Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)
Raspunsuri - Pagina 18
loren@ spune:
Diana si eu ti-am admirat printesa.este SUPERBAAAAAAAAAAAAAAA!
Bianca Andreea
Larisa Iris
15+
dandusa spune:
Toricelli,
felicitari pentru miscaretz
Mamica stralucitoare
16+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
BraveGirl spune:
Andreyutza- bina ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
==========
Corina
11+
My baby
Albumul meu
toriceli spune:
andreyutza bine ai venit !
Brie ma bucur ca te-ai orientat spre un alt medic. Sper ca de data asta sa nu mai ai surprize neplacute. Mai da" stiu ca ai un noroc la medici ceva de speriat !
Intrebare : confirma cineva faptul ca vitamina C , fie pastile fie obtinuta prin consumul excesiv de alimente care contin o atare vitamina , ar putea genera contractii ? Ati citit pe undeva un material cu asemenea informatie? MF-ul meu nu confirma iar pe gineca nu imi permit sa o sun pt. asa intrebare. Eventual o intreb cind ajung la eco. Pe net nu gasesc nici un material care sa confirme ipoteza.
Credeti sau nu dar mi-a venit pofta brusc de vitamina C , drajeuri din acelea pentru copii. Si de regula cind corpul cere , tind sa il ascult.
Toriceli
17+
toriceli spune:
Imi da asa o stare de bine miscarila ! Abia astept sa veniti si voi din urma ca sa putem face "schimb de senzatii" !
quote:
Originally posted by dandusa
Toricelli,felicitari pentru miscaretz
Mamica stralucitoare
16+cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Toriceli
17+
brie spune:
catalina, pana imi trimiti mailul eu ma duc sa imi fac baie.Ma pregatesc pt doctor.La 3.30 tre sa fiu la el.
toriceli, si n-am facut rau la nimeni niciodata.Eu asa zic!![]()
16+
diana21 spune:
Multumesc pt. complimente
!
Lorena, si eu ti-am admirat printesica si am observat ca are aceeasi privire de batranel intelept ca si fiica mea
!
Brie, ce nesimtit de doctor...uf, cand ma gandesc ca si eu am avut experiente din astea, imi creste tensiunea!!!
Merita sa ii zici vreo doua, ca nu esti venita cu pluta si ca din banii pacientelor traieste, ar trebui sa aiba putin respect, macar pe considerentul asta. Din pacate, pt. majoritatea dr. o femeie gravida este doar o alta gravida din sutele sau miile care ii sunt paciente, iar un bebe mic si pretios din burtica este doar un fat!
Mie mi se pare ca exista unii doctori care sunt foarte deranjati si jigniti de gravidutele care stiu prea multe despre sarcina. La concluzia asta am ajuns eu. Cand nu stii mare lucru, il crezi pe el orbeste si el detine un soi de putere si e, pana la urma, si putin protejat. Pt. ca ignoranta unor paciente le creaza confort. Alta e treaba cu o pacienta care stie cate-n luna si-n stele, ea poate deveni incomoda la un moment dat...Si, Doamne fereste, sa greseasca cu o asa pacienta, pt. ca asta imediat ii sare la gat, pe cand una mai...hai sa zicem prostuta, se poate resemna, nu?
Poate zic prostii, dar eu imi amintesc ca aveam la liceu o profa de romana care nu prea stia gramatica si, va spun sincer, se purta oribil cu mine pt. ca o puneam in situatii penibile in fata celorlati. Cand ii puneam cate o intrebare la care nu stia sa raspunda, se albea la fata si imi arunca flacari din priviri!
Ca o concluzie, atitudinea asta a lui mi s-a parut un soi "daca esti asa desteapta si stii atatea, ce nevoie mai ai de mine?" Bleah!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti
elilov3 spune:
andryutza bine ai venit si sarcina usoara sa cresteti mari si sanatosi
toriceli in nici un caz sa nu iei vitamina C provoaca contractii si nu este indicata in primul si al doilea trim se sarcina acest lucru este valabil si pt Calciu
Organismul in aceasta perioada primeste decat anumite tipuri de Ca sau Vit C si alea din prenatale sau surse naturale...eu stiu ca pe mine ma crizat doctorul "sa nu care cumva sa iei sunt interzise"
Iei dar pe riscul tau
va pupacesc
14+
diana21 spune:
Toriceli, felicitari pt. bebe zglobiu
!
Legat de intebarea ta, eu n-am auzit de vitamina C sa aiba asemenea reactii, eu stiam doar de calciu...In schimb, ca tot citesc mai nou despre contractii (se pare ca eu am inceput sa am asa ceva), am aflat ca lipsa apei, implicit deshidratarea, ar avea o legatura cu aparitia contractiilor. Deci iata inca un motiv sa ne umflam cu apa.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti