Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
carmen e spune:
Buna fetelor
Ieri am fost la un gratar , dar cred ca din cauza calduri david nu s-a simtit foarte bine, a plans, a fost marait, dar cand am ajuns acasa imediat ia trecut tot, si era cel mai fericit, se rostogolea in pat , radea, era asa fericit, imi pare rau ca nu l-am filmat.
Ema azi cred ca ajungem mai pe seara in parc, pt vreau sa mergem mai intai in careffour la cumparaturi.
Anca daca vrei sa vi la Roata Mare, noi suntem aproape in fiecare zi acolo, dar cred ca dupa 4 o sa incepem sa iesim acum cu caldurile astea si stam pana seara tarziu, cand vrei sa vii ne spui.
Pupici
cum creste
Poze David
Poze Botez
Carmen mami de David Alexandru (11.01.2008)
virgo spune:
Degeaba spuneti voi ca nu e bun cantarul la casa omului , ca eu nu intru in panica asa cu una cu doua . Ma bucur sa pot tine o contabilitate la greutatea lui bebe , ca asa stiu cand a mancat bine si cand nu . Deocamdata nu i-am facut nici un program de masa , suge cand vrea el .
De exemplu , alataieri n-a luat deloc in greutate , astazi cantarul arata o crestere de 120 gr .
Copilul poate merge la piscina speciala pentru bebei - adica temperatura apei de 32-34 de grade , apa fara clor daca se poate , doar cu saruri dezinfectante - incepand cu 6 saptamani . 3 luni este totusi varsta ideala pentru o prima balaceala !
Laura , pentru cicatrici si rani de tot soiul , inclusiv arsuri , crema pe baza de mucus de melc da rezultate spectaculoase !
jelimoni spune:
neata mamici!!noi am fost plecati la alba caci am fost nasi!!sambata am avut nunta, de noapte si m-a dat rau peste cap...
am pus aici pozele de la nunta, ma apuc sa mai citesc din urma ca am mult de recuperat
poze nasit http://84.232.150.23/gallery2/main.php?g2_itemId=1727&g2_page=1
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
emabucuresti spune:
Carmen of,nu mi-l inchipui pe Davidutu marait dar ma bucur ca i-a trecut repede.A fost ce mai calda zi din primavara asta ieri.Ramane in principiu sa ne vedem in parc.Ai PM.
Jelimoni am vazut poze de nasi frumosi,perechea cununata a fost de asemeni reusita!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
gattasalvaje spune:
Zuzici , am intrat cu avant sa va anunt prima incercare reusita de diversificare a Sarei (exceptand cerealele pe care le papa de vreo 2 sapt ) . Azi am facut suculet de mere , am ras 2 mere si le-am stors intr-un tifon si mi-au iesit vreo 60ml. de suc pe care Sara i-a ras din biberon. Mi s-a taiat elanul de tot cand am citit ce-a scris Stoisor ca se incepe progresiv cu o lingurita pe zi , apoi doua , s.a.m.d. Oare sa ma astept la o revolutie in burtica pitikutzei ca a baut 60 ml. din prima ? Si mai am o intrebare : gresesc ca-i dau sucul de fructe cu biberonul ?
Ema , noi am fost ieri in zona cu restaurantele Trattoria si Fattoria si ne-am plimbat si pe la Roata Mare. Mai eram cu o familie cu o fetita de vreo 2 ani. Se prea poate sa ma fi vazut ...de ce n-ai venit sa ma tragi de maneca , mi-ar fi parut bine sa va cunosc pe tine si pe bebe Milan ? Nu vin prea des prin Herastrau ca e departe , eu stau in Titan. Poate in week-endul viitor sa mai venim...
Ma pregatesc sa-i pun Sarei o punguta pt urocultura si poate vrea don'shoara sa faca pishu repede sa mergem la analize. Vreau ca pana vineri sa-i fac vaccinul si trebuie musai sa vedem urocultura , ca inca n-a trecut amenintarea crocobaurului de E-coli cu care a fost infectata la 2 luni.Pana la 1 an tb sa-i fac urocultura lunar
Pupici si vorbim mai tarziu
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
ceska777 spune:
Anca.b,
Dana are dreptate PrimaPAPA Diner de la Peg Perego e f laudat si pe merit. Eu aici l-am luat de pe net cu 139,-EUR si 4,95eur transport. Il gaseam poate in magazin si ceva mai ieftin. 531RON mi se pare mult!!!! La fel am auzit de preturile la borcanele. Si aici sunt mai ieftine, cele simple pe la 0,45/0,55 eur iar meniurile pe la 1,05eur parca. Borcanelul de 190g era 0,85eur. UF!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Anca.Diana spune:
carmen, venim si noi. i am dat pm si emei. dar nu stiu pe la ce ora....
cam bate vantul
stoisor spune:
Jelimoni MAMA MAMA CE NASICA FRUMUSICA....nu stiam eu pe unde mi-ai umblat
Gatta mie asa mi s-a spus .....azi o lingurita maine doua tot asa pana inlocuiesti o masa cu resp suc ,apoi altul iar in complectare laptele insa ce nu ma duce pe mine capul este bun i dau o lingurita da ....si apoi buluc lapticul ???si hai ca o lingurita nu o fi foc dar cand creste cantitatea ce se intampla in stomacelul lor acolo??nu pricep si gata si nu este rau ca i dai cu biberonul dar cred ca este rau ca i-ai dat asa mult din prima pt ca defapt se testeaza treptat toleranta bebelului la prod respectiv ,se introduce numai cate un prod odata ,gradual ....abia apoi amestecuri ....si recunosc ca habar nu am cu ce sa incep si cum sa fac .......tu ce cereale i dai bebitei tale and oance again esti pe formula sau san?
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
ginnette spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Zuzici , am intrat cu avant sa va anunt prima incercare reusita de diversificare a Sarei (exceptand cerealele pe care le papa de vreo 2 sapt ) . Azi am facut suculet de mere , am ras 2 mere si le-am stors intr-un tifon si mi-au iesit vreo 60ml. de suc pe care Sara i-a ras din biberon. Mi s-a taiat elanul de tot cand am citit ce-a scris Stoisor ca se incepe progresiv cu o lingurita pe zi , apoi doua , s.a.m.d. Oare sa ma astept la o revolutie in burtica pitikutzei ca a baut 60 ml. din prima ? Si mai am o intrebare : gresesc ca-i dau sucul de fructe cu biberonul ?
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
[blue]Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Simona,
Eu am inceput de ieri, cu sucul de morcov; ieri a mancat 2 lingurite, azi (i-a dat mama) 4 lingurite - i-a placut tare mult, ca a mai deschis gura;
Mie mi-a fost teama sa-i dau mai mult (mai ales ca ea s-a kklit moale rau de tot, la 2 luni). Mar o sa-i dau peste doua zile.
Cat despre cereale, eu nu-i dau, cel putin pana la 6 luni.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
ancasoare spune:
buna, fetelor, va citesc dar n-apuc sa mai zic nimic... sunt cam depasita de evenimente si obosita dar tot vreau sa va pun ca AM PUS POZE NOI la semnatura