Strumfi de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

M-am invrednicit si am mai pus si eu ceva poze cu iezii mei.

De dimineata am avut timp sa rememorez mai ales primele zile din viata lui Bogdanel .Astea au fost cele mai grele si mai solicitante .Nici nu as putea descrie in cuvinte cam ce am trait atunci ,dar sunt multe mamici care au trecut prin experiente asemanatoare (Alinele imi vin acum in minte )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

LA MULTI ANI, BOGDANEL!!! sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai bun, caci esti un copil special, foarte norocos.
gabiarama si felicitari pentru ca esti o mama-model!!!

mamii...stai ca nu pricep...cum adica "te-am inteles gresit"? nu prea stiu ce-ai vrut sa zici

la multi ani aniversatilor de astazi, fie ca isi serbeaza numele sau o lunita in plus!!

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Intru si eu sa urez cele mai frumoase ganduri si La multi ani pentru Bogdanel de gabiarama
eu n-am mai vazut demult poze cu voi si am ramas foarte placut surprinsa de cat de mare s-a facut, e baietel in toata puterea cuvantului, nu ca nu era pana acum, dar are niste trasaturi asa frumoase si ce sa mai zic, ai niste ieduti super!

Jasmine merge bine, chiar si singura face destui pasi si exersam pe teren accidentat.
Eu nu am timp deloc de forum si altele pentru ca mai toata ziua suntem ori in parc, ori daca acasa pentru mancare si somn-ea, eu cu altele si iar afara, fiindca toata ziua merge si cerceteaza.
In parc avem tot felul de intamplari, unele mai frumoase, altele mai urate dar oricum ii place afara foarte mult.
Incerc sa mai citesc putin din urma.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Am vazut poze cu iezishorii gabitzei (inca o data sa-ti traiasca frumosii) si tu sa fii sanatoasa, mamico! si cu sabinutza carlei. Superb!
Carla, 3 chestii am sa-ti zic. Prima: daca tu esti aia slaba cu coditze lungi impletite mi se face rau de cat de bine aratzi; a doua: poza in care doarme sabina pe burta e de-o dragalashenie infinita si a 3-a: poza aia cu cainii in piscina e pacat sa n-o trimiti la un ziar!!! Infernal, mi s-a ridicat parul maciuca in kap! Ce natzie suntem si noi, nu vreau sa mai comentez ca sunt prea revoltata si cine stie ce avertisment primesc Ai scris cumva in urma la ce hotel/ in ce statiune ai fost? Presupun ca mamaia, dar hotelul? Ai voie sa scrii, nu? Pup

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Gabi, La Multi Ani pentru Bogdan!! sa fie sanatos si sa te/va bucure, alaturi de ceilalti doi iezi, pana la adanci batranetze!! doamne, cum trece timpu....mie nici nu-mi vine sa cred c-am nascut.
La multi ani si celor care-si serbeaza azi onomastica!

Violeta, pana la urma, am ales sa duc drept cadou 2 rochite super de la "next", cu palariute asortate, si o jucarica - un soi de moara de apa, care se lipeste pe faiantza din baie.
Anya, nici Olga n-a fost plina de par pana de curand (nu ca acu ar fi). deja fetele vorbesc de tuns si moatze, noi poate la majorat.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!
Violeta, da, asa arat eu...de liceu, facultate..si am 29 de ani si... In decembrie fac 30..deci iti dai seama.
Si la nastere, toti medicii de garda care faceau vizita zilnic, ma tot intrebau cati ani am, 18? Si eu aveam cu 10 mai mult...
Carla si Violeta, mi-am notat datele voastre.

Vreau si eu sa va intreb, daca stiti, am sunat si medicul: De aseara Andreea are niste scaune mai moi, ca si cum s-ar fi stricat putin la burta, nu sunt chiar apoase ca pipi, dar sunt mai moi si mai apoase. Am sunat medicul si zica ca s-ar putea sa-i fi fermentat ceva in burtica, sa nu-i mai dau pe moment alt fruct decat banana, sa nu-i mai dau cartof, si sa-i dau ceai de menta. Alte sfaturi, ce as mai putea face?

Si eu ma confrunt cu o stare de rau, am vomat, m-am trezit de dimineata cu o stare ciudata, am mancat ceva, si mai tarziu am dat afara , nu stiu ce sa mai mananc ca dau afara, nici nu stiu ce sa fac, mai sunt si insarcinata...sper sa-mi treaca, dar ma simt cam slabita...

amethyist, ma bucur sa te recitesc.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 15+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Gata, se da liber la party!!!

La Multi Ani, Bogdan! Gabi, felicitari, sa-ti traiasca mezinul, sa fie sanatos si norocos. Petrecere frumoasa si numai bucurii si fericire intregii familii. Sa fii mandra ca ai de ce, esti o mama extraordinara si ai trei puiuti minunati.

La Multi Ani celor cu numele Elena si/sau Constantin!

Am retinut ca m-ati tras de maneca ccc cu pozele, promit sa rectific situatia.

Of, ce dragi imi sunteti, pupaturi la toata strumfaria,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La multi ani iedul cel mic Bogdan! Sa fii fericit si sanatos alaturi de mami, tati si fratiorii tai mai mari!

La multi ani Constantini si Elene!

Am vazut poze cu Oguta si Adeluta pe care ma incapatanez sa o numesc karliguguruta ca doar e "finuta" mea din pct asta de vedere. Nu mai zic ce frumoase sunt, Olguta in bile si Adeluta la fuga cocosand-o pe mami.

Simo Matei. Bravo, ai flacau mare acu sa te tii alergatura.

Noua ne face Adelise surprize din ce in ce mai "frumoase" duminica a reusit sa cada cu gura de marginea la pat de care se tinea si vreo 30 min m-a chinuit sa vad de unde sangereaza, avea gura plina de sange. Am plans la greu mai ales ca acum merge de-a buselea peste tot cu o viteza uimitoare si se ridica mereu pe mobile deci oricat as sta langa ea tot se pot intampla accidente. In plus ma pregatesc sa-mi iau portite la scari ca deja prezinta un interes uimitor sa se dea de-a berbeleacul, am stat cu o treapta mai jos sa vad daca ar sari si se arunca fara nicio jena. Asa ca daca vedeti cum arata casa mea, o mai pun in tarc 15-20 min dar urla ca n-are loc sa se desfasoare asa ca eu toata ziua dupa ea prin casa, pe sub masa, scaune etc.

Va las ca am de spalat si facut bagaje.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Gabi poza asta e de milioane, cred ca ti se umple sufletul de iubire si ochii de lacrimi cand o vezi, cand vezi iezii asa frumosi unul langa altul.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

La multi ani Bogdanel!! Sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta frumoasa!!! pt. gabiarama.ddana, mamiiwww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput