Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)
Raspunsuri - Pagina 16
elilov3 spune:
brie ce nesimtit de doctor mama dar te tin nervii nu gluma, chiar parca ai fi fost o tanti de aia de la tara...ce porc...schimbal ca e de belea cu el.
Daca D-ne fereste iese prost TT e de la kk-tul astuia de echo habar nu are sa faca echo...
Lasa nu te mai supi ca superi bulina...incearca totusi la alt doctor
Te pupacesc si iti dau o floare sa iti treaca
14+
toriceli spune:
Brie , ce sa mai spun. Asa superficialitate e ceva care te lasa fara cuvinte. Si sincer pentru TT cred ca trebuie facuta cu o ecografie care sa contina toate datele cu masuratori cit mai riguros efectuate. Imagineaza-ti ca si in conditiile unei ecografii responsabile TT da rezultate fals pozitive . Dar cu niste masuratori superficiale , la ce sa te astepti ? Cam ce distanta este intre C-ta si Buc. ? E chiar asa de mult incit sa nu iti permiti sa nasti la Buc.? Crede-ma tocmai am facut diferenta intre medicii de provincie si cei de Buc. Si chiar exista diferenta ! M-am decis sa nasc in Buc. chiar daca asta presupune sa fac cel putin odata pe luna un drum de cca. 260 km iar cu bebe dupa nastere ff mic , un drum Craiova Buc. , plus alte incoveniente si cheltuieli suplimentare.La ce imi foloseste Craiova daca duhneste a rautate si superficialitate ?
Iar pentru mine conteaza nu numai medicul ci si mediul . Toate , absolut toate mamicile din cercul meu de cunostinte au iesit din spital depresive si traumatizate din cauza mediului si a modului absolut infect in care au fost tratate de restul personalului , chiar daca au avut o relatie foarte buna cu medicul care le-a asistat la nastere. Cit conteaza ? Conteaza cum debutezi . Nasterea in sine este un eveniment destul de traumatinzant , in special prima nastere. Am observat diferenta dintre la mamicile care au nascut in conditii civilizate cu personal civilizat , mediu si aparatura adecvate secolului nostru si cele care au nascut in Craiova ,ultima nastre a avut loc pe 05.05.2008 , fina mea - Elilov poti sa confirmi sau sa infirmi. Cum am facut aceasta constatare ? Mi-am luat inima in dinti si le-am contactat in privat pe mamicile care postasera mesaje optimiste rf. la Spitalele si medicii cu care au nascut. Si aici pot spune la fel : diferenta exista si conteaza. Asa ca iubita , vezi ce faci cu medicul asta aerian . Si poate iei in calcul msi alte variante. 
Toriceli
17+
monicabo spune:
Brie, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat, intr-adevar, cam superficial dr-ul ![]()
La TT am fost si eu ieri, dar nu cred ca ne-am intersectat, caci nu mai era nimeni in momentul ala. Eu am fost pe la 12..
Nu stiu ce sa-ti zic sa te incurajez, mai bine, faceai la altcineva o eco de urgenta daca aia nu era buna...
Catalina, cu utrogestanul nu stiu ce sa zic, doar ca poate, cum zic si fetele sa mai intrebi inca un medic...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
15+
Ana Maria
elilov3 spune:
toriceli confirm cele spuse de tine conditile acolo sunt de kk-t, insa sunt si unii doctori buni in craiova toata stima pt doamna Tudorache si D-nul Cernea
numai fi supi brie eu merg 360 km pana la buc ca de pt bb fac orice
14+
loren@ spune:
Brie super nasol doctorul asta..din punctul meu de vedere un doctor trebuie sa fie ok de la inceputul sarcinii, pina la nastere inclusiv, asa ca fetelor daca simtiti ca doctorii nu sunt in regula schimbati foaia si cautati altul...trebuie sa gasim doctorul potrivit!
Bianca Andreea
Larisa Iris
15+
kita spune:
Plese HELP:
Am o usoara scurgere maronie; acum la WC am vazut-o a fost o singura data pe servetel, apoi am continuat sa ma sterg dar nu s-am ami luat nimic; Ce sa fac?
Kita
cu fulgulet +11S si Andrei (10.02.2005)
brie spune:
mav, da am rezolvat cu Peteanu.A fost foarte amabil, mi-a zis ca azi e sotila lui la cabinet, dar la ora 3.30 cand ma duc eu acolo va veni si el. Imi vor face un eco amanuntit si il trimit ei pe fax la Genetic Lab. Nu i-am spus nimic de Cristureanu pt ca era jenant, i-am spus doar ca m-am hotarat sa nasc in Cta.
