Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
gabrittza spune:
buna buna fetelor!aici suntem si noi,dar azi am stat si am recuperat ca am avut un capitol si ceva de citit.noi suntem in pregatiri de nunta si botez, mai am doar 12 zile pana atunci,emotii cu carul si ma tem pt lapticul meu.sper sa trec cu bine peste asta si sa pot da laptic dariei si dupa eveniment.
va pup dulce si ma intorc sa vad pozici!
gabrittza si
Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze accesorii nunta/botez
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi
asa creste Daria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
honey79 spune:
Gatta , pupici dulcici Sarei (doar o petesc pentru AJ-ul meu) si sper sa iasa bine analizele.Ce chin sa faci urocultura pe fiecare luna. Desi, intr-un fel cred, e mai bine, caci stii ce si cum cu copilul tau. Aici, nimic... nada, niente, nothing, rien.
La 2 luni ne-a chemat sa-i faca vaccinul, acum ne mai ducem la 4 luni.
Nici vitamine, nici nimic.
Doamna nasa Jelimoni...ce frumoasa sunteti. Si ce rochita frumoasa.Sa va traiasca finii si sa fie intr-un ceas bun.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
nemary spune:
Tinna sa va traisca micul crestin si sa aiba o viata fericita. cat despre rude... si mie mi-au spus uni"venim sigur" si cand i-am intrebat cu 3 zile inainte daca vin au zis ca nu sunt siguri asa ca nu i-am trecut la nr.de persoane pt.restaurant si bine am facut pt.ca nu au venit.
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
honey79 spune:
Miri ..nu l-a intepat in manute, ci in picioruse.
Asezat pe masa, pe spate... lasate piciorusele sa atarne.Apoi asistenta i-a prins cu corpul ei picioarele intre masa si burta ei si asa .. trapped, l-a intepat:cand intr-unb picior, cand intr-altul.
Si luna viitoare..adica cand AJ face 4 luni, vom avea 4 intepaturi. Mi se rupe sufletul numai cand ma gandesc.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
gabrittza spune:
am pus si noi poze noi incepand de aici... http://community.webshots.com/album/562962801DipsRS?start=24
gabrittza si
Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze accesorii nunta/botez
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi
asa creste Daria
nemary spune:
Ramona, Honey, Gatta multumim ca v-ati uitat la filmulet. tati este cel care a invatat-o sa tina jucarelele iar ea este tare incantata de zgomotul lor. dar ma bucur ca am reusit sa o filmez fara sa ma vada.
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
Gatta, eu maine dimineata vreau sa merg pana la IKEA asa ca poate ne intalnim maine dupa amiaza in parc. pupam rasfatata
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
botez Daria
virgo spune:
Fetelor , sunt intr-o stare de kk , poate ma lamureste si pe mine cineva : copilul meu isi roade pumnii la sange !!! Asta ce mama mea o mai fi !?
M-am chinuit azi toata ziua sa-i dau altceva sa distruga , dar el ramane indarjit la mancatul degetelor . Are rani pe amandoua mainile . La una sangereaza , la cealalata are batatura !
Stie cineva , vi s-a intamplat ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici Uff nicinu am timp sa citesc mare lucru ca-s rupta-n 14 de oboseala.
Ema sar'na pt poze, dar nu am inteles mare lucru. Adica am inteles asa: partea care tre sa vina peste umar o pun pe dupa scoica (pana aici m-am descurcat
), dar problema e la partea cealalta care vine peste burta. Pe unde, pana mea, o bag (scuzati de expresie
)? Ca mi-a aratat o prietena cum pune ea si nu cred ca-i corect: cureaua vine peste picioarele lui bebe. Aici mi-i dilema cea mare si, pana ma lamuresc, parca vad ca creste fata si schimb scaunul cu unul mai mare
Cynthia sar'na si tie, am citit PM-ul, dar, dupa cum vezi, sunt tot chiauna
Aaa am apucat sa citesc de Dimitrachi Laura
sa-i transmiti multi pupici pe bubita puiului indurerat. Cred ca ti-a sarit inima....mi-e groaza de momentele astea, tot sper ca daca-i fetita va fi mai finuta, mai delicata
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Buna fetele!
Intru si eu la drum de seara sa va spun ce ispravi am mai facut.
Cum sunt disperata ca Ana nu ia bine in greutate si cum am vrut sa incep diversificarea....am inceput-o cu motoarele turate la maxim. Ieri i-am dat Anei cca 5 lingurite cu pire de morcov si mar de la hipp (nu am gasit numai morcov si am luat asa; mai ales ca eu i-am mai dat de cateva ori suc de morcov si am vazut ca e ok). Azi i-am dat cam 10 lingurite din acelasi piure (btw, voicum incalziti piureul din borcanelul desfacut si tinut la frigider? eu l-am incalzit in apa calda). A fost fff incantata de ce a papat.
Acum vine intrebarea: Ana face kk o data la 3-4 zile. Piureul asta de morcov am inteles ca ar constipa. As vrea sa ii dau un ceai de la Milupa care cica regleaza tranzitul intestinal. E ok cu asta sau mai bine bag un suc de fructe (ce fel de fructe inmoaie scaunul?)? uuuff...parca la Luca a fost mai simplu...
Azi am gasit si piure de baby carots dar o sa ii dau dupa ce termin cele 3 borcanele de morcov si mar. Poate nu mai vrea morcov simplu....sa vedeti distractie pe capul meu.
Asa....si alta intrebare: ce se poate intampla daca incepem cu mai multe lingurite dintr-un aliment, presupunand ca lui bebe ii place ce papa? Ar trebui sa fiu mai precauta? Ma gandesc ca alergiile nu prea au cum sa apara decat de la fructe si legume cu potential alergem mare si oricum Ana fiind alaptata la san nu este predispusa la alergii, asa-i?
Sunt o mare...Fulga...am intrat sa intreb iar eu nu am raspuns nici unei fete. Dar ...ma iertati, nu? Promit sa-mi iau revansa!
Va pupacesc cu mult drag si incerc sa depistez pe unde este mesajul cu picnicul. Noi de luni vom pleca la Albena. Sper sa nu fie chiar in saptamana aceea!!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei