Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

..vrem sa ne cumparam apartamnet in Ploiesti...am fost si am vizionat mai multe..unele mai frumoase..altele mai nasoale...ideea e ca am ales unul..care de cum l-am vazut ..ni l-am dorit..si este 100 000 de Eu..3 camere renovat plus mobila si utilitatile in bucatarie..adik aragaz, cuptor..hota..ma rog...termopan peste tot..ioar suparafat este in jur de 90 mp..adik e mare pentru ce apartamente sunt pe piata la banii astia...asa...l-am vazut..ne-a placut..acu incepe super agitatia..speram sa reusim sa luam credit pentru toata suma...ca nu avem nici o letcaie stransa..ne ajuta ai mei sa punem ipoteca si pe apartamentul lor..deci..ne bagam in kk..dar speram sa iesim curand din el...oricum..trebuia sa taiem pisica in 2..ca nu se mai putea cu chirie intr-o garsoniera..plus ca si baba nosatra vrea sa vanda curand...asaaa..m-am descarcat un pic..

ar mai fi multe de spus...adik..despre starea mea psihica..agitata cu vise si sperante ca in sfarsit dupa 3 ani in care ne-am chinuit ..ma rog..hai ca nu exagerez chiar asa..3 ani in care am stat la camin si in chirie...acum sper din suflet sa avem casuta noastra...Sper din suflet sa ne ajute Dumnezeu...visez la momentul cand stefy va avea dormitorul ei..frumoss..ea va fi feriita printre mormanele de jucarii...sunt nebuna..dar numai la asta imi sta gandul...

Felicitari, sa-l stapaniti sanatosi si fericiti! M=-ai facut sa plang. Si noi suntem intr-o sit. asemanatoare: cu 2 copii in chirie intr-un ap. de 2 camere dar ingrozitor de mic. In fiecare zi visez sa avem casa noastra, mare si copii sa aiba camerele lor.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna zuzici dragi,

Multumim frumos pentru urari, astazi am implinit si noi 3 lunite, nici nu stiu cum a trecut timpul, am crescut, avem 6300 g, am plecat de la 3160 g, papam san, am scapat si de colici ca tare am avut de furca cu ele. Ma cam stresez cu programul ei de mancat, sau mai bine zis cu lipsa programului, mananca ff des ziua, bine ca noaptea nu prea ma trezeste, cere doar pe la 5-6 dimineata si apoi pe la 8 si apoi....cam la 2 - 2.5 ore. Ma stresez si cu botezul care este peste 3 sapt si eu nu mi-am cumparat nimic si nu am cum sa fac decat sa o luam si pe ea la cumparaturi cu noi, as avea cu cine sa o las dar nu vrea deloc biberon si nu stiu cum sa o fac sa vrea si bibe mai ales ca o sa incep serviciul ...uff nu stiu cum sa fac.

Felicitari clopoteilor cu dintisori

Imi pare tare rau ca nu pot intra mai des dar nu reusesc sa-mi fac timp ca ziua sunt singura cu pitica si cand adoarme nu stiu ce sa fac mai degraba..curat, spalat, calcat..iesit afara de doua ori cu carut, cu catel...

va pup si o zi cat mai frumoasa

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

LalaD,
ideea era ca ma obisnuisem ca locul de joaca sa fie al nostru in jurul pranzului cand copiii mai sunt la scoala, iau masa etc. Nu ne deranja nimeni, aveam umbra in zilele cu zapuseala...acuma e vacanta si bantuie astia mici peste tot cu biciclete, role, trotinete, bat mingea etc.

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Wow, Creata
4 dintisori dintr-un sut???? Inca 5 faze din astea si v-ati facut norma. Felicitari!
Ieri citeam de ce e natura asa de risipitoare si dupa ce le-a dat copilasilor dintii de lapte ii ia inapoi: incap in maxilarul lor numai 20 dinti, pe masura ce cresc se face loc pt cei 32 dinti ai unui adult.
Thea, sa nu te lasi mai prejos! precis recuperezi diferenta curand, da?
Numai sa nu fie cu febra, plans etc. ca nu mai e fun!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by roli25

In poiana asta am stat sambata sa-l alaptez pe Andrei in timp ce tati si Marc se dadeau cu trenuletu'. E frumos.

Stancuta am vazut te gandesti la diversificare. Daca ii mai dai Sofiei san eu zic sa mai astepti. E pacat sa-i scoti de acum din laptic. La alaptare exclusiva se recomanda diversificare la 6 luni.

Roli, ...m-a emotionat grija ta, pe bune...si nu vreau inca sa-i scot din laptic Sofiei...sunt insa mai multe motive pentru care ma interesez de diversificare: Sofia e alimentata mixt (avem cam 6 mese de san pe zi, si la doua, uneori trei din ele ii dau si formula). In plus, peste 2 luni ma voi intoarce la serviciu...cumva, cumva, o sa trebuisca sa aiba mai putine mese de san pana atunci, insa eu as vrea sa ii dau san dimineata si seara, pana la un an daca se poate! Si scosul meselor de san va trebuit facut treptat, nu stiu cum dar presupun ca in paralel cu diversificarea. Si inca ceva: daca diversificarea o poate ajuta sa ia in greutate mai bine decat pana acum, eu o sa ma bucur, poate termin cu grija asta ca m-am saturat sa fiu permanent preocupata de cat ia...

Oricum acum sunt in faza de informare, o sa vb si cu pediatra sa vedem ce imi recomanda.

Chiar Miri, tu o sa lipsesti cateva ore bune de acasa...cum vei face cu mesele de peste zi ale falcoselului? Problema asta o s-o am si eu un curand :-(

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonab

Acuma sa ma plang si eu un pic: nu vrea bobo meu suc .Nici cu lingurita nici cu biberonul, nici sa nu-l vada.Am incercat sa ii dau si ceai , nici pe asta nu-l vrea.Ce ma fac cu el? Inca acum mai accepta biberonul dar numai cu laptele meu.
Nush ce sa fac, sa mai astept? Sa insist in fiecare zi?
De vreo doua trei zile a acceptat si el suzeta, asa roade la ea de zici ca cine stie ce are el acolo.

Ramona da de ce il fortezi? Daca ai lapte si papa bine nu are rost sa-i dai altceva pana la 6 luni. Are toata viata inainte sa manance de toate, dar lapte de mami numai acum papa si ii prinde tare bine, are tot ce-i este lui necesar sa creasca sanatos.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Hmmm, sa va spun si cateva cuvinte despre noi. Andrei e bine, papa creste e snatos si voios slava Domnului. I-am facut vaccinul de 4 luni. L-a masurat + cantarit, are 65 cm si 6,700 kg. Cu dermatita stam in continuare prost si am aflat de la dermatolog ca dermatita atopica nu e o boala care se vindeca ci o stare de fapt, cu ea te nasti, cu ea mori si se activeaza la anumiti stimuli din atmosfera, alimentatie, cosmetice, etc...vestea buna ca daca s-a activat acum sunt sanse mari sa dispara la adolescenta.

Daaar, sunt f. amarata cu Marc care are in continuare febra mare si s-a dovedit a nu fi de la masele ci de la rosu in gat, mi-e o mila de el pe caldurile aste cu febra...bagam medicamente si speram sa nu fie viral sa nu ia Doamne fereste si pitic Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Stancutza, pai eu zic sa ne intalnim cat mai repede sa facem schimb de experienta, adica fetele intre ele.
Laura Ioana si o pupam si Theiuta precoce, auzi la ea, 2 dintisori
Roli, multa sanatate lui Marc, sa se faca bine cat mai repede

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo hello

ce mai faceti zuzici scumpe? eu nu am avut timp sa intru azi caci dimineata am avut treaba si pe la pranz am plecat in parc ..

laurici Doamne ajuta s-o tina pe Thea dormitul asa noaptea!! si felcitari pentru dintisori!!

gabritzza ai o printesa frumoasa foc!

honey ce frumos explici tu cum se monteaza scoica in masina. foarte tare esti!!

ereena lui Matei frumosul!! si eva e tare dragalasa!

alina succes cu apartamentul!!!

creata 4 dinti .. Doamne. sper sa iasa repede si usor!!

gabritzza Doamne ce sperietura .. bine ca e toata lumea ok si ca e si casuta intreaga!

miri fata .. lasa ca din greseli se invata!! fii cu ochii in 4 si nu te grabi .. ai tot timpul s-o calci!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici

voi le dati din borcanelele desfacute si a doua zi?? as vrea si eu sa iau lui bitzi sa vad cum ii plac .. ea oricum haleste orice .. e voie piersica?? am inteles ca e buna combinatia de mar si piersica de la nestle .. scoate afara bine.. sau sa incerc intai cu 2 lingurite de piersica sa nu fie alergica???

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput