Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTE LUNITE SI ANISORI LUI ALBERT DE DANA, DAVID DE GINA SI NATALIEIDE ALEXIA! SA FITI SANATOSI SI CUMINTI!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roli, nu il fortez, si da papa numai san, nu se plange de foame niciodata da eu is ingrijorata de greutatea lui, de 5.700, de aia incerc sa ii dau si altceva , doar doar o creste in greutate mai mult.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2532645420102497651kvZhPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ceska, asa e si la noi, pt copii pina la 12 ani, iar pe alee se plimba bicilisti, catei, pensionari etc. da' tot nu ma pot stapini sa nu ma gindesc de ce trebuie sa se plimbe toti prin locul ala, exact cind vreau eu sa-mi adorm copilul, si de ce trebuie toate babele sa vina sa zguduie caruciorul si sa tipe "vai ce copil frumos!!!!"...na' fiecare cu interesul lui. eu deocamdata il vad doar pe al copilului meu. cind va creste probabil ca imi voi schimba parerea, dar acuma asta e, avem si noi dreptul la un pic de egoism.

quote:
Originally posted by ceska777

Anca.b,
acuma dupa 2 ore ma gandesc cum reactionam daca eram eu mamica unui Benji de 10 ani gonit de la locul de joaca!!!!!! Pe panoul de la intrare scrie pt copii pana la 12 ani dar nu zice ca si pt bebelusi sa isi faca somnul de pranz: "pastrati linistea, va rugam!"

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roli, felicitari pentru vaccin. Noi inca nu am scapat de el. Imi pare rau de dermatita lui Andrei si de febra lui Marc. sa treaca repede amindoua

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna! Scriu si eu un pic ca am nitel timp. David se uita la Tv si eu imi fac de cap pe forum!

Ma gandeam si eram trista ca eu il culc pe David pe picioare, dar cred ca asta ii este singurul defect (acum suntem in curs de lasare), dar ma bucur ca in rest e cuminte! Cand citesc fetelor ca stati toata ziua cu ei in brate ma infior! Si noi am trecut printr-o perioada din asta si nu puteam sa ma duc nici la baie! Asa ca va inteleg si va compatimesc. Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat copilul asa cum mi l-am dorit: cuminte si istet. Daca ii dau ocupatie (jucarii, televizor etc) nici nu mai stiu ca am copil.

Louiza, nasii tre sa ia hainute pt botez, preferabil albe, ca asa se poarta la botez, panza de mir, fasha, sticluta de ulei pt la biserica, lumanarea si haine pt a doua zi, cand se ia mirul. Cred ca asta-i tot, sa ma completeze fetele daca am uitat ceva.

Ca se dezbatea pe-aici, eu stiu ca sucul de fructe se da in loc de ceai sau apa, intre mese si nu reprezinta o masa in sine. Ma gandesc ca nici nu s-ar satura bebeii doar cu suc la o masa.

Mai citesc si mai revin!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Eu merg pe principiul "ti-e foame, mananca, ti-e somn, culca-te!". Daca nu adoarme sau nu mananca oriunde, inseamna ca nu ii este foame/somn. Mariuca mananca in masina, cu o mana conduc, cu o alta ii dau biberonul (bine, asta merge in Matizul fratelui meu, ca in Octavia nu mai tine, e distanta prea mare), in brate in Carrefour, in telegondola, in parc, in gradina, cu muzica, adoarme pe umar, in brate, in scoica, in pat, in carut, in bassinet (cand inca mai incapea)... My point is... am incercat sa nu o obisnuiesc cu anumite lucruri, la aceleasi ore. NU vreau sa devina nimic rutina pentru ea. Am o amica care il scoate pe baietelul ei in fiecare zi afara, la ora cutare, ca altfel urla cateva ore. Bun, si am intrebat-o ce face daca e naspa rau afara sau daca se simte ea rau sau daca n-are chef. A zis ca trebuie sa faca sacrificii. Ma rog... da, normal ca trebuie sa facem sacrificii, ma astept sa le facem, dar eu cred ca asa cum il cresti, asa il ai. Nu vreau sa o obisnuiesc sa faca ceva numai daca sunt indeplinite anumite conditii. Pentru ca, in cazul asta, nu am mai putea pleca nicaieri cu ea. La mine, cand ti-e lumea mai draga, latra Mati, canta cocosul vecinului, trece tractorul pe camp, tunde Dani iarba... adica zgomote peste zgomote. Si doarme tun, slava domnului! D-asta nici nu-mi fac griji cu plecarea in Austria din august.

Ceska, ce vreau sa zic... este sa nu devii agitata rau cand ceva nu iese cum iti planifici tu. Banuiesc ca e naspa sa fie marait Benji cand nu doarme suficient, dar cum ne invata Miri ca trebuie sa ii lasam sa invete sa adoarma singuri in patut, poate ar trebui sa il mai lasi sa se si trezeasca o data, de doua ori, la zgomote, ca apoi sa nu se mai sperie si sa nu se mai trezeasca. Zic si eu... nu da cu parul, ca sunt bine intentionata!

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roli, imi pare rau de dermatita aia si pup pe MarcTare si apasat sa ii treaca febra.

Creata 4 dintr-o lovitura.Super!!!

Natalia, Albert si David

Eu am reusit azi sa il pacalesc pe bobo sa bea un pic de suc de mar, a baut cam 20 de ml dati cu lingura dar stiti cum: ii bagam lingura in gura si dupa aia poc suzi, si iar si tot asa.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2532645420102497651kvZhPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

o pupam pe Mariuca pe gingiile cu dintisori, 4??? scapaati repede, ce va pasa

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Creatza felicitari pentru dintisori!!

Roli, sanatate lui Marc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor, m-a mancat palma si i-am pus poza Ozanei la concursul celor de la juniorexpo si...n-au selectat-o in finala. aici incepe distractia...s-a innegrit de plans, si-a sters poza la 12 dupa ce au afisat finalistii (sa nu vada colegii ca nu au selectat-o)...stai sa-i explic ca a fost greseala mea, ca sunt si alte fetite dragutze...n-a fost chip sa o imbunez. I-am zis ca pentru mine ramane cea mai dragalasa...degeaba! Ei bine, si eu sunt cam dezamagita dar asta este...poate nu am ales o fotografie mai sugestiva...am pus-o pe asta: http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/2257820718/
acum...ce fac? sa-mi fie invatatura de minte si sa nu ma mai las convinsa sa o inscriu la concursuri de acest gen.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput