Strumfi de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
gabiarama spune:
E petrecere in strumfarie ! Am pentru toata lumea cite o felie de tort si sampanie !
Multumesc mult pentru urari
La noi in casa nu se prea simte ca e sarbatoare .Toata lumea e plecata ,sunt singura cu Bogdanel si el inca doarme in masina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
frumos! si eu mai astept sa se trezeasca Adeluta cand adoarme in masina fix inainte sa ajungem in fata blocului...
Simo n-ai spus ale cui sunt legaturile .... eu nu ajung la lacrimi, dar e atat de frumos rasul colorat al Adelutei mici.. rad si eu odata cu ea.. iar cand o face sotul sa rada, rade ea, rad si eu si el se 'oftica' ca "ia uite ce mai radeti voi doua!" (practic bate apropouri la mine, ca de ea nu-i problema, ca doar pt.ea face pe-a clovnu'); Eurovision, Megastar, adevarul e ca nu au fost prea mari diferentele
... m-am cam plictisit la amandoua... iar astia de la eurovision parca erau la CIRC, PLOAIA STELUTELOR, TEATRUL DE PAPUSI sau chiar TEATRUL DE NEBUNI.... vreo 3-4 ce s-au comportat mai ca la Eurovision... ori poate sunt eu batuta in cap si ei iesiti din tipare....
karligutza
sunt mamica Adelutei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
LA MULTI ANI BOGDAN! Doanme ce repede trece timpul!
La multi ani! tuturor celor care poarta numele Constantin sau Elena.
nico, mami de Andra si Alex
andicu spune:
LA multi ani Bogdan pt primul anisor!!! sa fii sanatos, fericit si cuminte! Gabiarama, sa-ti traiasca Iedul Mic si sa va bucure inimile toata viata!!!
La multi ani COnstantini si Elene!!! Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi
Alinutzaa spune:
La multi ani Bogdanel! Sa fii sanatos, fericit si norocos! Gabi sa iti traiasca iedutul!
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Constantin sau Elena (si derivatele)
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
mamii spune:
Multi ani traiasca multi ani traiasca LAAAA MULTIII ANIIIIIII.Cine sa traiasca? Cine sa traiasca?? LAAAA MULTIII ANIII..BOGDAN sa traiasca Bogdan sa traiasca LAAAA MUUUUUUUUUULTTTTTTTIII ANIIIIIIII
Anya imi pare rau ca m-ai inteles gresit..Incepusem sa va cred ceva gen WonderWoman care nu obosesc niciodata ...
Imi pare tare rau pentru Valen cu conjunctivita si ca nu au stat linistiti in vacanta in Ro..Si totusi Valen a explicat foarte bine ceea ce simtim cred ca mai toate dintre noi cele care stam in 'afara' cand venim acasa..Eu una aici ma simt ca intr-o cusca.Poate in alte tari e mai altfel lumea o fi mai primitoare...aici nu.E foarte greu sa nu ai pe nimeni ..Macar niste prieteni..cunostinte..amici...cineva cu care sa mai schimbi o vorba.
Si totusi ii multumesc lui Doamne Doamne ca suntem sanatosi!E foarte greu...
Acum sa va zic de noi Ale a inceput sa mearga singur...Adica se desprinde si merge pana unde il tin picioarele ..Suntem cu okii pe el!
Felicitari lui Matei de Simo pentru pasul facut
In alta ordine de idei aici ploua Cu GALEATA de 2 zile E perdea de Ploaie afara...Azi noapte a tunat asa de rau ca s-a miscat casa din toate incheieturile parca ar fi fost cutremur..
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
Ioana75 spune:
La multi ani Bogdan! La multi ani Elene si Constantini!
Noi sintem bine, dar nu mai am timp sa deschid compul acasa. Va .
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
violetan spune:
Buna dimineata, strumfarieeee! Lavi, multumim de cafea.
Deci:
La multi anisori cu multa sanatate si toate urarile minunate pentru bogdanel constantin!!!! Sa-ti traiasca iezishorii, gabitzo!
La multi ani tuturor elenelor si constantinilor si multa multa sanatate!
Felicitari pentru primul pas lui matei de simo si celorlalti strumfishori umblatori si mergaretzi.
Noua ne iese al 7 l-ea dintzishor jos si lui mami ii vine sa-l pape!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madabout2003/madabout2003.jpg)
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
La multi ani strumfilor sarbatoriti astazi in special lui Bogdan Constantin care implineste primul anisor!! La multi ani Elenelor i Constantinilor!!
V-am citit in fiecare zi dar nu am mai avut timp sa mai scriu si parca nici nu prea ma mai regasesc pe forum.... Emily e bine are 76 cm si 9.300, in fiecare zi face ceva noi, ne imita, vrea sa mearga, canta, danseaza, ne pupa ...
Am admirat poze cu strumfi care de care mai frumosi, nu vreau sa fac o lista sa nu uit pe cineva...
Daca se cineva de lista de slabit, am ajuns si eu la 69.5, mai am un pic pana la 65 dar e din ce in ce mai greu
MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
La multi ani Bogdanel si Elenelor si Constantinilor!
Cafera, Timi, Lavi, Andicu, va multumim mult pentru aprecieri.
Stefania, multumesc inca o data pentru cuvintele frumoase de pe site-ul Sabinei.
Andicu, da, Saby are par mult si cu toate nuantele, de la castaniu inchis la roscat si blond auriu. Ma plangeam cu ceva timp in urma ca i-am taiat bretonul de 2 ori si nu-mi place cum ii sta, iar cu agrafa sau elastic nu ma lasa sa i-l prind. Intre timp a mai crescut si vad ca sta si cu mot. De hotelurile din Mamaia ce sa zic, am stat aproape in toate, de mai mult de 30 ani am stat cate 1-2 luni pe vara acolo. Am ales Bavaria pentru vederea la mare, geamurile imense si garsoniera cu separeu pentru Saby. Partea cu cainii din piscina nu tine de hotel, ci de Primaria din Constanta, unde nu mi-a raspuns nimeni la telefon. Am scanat toata statiunea si la nici un hotel nu era functionala piscina, fiindca nu era sezon...
Timi, da, avem si sosetele roz cu buline albe de la Gap si cele cu dungi si cele doar cu o dunga si vreo doua modele pe rosu, imi place ca sunt antislippery.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"