Asa ca multumesc frumos pt ajutor, dar astazi amandoua in acelasi timp vom fi la eco.
Dupa ce terminam sunam si ne vedem in Tara Piticilor cu copiii.
Peteanu este medicul cu care eu am nascut prima data.
maryb, cand ajung in Buc, cred ca vineri sau sambata, te sun sa ne vedem la o limonada.
elilov, kita, corina lorena, monicabo, NICI NU MAI AM LA CE SA MA GANDESC. este deja schimbat de cand i-am inchis usa cabinetului.Si eram indoita de la inceput.Prima data in octombrie mi-a zis ca e totul perfect cu mine si ca multe femei m-ar invidia si ar vrea sa aibe uterul si ovarele ca ale mele.La a doua intalnire eram insarcinata in 9 sapt si mi-a zis ca am un chist pe ovarul stang de 4 cm !!! Dar nu-i bai ca nu ne intereseaza nu ne incomodeaza.Si ca am si uterul bicorn!! Si i-am zis ca in luna octombrie nici macar nu a amintit de asa ceva, cum se puteau face asemenea transformari in numai 3 luni??
Si mi-a zis ca sa nu dam importanta ca nu e ceva grav.
Vineri la a treia eco nu a maipomenit nimic de chist sau de uterul bicorn, dar a zis ca am un nodul mare pe taietura de la cezariana de pe uter.Si l-am intrebat iar cum de nu s-a vazut pana acum??
toriceli, nu e vorba de bani. Eu trebuie sa nasc prin cezariana si in Buc nu am niciun ajutor si ar insemna sa o mut pe mama cu totul in Buc cu mine.Ea nu ar spune nimic saraca, sunt convinsa, dar asta inseamna ca pe tata trebuie sa-l lasam in cta singur si el e o fire mai comoda asa, invatat mai prost, pune masa, scoal'-te masa.
Asa ca preferam sa ne mutam noi aici 3 saptamani in Cta la mama pana imi revin eu putin.Dupa ce sunt bine teapana pe picioare imi iau copiii si ma mut in Bucuresti.O sa-mi iau si bona pt ajutor atunci, dar in primele saptamani, stii cum e.....una este sa fie mama langa tine, alta e bona.
16+
dandusa spune:
Diana,
fetita ta este adorabila...,poza in care lectureaza este deosebita...,are asa un aer matur...
,sa va traiasca...
Brie,
stiu de la tine ca te-a chemat la 14.00 si mai stiu ca te-a "strecurat" printre programari...,practic tu nu ai avut programare...si banuiesc ca din acest motiv a fost asa expeditiv...nu vreau sa-l scuz sub nici o forma...,doar ca acest comportament l-am vazut la 7 saptamani,cand si pe mine m-a strecurat printre programari,tot la ora 14.00 m-a chemat...,tot pe fuga...
pe cand vineri am fost cu programare si s-a vazut diferenta dintre consultati...,era ca de obicei...
Mamica stralucitoare
16+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
toriceli spune:
Kita observ ca esti din Bucuresti. Incearca in primul rind sa iti suni ginecul si daca nu reussesti sa iei legatura cu el incearca un eco transvaginal la orice cabinet care are eco 3D si accepta proceduri de urgenta.
Mai frate da" sunt asa unele zile de iti vine sa bati pe cineva !
Toriceli
17+
brie spune:
dandusa, scuza-ma dar asta nu este un motiv.Chiar ma bufneste rasul.Eu m-am programat acum 3 saptamani la el prin telefon, dar mi-a facut el loc pt ca era agenda incarcata.Eu am fost acolo la 14 si mai era doar o doamna in fata mea, ATAT ! Deci nu era super aglomerat sa zici ca-l mai impingeau programarile de la spate.
Doi la mana, era vb de o echografie pt TT. El se joaca cu viata copilului meu si cu psihicul meu?
Trei la mana, daca era asa solicitat la cabinet de ce nu m-a chemat in spital dimineata dupa ce isi termina el cu nasterile.Noi doi am mai vb la telefon dimineata pe la 9 sa-mi confirme daca ajunge si el la ora 14.
Scuza-ma ca nu iti impartasesc parerea.Sunt subiectiva 80% pt ca e vorba de copilul meu.............dar mai bine lipsa decat asa.
Poate si in ziua cu pricina va avea 7 nasteri si pe mine ma expediaza la vreo moasa sau la medicul de garda ca nu aveam programare sa nasc in ziua aia.
16+