Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)
Raspunsuri - Pagina 19
andreyutza spune:
Brie, BraveGirl, toriceli, va multumesc mult pentru urari.
Brie stai linistita ca nu ma supar daca nu ma puneti azi, eu am dat datele ca sa le aveti ca am vazut ca asa a facut fiecare dintre voi.
Multumesc!!!
A aparut minunea in viata mea!!! Criss
http://bd.lilypie.com/UjbYp3.png.png
8+
diana21 spune:
Andreyuta, bine ai venit!
quote:
toriceli in nici un caz sa nu iei vitamina C provoaca contractii si nu este indicata in primul si al doilea trim se sarcina acest lucru este valabil si pt Calciu
Organismul in aceasta perioada primeste decat anumite tipuri de Ca sau Vit C si alea din prenatale sau surse naturale...eu stiu ca pe mine ma crizat doctorul "sa nu care cumva sa iei sunt interzise"
Iei dar pe riscul tau
Pai si ce mama zmeilor ne facem cu Elevitul??? Stiti cat Ca si cata vit. C contine???
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 14+ Dialoguri strumfesti
andreyutza spune:
Elilov multumesc la fel si voua!!!
Brie succes la doc. Sunt sigura ca totul e bine, ai sa vezi.
Oaoooo fetelor, dar scrieti intr-un ritm ametitor. Nu stiu daca o sa reusesc sa tin pasul cu voi. Dar... voi incerca!![]()
A aparut minunea in viata mea!!! Criss
http://bd.lilypie.com/UjbYp3.png.png
8+
toriceli spune:
Elilov am retinut info ! Multam. Pina nu am o confirmare clara nu ma ating.
Diana despre calciu fusesem avertizata dar despre vitaminma C , doar citeva persoane - foste gravidute. Am si gasit ceva informatii pe net ref. la calciu si m-a avertizat si MF si OBG. Cu privire la vitamina C situatia nu este aceeasi. Nu gasesc materiale pe aceasta problema si MF nu confirma. Ramine sa vad ce zice OBG.
Sgarbura ce zice despre contractii ? Sper sa imi repar cit mai repede PC pentru ca acolo am citeva informatii despre medicamentele ce pot fi luate pentru inlaturarea contractiilor premature. Poate nu va fi cazul tau dar e bine sa ai info la dispozitie si sa discuti cu gineca cea mai buna varianta.
Toriceli
17+
BraveGirl spune:
Fetele, mie mi-e o foame continua. Nu stiu ce sa mai manac. Ieri am zis seara sa mananc o salata cu de toate sa-mi potolesc foamea. Si la nici jumatate de ora mi-am pus o portie mare de paste, ca salata nu mi-a ajuns nici la o masea. Incep sa iau si eu in greutate. Ieri a fost prima zi in care nu am vomitat deloc. Doar am avut greturi. Poate vine si la mine perioada frumoasa a sarcinii.
==========
Corina
11+
My baby
Albumul meu
ginye55 spune:
Buna burtici!
Andreyuta felicitari pentru samburel!
Fetelor maine am programare la echo! Abia astept!
Poate imi spune si mie sigur ce e ca la ultima echo nu a stiut sa-mi spuna sigur.
Pupici pe burtici!

ginye
15+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
elilov3 spune:
diana am spus anumite tipuri de vit c si ca depinde de reactivi lor si alte cele in ultimul trim de sarcina pe langa prenatale este admisa luarea Ca dar doar lactic celalalt impiedica dezv sistemului osos al lui bb prin urmnare la srcina va avea mai putin cm.
Prenatalele sunt deja controlate de minister si sunt aprobate dupa lungi discutii pe tema acesta
eu va spun din ce am citit din ce mi sa spus de catre doctor ca stiti voi dupa ce te arzi odata sufli si in iaurt
Iar in legatura cu apa cca 2 litri maxim 2 si jumatate intrucat duce la o prea mare retentie a lichidului in organism mai ales daca mancati si sarat...consum moderat
Eu ma retrag fac papa bun snitel din dovlecei mmm
14+
diana21 spune:
Toriceli, maine ma duc la ea si o sa vad ce-mi va spune. Contractii zic eu ca sunt, dar cine stie...mi se mai intareste burta, dar nu pietroi, mai simt dureri ba in spate, pe mijloc, ba in zona ovarelor, insa e mult spus "dureri". Nici nu stiu ce sa cred pt. ca la cat sunt eu de rea la durere, se poate sa fie un fleac. Mie, daca mi se ia sange, ma doare de imi dau lacrimile, pana in creier simt acul ala...Fata mea, in schimb, se uita uimita si nu scoate un sunet. Nu plange nici macar cand se loveste...deci, cred ca si senzatiile astea ale mele pot fi amplificate doar de pragul meu scazut la durere. Sa speram ca sunt doar niste Braxton Hicks amarate...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti
Hera25 spune:
Toriceli si mie dr Tutunaru mi-a spus ca vitamina C si Ca da contractii si sa nu iau deloc.
Andreyutza bine ai venit la odiseea noastra si iti urez sarcina usoara si un bebe sanatos. Eu te stiu de la topicul Endometrioza......, asa-i nu?![]()
15+