Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)
Raspunsuri - Pagina 17
catalina2307 spune:
Grecii mi-au trimis azi fax cu restul analizelor:
full blood carent, hemoglubin electrophoresis and sick cell anaemi test, blood team (B. Rhesus) .Nu ma intrebati ce-s astea ca habar nu am. (mai clar de atat le am in greaca dar pana nu imi vine sotul eu nu pot face nimic. Poate brie? )
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
catalina2307 spune:
kita acelasi lucru l-am patit eu ieri.Azi vad ca s-a oprit. Dureri ai de vre-un fel?
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
BraveGirl spune:
Kita- si eu am avut mai de mult cateva pete maronii. Am fost la control si totul era ok si mi-a explicat dr ca se mai intampla datorita modificarii mucoasei uterine. Si daca e maro si in cantitate mica, sa nu ma ingrijorez.
==========
Corina
11+
My baby
Albumul meu
andreyutza spune:
Buna fetelor!!
Ma numesc Cristina si sunt o proaspata
. Sper sa ma primiti si pe mine in "familia" voastra.
Sa va dau datele mele:
DN: 18.09.1976
UM: 17.03.2008
DPN:22.12.2008
V-am mai citit pana acum dar n-am indraznit sa intru in discutii. Vroiam sa fiu eu sigura ca bebe e bine. Ceea ce m-a stresat pe mine pana acum a fost ca in afara de dureri de sani nu am avut nimic. Nu greturi, nimic, si de aceea ma gandeam ca poate e ceva in neregula. Acum sper ca totul va fi bine pana la capat si vom fi cu toate fericite cand ne vom tine ingerasii in brate.
Vineri am fost la eco si am vazut cum ii batea inimioara. Nu trebuie sa va mai spun ce sentimente sunt in acele momente pentru ca sunt sigura ca le cunoasteti.
Eu sunt la doc. Mihaela Lungu si voi naste la Caritas.
A aparut minunea in viata mea!!! Criss
http://bd.lilypie.com/UjbYp3.png.png
8+
elilov3 spune:
kita catalina iubitele ia calculati voi i cazul in care aveati un ciclu regulat nu cumva in ziua cu scurgerile trebuia sa aveti menstra si noi am trecut prin asa ceva si la primul bb si la al doilea...va trece odata ce sarcina va mai creste in saptamani. Eu mi-am subliniat pe calendar zilele respective in fiecare luna sa stiu sa stau cuminte fara efort sau alte cele.
voi faceti cum credeti de cuvinta daca va linisteste mergeti la doctorul vostru sau la echo
Va pupacesc sa va linistesc
14+
brie spune:
andreyuta, bine ai venit printre noi.Iti doresc o sarcina usoara si la termen.Esti o fericita daca nu ai greturi sau stari de rau.Asa am fost si eu la prima sarcina, dar la a doua total invers.Asa ca stai linistita, nu e nimic rau.Bb tau este mai cumintel si nu vrea sa-ti creeze probleme.
Datele tale vor fi trecute in lista de o fata care are parola, dar sa nu te superi daca nu va fi astazi.E vorba de cum au si ele timp.
16+
loren@ spune:
Kita scurgerile maronii nu trebuie sa te panicheze..eu stiu ca sunt normale..!Eu la Bia prin sapt. 10-11 am avut scurgeri singe rosu rosu...si am fugit panicata la doctor unde se pare ca era de la inserarea placentei si doctorul mi-a dat atunci tratament cu pregnyl..la tine nu e motiv d epanica ca sunt scurgeri maroni..!
Bianca Andreea
Larisa Iris
15+
catalina2307 spune:
Brie daca imi poti da o adresa de mail sa iti trimit toata lista(este scanata si nu merge cu copy - paste)
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama