Strumfi de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

www.youtube.com/watch?v=xxWHiTfzCqc" target="_blank">LA MULTI ANI, BOGDAN !

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Mamii wooow, bravo lui Ale! Lori s-a facut o fricoasa; daca pana mai sapt trecuta facea si ea pasi singurica prin camera, acum merge doar tinandu-se de mobilier Dar mai are timp sa isi recapete curajul.

Violeta facem galerie pt al saptelea dintisor

Mada ca sa nu mai fii supi. Felicitari pt slabit, hai ca mai e putin.

Gabi ai trei iezi cucuieti tare frumosi, in special iedul cel mic cu ochii negri care deja se ocupa de gradinarit?

Ame ne fuse dor de tine Hai ca pun o vorba buna la frumoasa Jasmine ca sa te mai lase pe DC

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Violeta, multumesc mult , da, aia slaba si cu codite si cu sapca eu sunt, cred ca ma vezi mai bine in pozele din "prima oara la mare" de cand avea fii-mea o luna.
Pozele cu caini o sa le trimit la ziare plus la Associated Press, ca am lucrat in presa si mai am relatii. Asa este, erau din Mamaia, am stat la Bavaria Blu, cel de langa Radiovacanta.

Ame, Mada, ma bucur sa va citesc iar.
Gabiarama, ai o familie minunata, bine ca ati reusit sa va mutati, abia asteptam si noi sa ne facem o casuta.

Fii-mea mi-a spart un pahar zilele trecute. Nu stiu cum a reusit sa nu se taie deloc, dar am intepenit cand l-am vazut farame pe parchet .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Olgutzza, nu eu te intrebasem de cadouri, dar daca tot ai zis, de unde ai luat moara ca suna misto rau si vreau si euuuuu??? Pliiiiiz

Lavi, multumim de galerie!

Carla, esti tare! Am vazut si pozele alea. Arati ff bine. Bravo,tata! Si am vazut o poza printre alea de-am turbat: cum statea saby la tine in brate si se uita in ochii tai! Fenomenala poza!!!!!!!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Saru-mana mult de tot, n-am nici un merit, parintii mei au fost slabi mereu. Maica-mea la 65 ani arata ca de 50, d'aia ma crede lumea si pe mine pushtioaica... Asa este, are Saby niste gesturi si niste priviri la care-mi dau lacrimile instant, multe nu se surprind in poze.
Ce zici, daca tot se uita Laur la pozele Sabinutei, le dam ocazia sa se rontzaie odata?

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, ti-am dat pm, apropo de laur plus saby = love si apropo, cum te cheama real? Sau e secret?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Real ma cheama Anca, Carla G. Vianu este anagrama facuta de regretatul Toma Michinici dupa numele meu de fata.
Ma uit imediat si pe PM, ca Saby si-a gasit de lucru cu niste orez expandat, il imprastie prin tot patutul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

gabi m-ai omorat cu poza asta ... imi place mult de tot... si copilul cum mananca, si sarmalele din farfurie, si cum tine furculita in manuta, si masa care e o buturuga (chiar sunt faine masa si scaunul... e o intamplare sau asa ati si intentionat sa faceti? o masa si scaune din buturugi?)... na' ca acuma mi-e si mie pofta de sarmalute; ce frumos sunt invartite te pup ; cum e ziua lui Bogdanel acu' mai pe seara? cu ce surprize s-a lasat? te asteptam maine sa ne povestesti!

ti-am admirat si eu iezii si sunt tare frumosi cu totii! primul iti seamana f.bine tie, al doilea face trecerea intre cel mare si cel mic, practic are si de la tine si de la tati, iar cel mic cred ca seamana f.mult cu tati... iar ochii i-a copiat sigur de la el ca de la tine NU! Esti o mamica frumoasa si norocoasa! sper sa fii si sanatoasa ca bucuroasa te mai face si familia dar te facem si noi pe aici daca vrei.. cand ti-e mai greu, vino ca sa descretim fruntile cu vreun banc, doua pupicei! si multa admiratie si de la mine!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

LA MULTI ANI BOGDAN! doamne cat de repede a trecut anu!!!!!!!!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Bogdan

Sa fii sanatos, intelept si bun! Felicitari, mamico!

Mihai si mami

Mergi la inceput