si mai in prim plan, sa va recunosc daca va zaresc
Se baga careva?
violetan spune:
Alina/anya, hihi dupa ce am recitit ce am scris am bazait si io.
Si abia acum am vazut ca mi-ai explicat si cu chamomila, sarumana. Nu era "bate shaua sa priceapa iapa"
CarlaV spune:
Monicabo, si eu zic sa nu pleci urechea la "binevoitorii" care iti spun cat de naspa o sa fie cu 2 copii mici, probabil pentru ei si cu un singur bebe tot nasol este. Curaj, o sa fie superb!
Parcul IOR este cel mare, cu lac, taiat in doua de podul de pe str. Liviu Rebreanu, cea cu Magazinul Titan si oficiul postal. Daca ai drum, prin zona, da un semn pe PM, mess sau tel. si ne vedem cand vrei.
Azi am muncit ca nebuna, fara pauza de la 3pm, dimineata am stat pe drumuri. Merg sa spal bebe si sa suga de noapte, va pup pe toate.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ddanagh spune:
Anya f frumoase pozele. Eu le-am deosebit dupa par: Anya avea ceva mai mult
Eu am fost/sunt tare suparata. Nepotelul meu si-a rupt mana din cot f rau. Asta seara l-au operat si i-au pus doua tije in cot. Ne consoleaza doar faptul ca nu s-a lovit la cap. A cazut de pe bicicleta. Era terminat dupa bicicleta- a avut vreo 5 pana acum insa de ceva timp o avea stricata. I-au cumparat saptamana trecuta una noua. Dupa ce a facut o tura cu ea i-a zis lui mama 'ca-l inteapa inima de fericire'
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.youtube.com/watch?v=ROMvWPsOyl0" target="_blank">filmulet - 9 luni
ddanagh spune:
Mi-am adus aminte ca vroiam sa mai zic ceva.
Valen si eu speram sa va cunoastem,si pe voi si pe Anya si pe celelalte fete, intentionam sa venim de la Ploiesti insa a fost vremea prea imprevizibila in acea perioada. Si le luasem si eu ceva fetelor, ceva simbolic adicatelea cate o mica jucarioara. Insa parca am avut gura aurita cand le-am luat : am zis sa le iau diferite ca daca nu ajungem, si, uite asa, primea Daria zilnic cate o jucarioara noua. Tare incantata mai era de ea pentru 2 minute
Imi pare rau ca v-a fost oarecum umbrita aceasta revenire acasa de oboseala. Nici nu imi inchipui cum ar fi. Eu una nu prea rezist, daca mi-e somn apoi mi-e somn, devin f taciturna cand sunt f obosita.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.youtube.com/watch?v=ROMvWPsOyl0" target="_blank">filmulet - 9 luni