Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

multumimmm de complimente

Mav,
imi pare rau ca Brie este suparata...nu stiu ce sa zic...de ce s-a intamplat sa nu-i dea eco cu toate masuratorile...,mie mi le-a dat la fiecare eco si la prima sarcina si acum...,ciudat...
inteleg ca-i dezamagita dupa un drum special la c-ta...si cu copil mic...stiu cum e...,imi pare rau...
Elilov,
sanatate multa
Diana,
cum te mai simti?poti sta in fund acum?ce restrictii ai?cum te descurci cu printesa?te-am zapacit cu intrebaril...,da' daca nu zici nika de tine...vreau si eu poze cu Ianca
Carmen,
mie cel mai stresant mi se pareau intrebarile de genul "n-ai nascut?,cat mai ai?,da' cand nasti?",da' de unde puii mei sa stiu cand nasc?

Mamica stralucitoare
16+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
Diana,
cum te mai simti?poti sta in fund acum?ce restrictii ai?cum te descurci cu printesa?te-am zapacit cu intrebaril...,da' daca nu zici nika de tine...vreau si eu poze cu Ianca

Dandusa, stau in fund cam mult, am senzatia ca din cauza asta am si inceput sa am contractii, ba dureroase, ba nedureroase...mai mult seara cand ma intind in pat!
Pe asta mica o am la gradi pana la ora trei, apoi vine acasa si o culc, iar seara ma ajuta si bona. Vreau sa o las de la 1 iunie sa doarma la gradi, sa vedem cum o sa fie!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

[black]Corina [/red]incearca rapid Nospa. Daca vor mai continua durerile cred ca se impune sa iei leg. cu ginecul. Prin cartile mele se accepta doar un inteval de 4 ore de dureri dar nu foarte intense.

[red]Catalina imi retrag sugestia Tutu . Stiu ca el considera Utrogestanul frectie la piciorul de lemn - e chiar o expresie pe care a folosit-o in rapunsurile date pacientelor , nu e singurul , dar pe de alta parte il recomanda cu succes alaturi de pregnyl in tratamentul de sustinere al sarcinii . Acum daca nu e pe placul tau e clar ca trebuie sa te orietenzi spre altul. Poate sugestia Dianei e mai buna. Oricum un ginec pe reproductiva cred ca tebuie sa te consulte . Iti tin pumnii !

Ei si acum sa trecem la vesti bune : mai fetelor bebinatorul meu stiti ce vioi este ? Este plin de energie . Toata ziulica ma bocane si in special seara e delicios. Acum am inceput sa fiu din ce in ce mai receptiva si in plus bocaniturile devin mai puternice. Am eu impresia sau chiar e real , nu stiu , dar pe zi ce trece impunsaturile mi se par mai puternice.

Edit. Nu stiu ce-o iesi ....nu inteleg ce am facut la culori.

Toriceli 17+
[/black]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

diana21,sa-ti traiasca printesa!E f frumoasa!
SANATATE MULTA!

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Imi cer scuze ca n-am intrat de vineri, dar nu am avut imp, am fost mai mult pe drumuri.Am citit din urma si va multumesc celor cateva care mi-ati purtat de grija.
Ii multumesc si lui maryb, care mi-a fost un adevarat sprijin moral dar si lui mav, care mititica m-a si sunat luni dimineata sa vada ce e cu mine.
O sa va povestesc cat de nemultumita si cu ce gust amar am iesit eu din cabinetul dr din Cta.O sa ma lungesc ceva si sper sa aveti rabdarea necesara pana la capat.
El: "Ia spuneti, ce probleme aveti?"
Eu; "Pai sunt insarcinata in 16 sapt..."
El: "Aha...si aveti vreo problema?"
Eu: "Nu, sper, dar trebuie sa imi fac eco pt ca de la 9 sapt nu ne-am mai intalnit, si TT"
El: "Poftiti la eco.Eu, imi cer scuze, dar nu o sa vorbesc pt ca am nasul infundat si daca vb mult simt ca nu mai am oxigen. Ia sa vedem....uite capuuuulll!!!, uite mainile, uite picioarele!Daaaa, e totul in regula zic eu!"
Eu: "Imi puteti spune daca este format osul nazal, daca se vede, daca este simetric?"
El: "OOOOOoooooo dar se vede ca cititi ceva."
(si ramane in suspans, nu-mi zice nimic)
Imi masoara Circumferinta capusorului, al abdomenului, femurul.
El: "Sta acum cu un picior ridicat si unul intins"
Eu: "Ce bine, poate ne puteti spune si noua, va rugam, daca se vede,ce este?"
El: "Eeeeeehhhhh, acum???? Dar ce credeti ca eu fac prognoze ca la METEO???? E prea devreme doamna!!! Mai tarziu"
Imi pune sa-i scult inimioara, rade si imi zice "Succes"
Ma ridic merg in partea cealalta unde era biroul, scaunele, ma indrept sa iau loc si sa-imaipun cateva intrebari pe care le mai aveam.Dar, surpriza, el era in picioare indreptat catre usa.Din bun simt, sotul meu a ramas in picioare, eu mi-am pusposeta pe umar si indreptandu-ne catre usa i-am spus :
"Dar nu mai e necesar sa iau niste vitamine acum ca am intrat in 5 luni?Eu nu iau chiar nimic in momentul de fata"
El: "Pai nimic ce sa luati? Nu v-ati facut analizele la inceputul sarcinii? Nu au iesit bune? Ce vitamine sa luati?"
Eu: "Pai, daca e necesar eu imi repet acum toata hemoleucograma si daca am anumite carente atunci sa le suplimentez, daca nu...ok, nu iau nimic"
El "daca aveti chef sa aruncati banii pe fereastra pe analize, din partea mea le puteti face lunar"
Eu (deja tensiunea imi crescuse la vreo 15, aveam nodul in gat si in 3 sec simteam ca izbucnesc in plans) "Si cu Rh-ul sa stiti ca mi-a iesit bine"
El: (cu mana pe clanta) "Bine, bine, v-ati ingrasat?"
Eu: "Pai pana acum aproximativ 6 Kg"
El: "Caaaattttt??? Doamna, dar in stilul acesta unde vreti sa ajungeti pana nasteti? Hmmmm, aveti grija, lasati-o mai moale cu dulciurile si cu painea, nu va vad bine in stilul asta!"

