Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Gatta, pe AJ nu prea il scot la soare, caci mi-e frica. El si cand se incalzeste un pic si transpira.... se face rosu rosu.
Mai astept cu scosul la soare, poate prin octombrie asa....cand nu va mai fi asa puternic.

Ramona da, inca mai alaptez. Ii mai dau sic ate-un bibe asa, completare...cand nu ma impac cu el deloc...dar principalul ramane alaptatul.
Si de-aceea nu am mai gustat o rosie din Februarie. Castraveti... la ei am renuntat la inceputul trimestrului 3..caci imi dadeau arsuri infernale. Ce-am mai papat acum, a fost salata verde si.. varza (aici se gaseste la pungi, gata tocata) -mor dupa salata de varza dulce cu marar .Deci, zici ca e ok sa incep sa pap?
Mary, Dariuta e o dulceata. Zici ca presteaza la castanete, pentru dansurile spaniole....ole!!!

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare la toata lumea.
am citit tot de dimineata, in doua transe, dar cand sa scriu... n-am notat deci sa scuzati lipsa de organizare:

tinna, felicitari pt increstinare. incercam s avaz poze dar site-ul mergea aiurea si n-am avut rabdare ca trebuia s aplec, dar promit!

natalia, bine ca s-au terminat emotiile. nu plange dupa tanti, tot tu esti cea mai buna tanti ever:)) doar esti mama lor proprie si personala. te aglomereaza un pic dar castigi timp cu ele:)

lalaD, imi place ideea cu cuburile. se pot face cuburi de-a dreptul, sau e doar asa de pamplezir?

ancasoare, ce mare e stefanuts:) ptiu pe el! ii sta bine in parculets!:))

gatta si stoisor: e bine cum ati procedat amandoua. dar zic si eu ca lala, un suc de fructe nu inlocuieste o masa!!! fructele pireu, da, dar numai sucul nu. cu timpul o sa va cunoasteti bebeii. aveti incredere in ei.

ema, intrebai de rotarix, l-am facut si foarte bine! noi pb de digestie nu avem. si nici nu sterilizez biberoanele. nush daca are vreo legatura, dar io zic ca n-am gresit. aici epidemiile de enterocolita sunt grave si la bebei fac ravagii.

honey, i-am zis pediatrei mele ce-ai patit cu vaccinul lui AJ. s-a crucit. a intrebat cum 5 doze de vaccin in acelasi timp, adica 5 intepaturi. ca intelege doua bucutse, doua pulpite dar in manuta e prea repede sa le faca vaccin. era profund indurerata.

ca veni vorba de pediatra, m-a intrebat cand incep diversificarea. i-am spus ca alaptez si ca as continua si cu biberoanele. n-a zis nici da nici nu. am spus ca maia steptam cam o luna. nu la 4, nici la 6, sa fie 5 si un pic. oricum... sacha se trezeste des noaptea de foame pt ca nu are inca stomacelul obisnuit cuc antitati mai mari...asa ca...penru ca sa se sature are nevoie d emese la 3 ore, adica 8 pe zi in loc de 6. acu muncim sa marim dozele treptat. sa il ajutam sa treaca noptile.
avem 8kg, 64 de cm si suntem perfecti. o scafarlie de 43 si am facut vaccin. am plans de nervi si ciuda, dar acu dormim ca un puiuts cuminte:)) cu burta plina:))

tot az am semnat contractul cu aviapartner. m-au trecut sudori recic and mi-amvazut colegii: vorbitori cursivi si nativi de flamanda, iar trainingu va fi totusi in flamanda... mi-e frica, dar trebuie sa-i birui. le-arat eu lor!

si tot azi, la 8, primesc mashinutsa. am isncris-o de dimineata. urmeaza s-o aduc acasa.kikiki

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gata ne-a trecut socul si am fost la shopping cu vecina. Va preda pe 13 iunie apartamentul si raman singurica pe aici!!! Pana atunci mai iesim la plimbare.....
Noi, adica eu am mai comis o "grozavie". In biberonul de la 10:30 masa care va deveni candva gustarea cu fruct, eu am introdus 30ml de suc de morcov. Deci 170ml lapte+30ml suc de morcov. A ras Benji tot. Luna, bec, nici un strop numai era in sticla. Cred ca de la sucul de morcovi a disparut si spuma care desi- eu nu agit sticla ci amestec cu lingurita - se lasa pe fund, nu a mai fost de gasit!
La 13:00 am gustat iar merele si Benji a descoperit ca e mai hazos sa scuipi cu gura plina decat numai saliva! Sunt curioasa cum vor arata pampersii..... e nasol rau ca am amestecat laptele cu sucul de morcov in biberon? Cum scapam de mere, de sapt viit joi intram la puree de morcov si suc de morcov poate in loc de ceaiul de sete??? Sau suc de morcov diluat cu apa? Sau natural???
Stoisor incep sa nu mai stiu nici eu cum si ce sa fac....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Miri,
ai scris probabil in acelasi timp si nu ai citit ce grozavii am facut cu sucul de morcov azi.
Oricum felicitari pt job, masina si arata-le-o flamanzilor alora. Era iar sa scriu flamanzilor!!!!! Adica puteti citi cum vreti flamanzi sau flaminzi (rupti de foame)!!!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

AncaDiana.... nu, nu l-am bagat pe AJ in piscina. Cum am mai zis, apa e inca rece. Dar chiar si calda de-ar fi.... nu l-as baga,nu inca. Abia ne-am obisnuit cu baita de seara.
As vrea intai sa-l duc la clase speciale, unde invata bebeii sa le placa apa, etc...ca mai tarziu sa-l dau la inot.

Cat despre aer conditionat, noi mergem cu el de pe la jumatatea lui martie. Altfel, am muri de cald.

Eu cu dulciurile sunt circ!!!!! Si ma mai vait ca-s cat balena. Am in congelator vreo 3 cutii a cate 2kg de inghetata ( e preferata mea, pot sa pap fie iarna fie vara...renunt la masa principala usor, dar la inghetata nu)... o cutie de banana cream pie si 3 layers chocolate cake.Asta in afara pungii de mini-snickers si alte chestii pitite prin sertare.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Mariuca a adormit la 3, pe la 4 a avut o tentativa de trezire, iar acum i-am pregatit laptele, ca a mai incercat inca o data sa se trezeasca. Dar doarme tun! Fata cuminte, ce mai! Stia ca vreau sa gatesc si m-a lasat sa produc.

Am vazut poze de Jelimoni, Florina si Monica Doc. Muaaaaah! Va strang in brate, mi-au placut toate-toate!

Jelimoni, hot sexy mama!! Super misto rochia, mai ales ca ai ce arata! Ati fost niste nasi superbi! Iar finuta... wow, are niste ochi verzi superbi! Sa va traiasca, sa fie intr-un ceas bun!

Florina, asta http://family.webshots.com/photo/2567407530102534714wsnPYb e absolut bestiala!! Stefan e foarte expresiv si are si el la paaar, ce n-ai vazut! Ca Mariuca mea! Hehehe... L-am vazut si cu tati, mandru nevoie mare!

Monica, biserica este incredibila! Seamana cu o biserica din Muzeul Satului, superba! Promit ca le voi vedea pe toate, dar acest mesaj l-am inceput la 4.50 si intre timp au trecut vreo 2 ore si ceva. Dar le voi vedea!

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

moni si jelimoni, n-am apucat sa vad poze. promit ca in curand recuperez restante:)

ceska, de fapt tie, tocmai tie uitasem sa-ti "printez mesajul". odata ca lui benji i-am rezervat un timp, numai al lui. nu l-am vazut in poze de cand s-a nascut sau cu mici exceptii pe ici si colo. el va ramane mereu in capul meu legat de imaginea de leagan cu albastru din colt de camera de pe vremea cand ii pregateai cuibushorul. pot sa-ti spun, ceea ce stii deja de altfel, ca e un copil deosebit. e al tau pana in varful urechilor si are ceva ce nu pot defini in priviri. suna a cliseu, dar mi se pare ca va fi un "serios" cand va fi mare. un constiincios, foarte ingrijit, cu caiete luna bec. si va lua de la tine latura artistica. iar fetele ii vor cadea la picioare. pt ca e o combinatie ideala intre giumbushluc si "aplicatie", din ce vad eu in el.
apoi, povestea cu incendiul... si tu reactionezi ca mine la fum. panichez d enu mai stiu de mine. bine ca n-a fost grav si ca sunteti ok.
cu sucu de morcov... eu am zis mereu ca mamele au cel mai bun senzor la ce merge si c enu la copii.cata vreme nu aveti reactii negative - deci benji suporta (oriculm 30 de ml nu e mult) perseverati mai multe zile in acelasi aliment, cresteti cantitatea si apoi combinati cu inca ceva cunoscut. s-apoi daca s eintampla accidente, nu e sfarsitul lumii. doar diareele virale sunt greud e oprit. totul e sa interveniti la timp sa nus e strice flora bacteriana din stomac.

isi... te-am vazut! nu zic unde, dar te-am vazut!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ceska mama ce sperietura ai tras. bine ca s-a terminat totul cu bine!!

moni ce nasha sexi ai fost!! tare bine arati!!

honey sa ne luam de mana .. si eu renunt la masa ptr inghetata .. de lamaie, de portocale .. capsiuni, caramel si nuci pecan .. deja salivez .. si sa stii ca eu pap orice leguma in afara de castraveti ..

miri bulgaru' are 8 kile' ... grasunu' mic si scump. la cat mai multe! sa pui pozute cu masina iar la training sa-i faci praf!

anca.diana si monica doc imi creste inima cand aud ca nu-s singura cu bebe cu senzor de stat jos .. m-a capiat copilu asta ..

anca.soare ce frumos e bb stefan!! e un dulcic!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

diversificarea asta ma da peste cap ... eu ii mai dau din cand in cand suc de mar si suc de morcov .. i-am dat odata si pulpa de mar. dar .. i-am dat si lapte imediat dupa .. am gresit, nu??

trebuie sa-mi iau o carte ceva sa nu fac vreo boacana.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

eu fug la baitza lui bitzi .. revin .. cred ca o sa mai urc ora de baie .. la ora asta ar trebui sa ne plimbam pe afara ..

dar .. inainte dau strigarea ..

ANGIII, IRINUKAA, MITSULEEEE, GINAAAAA???????????

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput