Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Felicitari pentru micul crestin Alexandru! Asteptam poze!

quote:
Originally posted by Tinna S.
Incepand de ieri puiul meu mic este si el crestin! Botezul a fost f frumos, toata lumea s-a simtit bine...
Inca n-am apucat sa scot pozele, am facut f multe... Cum le scot le pun pe net sa le vedeti si voi.

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ce e super tare la carutul asta pe care-l avem noi este ca are o copertina care se face ca un semi-cerc in jurul copilului. Adica ce am vazut la caruturile astea noi, copertina ajunge la maxim 90 grade, a noastra ajunge la 180 grade. E dintr-un material foarte gros, nu trece nimic prin el, si opac total. Asa ca nu i-am cumparat crema de corp anti-solara. Eu v-am spus, nici carutul (chiar si asa protejat) nu il tin in soare. Dar deja vreau sa o bag in casa intre 2 si 4 sau intre 1 si 4. Este muuult prea cald afara si muuult prea brusca schimbarea vremii.

Acum imi iau marsupiul si fug la cumparaturi, ca aud ca s-a trezit si galusca mica.

See u later!

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

imediat se trezeste terorista lu mami...nu am apucat sa citesc mare lucru....dar
Creato felicitarii pt aniversare si la mai multi anisori fericiti
stiu ca nu te supara intarzierea
Ramo olaaaa si salutai lui bebe R
Shose i o dulcetica mica ,imi place dodoloata ta si iti seamana in ceea ce priveste celulele noi avem limita la 54 kg ,am fost putin contrariata caci sunt cazuri de 180-200 kg iar noi 54???dar e in regula ,le pastram ,eu am avut tot timpul 49-50 hai 52 kg maxim asa ca.....si alina023 cu 17kg dar speram sa se ajunga sa se multiplice in viitor nu??lucrurile mai evolueaza
va pup

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multe lunite si la multi ani clopoteilor nascuti in 18 si 19 ale lunii:
LUCA
IRIS MARIA,
TUDOR MIHAI,
ERIC ADRIAN,
ILEANA SMARANDA,
STEFANIA
Sa fiti sanatosi,fericiti si norocosi!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

AncaDiana, nu am vazut ieri in timp util mesajul,noi tot dupaamiaza iesim, si stam pana pe la 7-8 seara.Hai sa facem schimb de nr tel pe pm si vorbim sa ne intalnim cand iesim.Azi sa vedem cum va fi vremea mai tarziu, mi-e sa nu ploua.
Gatta mi s-a parut ca va recunosc ieri in Herastrau si azi am citit ca ai fost acolo cu Sara, deci voi erati.V-am admirat mult in pozele de la potez astfel ca mi-ati ramas pe retina.N-am vrut sa dranjez, tu daca ma vezi si ai chef, poti sa vii sa ne saluti,bineinteles daca vrei.
Carmeeeeeen ce faci?Iesiti azi?Mi-e sa nu ploua, vedem mai tarziu,nush ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Ven, pediatra mi a zis ca e lipsa de calciu si ca o sa i dau calciu de la 4 luni. pana acum i am mai dat doar la 2 luni timp de 10 zile Visol (5 ml pe zi) si de la nastere cate 2 picaturi de Vigantol pe zi.

Virgo, pe mine m a certat pediatra cand a auzit ca am cantarit copilul mai des de o data pe luna. devin paranoica iar paranoia afecteaza productia de lapte. asa ca il cantaresc doar o data pe luna, de ziua lui :)

Gatta, si Calin sta numai cu mine, cu tati sau cu nasica lui (care ma ajuta zilnic). daca il dau la altcineva in brate face super scandal si ma cauta pe mine. si prin casa cand fac treaba si il las jos e cu ochii numai pe mine. L am rasfatat la maxim. mi am dorit un copil super dulce si lipicios. Asta am primit! Este foarte posibil ca Sara sa fi fost foarte rasfatata o perioada de timp si acum sa isi ceara drepturile.

Ellenuta, welcome to the club :)) nici tu nu poti sa te asezi cu bebitza in brate? parca ma simt mai bine cand vad ca mai sunt si alte mamici in situatia mea.

Honey, vreau si eu la piscina! apropo, cum reactioneaza bebe in piscina? ai incercat? a incercat careva?

Gratiela, credeam ca ii puneai caciulita caciulita. ma gandeam la saracutul Tudoras... bebitzul meu e tare rau la caldura. nu stiu ce o sa facem vara asta. cum e cu aerul conditionat? putem sa ii dam drumul?

Cat despre slabit... n am nici o sansa. bag dulciuri la greu! daca nu pap dulce ma ia cu tremurici si mi se face rau. ciudat. ieri am papat 4 nuga cu stafide si vreo 6 bucati de placinta cu branza. azi am bagat deja vreo 5 bucati de placinta. sombody stop me!! as baga si eu o salata.. dar imi e super frica. calin a avut super colici pana de curand. am facut tot posibilul sa nu ii provoc si eu cu alimentatia mea. in concluzie, pap numai gratar, lactate, branzeturi si atat. mi e pofta de o salata cu rosii castraveti, de toate, mi e pofta de un suc de fructe, mi e pofta de fructe. voi ce ma sfatuiti? sa incerc?

Nemary, e ok pentru piciorute goale pe caldurile astea.. merci de info. o sa incercam si noi lass baby sa vedem ce s o intampla. mi e totusi teama sa nu o dam in extrema cealalta si sa se deshidrateze.

Gratiela, eu il las pe bebe sa doarma in body cu manecuta scurta, invelit cu o paturica subtire. tot vreo 28 de grade in apartament. s-a foit saracutul toata noaptea. am suspectat ca ii e cald si asa. eu am dormit in chiloti dezvelita si tot am murit de cald :O cand il luam la alaptat simteam cum se lipeste de mine si transpira.

Mergi la inceput

Ellenuta si eu mor dupa inghe de lamaie de la toneta din feeria, nush unde sa gasesc la cutie una asa buna insa.Eu caut, de orice fel, numai dietetica sa fie, caci daca nu e diet, are o gramada de grasimi, mai mult de 20% cat are o smantana grasa.
Honey si Virgo, o sa 'introduceti' copii in piscina curand?Mie imi place apa si as vrea sa-l obisnuiesc si pe fi'miu, dar nu stiu de la ce varsta se poate.

Mergi la inceput

Roli 25 pupici lui Marc sa iasa repede si bine maselutele!Cred ca nu-i de loc usor cu doi baietei mici.
TinnaS felicitari pentru crestinare!!
lauraD ce mai face Dimitris?Sper ca a si uitat ca l-a durut!
Apropo de legume, eu mananc salate de tot felul si adaug la ele piept de pui fiert-fac eu, sau rotisat-cumpar din Billa, il alaptez pe bebe si nu-l deranjeaza.Mananc si fructe-capsuni,cirese,portocale,banane,mere,pere-dar nu multe si nu mult din acelasi fruct.Milan trebuie sa deprinda gustul fructelor.

Mergi la inceput

NataliaS am vazut pentru prima oara pozele voaste, ce printese frumoase ai tu acolo,si cu tine trei!Succes mult la gasierea unei bone,stiu ca nu-i usor! Mi-a placut si marsupiul bebelinei,i-as fi luat si eu asa lui Milan daca gaseam,(eu sunt nebuna care-si poarta baiatul si cu "un pic de roz")hihi

Mergi la inceput

Creata ce model de carut aveti voi?
Ramona asa si eu, manac orice leguma sau fruct, dar cate putin.Si eu tot dupamiaza il scot ca in prima parte a zilei mai doarme.
AncaDiana asa si eu,devorez dulciurile,nu ma pot abtine, si cum zicea si Stancutza,pentru mine marul sau chiar banana nu fac altceva decat sa-mi deschida apetitul.Sper sa nu raman cu foamea asta continua si dupa ce voi intarca.

Mergi la inceput