Si in momentul ala sotul meu a si iesit pe usa, l-am urmat, am platit banii jos la fetele alea......si nu pot sa va zic cum am inceput sa plang.
Ma simteam ca am fost tratata ca o femeie de la tara, venita de la coada vacii, dezamagita profund.

Acum nu stiu, spuneti-mi si voi fetelor, Poate sunt eu tampita si batuta in cap, poate el s-a comportat normal, poate sunt eu vesnica nemultumita, poate m-am obisnuit cu dr din bucuresti. DAR EL ESTE DR CU CARE VROIAM SA NASC.EL ESTE CEL LA CARE AM MERS CU PILE SI RELATII.

Am ajuns ieri la Genetic Lab sa-mi fac TT si cand au vazut cei de acolo eco mi-au zis din start ca nu e buna, ca masuratorile nu sunt cele pe care ei le iau in calcul, ca nu mi-au masurat CRL, care era cel mai important.Mi-au mai facut ele acolo saracele cateva calcule babesti dupa UM, si sa vedem ce o iesi.
Sunt cu inima indoita acum pt ca s-ar putea ca testul sa-mi iasa pozitic pt ca eco este cea mai importanta pt TT.
Iar el stia destul de bine pt ce imi face eco.Pe eco elmi-a si scris unde sa ma duc in Cta sa mi-l fac.Dar eu m-am dus direct la sursa.

Imi cer scuze inca o data ca m-am intins atat de mult.

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Mai sunt fete nou venite...le urez si eu sarcina usoara si multa sanatate.
dandusa, felicitari pt baietel, ma bucur pt tine ca acum ai pereche.
otilia, toriceli cat si pe toate celelalte fete

poate imi mai aduc aminte cui trebuia sa-i mai raspund, dar acum am uitat , m-am luat cu vorbaraia multa.

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Off Brie,
eu am avut rabdare sa citesc tot ce ai scris, si dp meu dv mi s-a parut cam expeditor dr ales de tine; nu spun ca al meu e usa de biserica si uneori ma simt la consultatie ca pe banda rulanta, dar macar trebuia sa iti spuna intr0un ritm care sa iti dea incrdere ca totul o sa fie bine si cu tine cu greutatea. de ex. al meu dr la prima sarcina mi-a recomandat din luna a patra sa incerc sa consum paine intermediara, sau abia aparuse tipul de paine minidieta; In ceea ce priveste ca este baiat sau fetita macar o presupunere si tot era mai bine decat sa NU VREA sa spuna; tu ai o luna in avans fata de mine si eu pe 4 iunie o sa stiu ce am in burtica,asa ca facand un scurt calcul, tie de acum doua saptamani puteau sa iti spuna;

Kitacu fulgulet +11S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

brie, un idiot dr ala asa cum ti-am mai spus. Eu sper sa te linistesti si te astept la bucuresti, asa cum am vorbit. si ai grija de tine si de bebe.

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Brie- si mie mi s-a parut cam expeditiv dr tau. Eu l-as schimba urgent.

==========
Corina 11+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Brie, ai rezolvat azi la dr P??? Mai ai nevoie sa vii la dr mea? Ne mai vedem dupa-amiaza la pitici? Ca doar le-am promis copiilor.... Seb a fost foarte incantat de Briana si mi-a amintit dimineata ca dupa gradi avem intalnire la pitici.

17+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput